plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć i czołgiem
Gosiek, w sumie lepiej by było jakby od razu powiedzieli, że będą zwolnienia bo tak to takie wiszenie na szelkach trochę. Fedra dobrze mówi, cv już rozsyłaj, niech się cmokną. A przy clo będziesz miała monitoring cyklu? Fajnie w sumie, że jest plan działania
Dodi, szalejesz z długościami postów. Jeszcze trochę i odbierzesz mi tytuł Miss długich postów, o ile jeszcze go nie zabrałaśCo do pobudek to nie wydaje mi się żeby to było związane z brakiem pokarmu no chyba że i za dnia jakoś specjalnie częściej Amelka je. Jasiek w tym okresie różnie się budził, przeważnie pierwszy sen z 5-6 godz a potem co 3. Z czasem budził się 2 razy a czasem i 4.
Selena, super, że Kacpi tak fajnie dreptaBardzo fajny pomysł byciem dawcą.
Żbiksson, nie uśnij na zjeździeA odpoczniesz za tydzień (albo i nie
Koczku, parę minut po 5 to wciąż środek nocyJednak co intuicja matki to intuicja, czuła że będzie chłopak i się nie pomyliła
Mauyś, fajnie że śmigasz zrelaksować się do kinaSelena, AGA 30, kiti, magdzia26, Fedra, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Aga kochaniutka to wcale nie jest takie straszne
ja się tez meeeega bałam... a dosłownie nie czułam wkłucia wogóle
ja np nie wyobrazam sobie nie zobaczyć dziecka od razu po porodzie
Ja rozumie kochana że idzie wszystko przeżyć ale ja juz odcinek lędzwiowy dwa razy operowany miałam i do tej pory odczówam czasami okropny ból (m=zmiana pogody czy zle wstanę itp) I nie wupbrażam sobei ponownej ingerencji w kręgosłup a tym bardziej ze on ma mi posłóżyć jeszcze do wychowania mojego Robaczka
-
AGA 30 wrote:Ja rozumie kochana że idzie wszystko przeżyć ale ja juz odcinek lędzwiowy dwa razy operowany miałam i do tej pory odczówam czasami okropny ból (m=zmiana pogody czy zle wstanę itp) I nie wupbrażam sobei ponownej ingerencji w kręgosłup a tym bardziej ze on ma mi posłóżyć jeszcze do wychowania mojego Robaczka
jeśli tak ma być lepiej to jak najbardziej
u mnie koleżanka po 2 cc przy zmianach pogody narzeka na ból pleców tam gdzie miała znieczulenie..a mnie np boli rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 14:30
-
nick nieaktualnySelena wrote:A no to wiadomo że u Ciebie problemy zdrowotne wchodzą w gre
jeśli tak ma być lepiej to jak najbardziej
u mnie koleżanka po 2 cc przy zmianach pogody narzeka na ból pleców tam gdzie miała znieczulenie..a mnie np boli rana
Ja często słyszę od znajomych że po takim znieczólenie długie lata odczuwają bóle więc nie chce dokładać sobie kolejnej męki
A wiecie same że potem przy niemowlaku to trzeba być fit -
AGA 30 wrote:No ja szczerze mówiąc nastawiam się bardziej na cc i to w ogólnym znieczuleniu bo nigdu nie podpiszę zgody na znieczulenie do kręgosłupa brr brr na samą mysl to mnie kręgi bolą hi hi
może dlatego że w porównaniu z krzyzowymi skurczami to nawet nie było uklucie komara
mogli by mi nawet akupunkture z tych wkluc zrobić aby więcej tych skurczy nie przeżywać
-
Hejka,
I mam kolejne koszmarne zakończenie piątku do kolekcji. Podejrzewam, że będzie to już tak wyglądało do momentu, aż nas nie wywalą albo jak sami się nie wywalimy (być może ta opcja bardziej by im odpowiadała). A dziś miałam chęć już pirzgnąć papierami, nawet wszystko ściągnęłam z kompa, a niech sami dochodzą do spraw, które trzeba byłoby za mnie dokończyć, a ja nie mam zamiaru im w tym pomagać.
Co do wysyłania CV to już od jakiegoś czasu przeglądam oferty i na kilka odpowiadałam, ale to raczej nie będzie praca marzeń. Najchętniej to pracowałabym sama dla siebie, a nie na jakichś oszołomów i wyzyskiwaczy. Bo teraz ta moja robota to przypomina auschwitz, a nie pracę w której można się spełniać. Wyobrażacie sobie, że wstajecie rano, pracujecie, przychodzicie do domu i kładziecie się spać z myślą "niech już mnie zwolnią to sobie odpocznę do końca roku i później się ogarnę zawodowo"? Nie? A ja właśnie jestem już na takim etapie i to jest w tym wszystkim chore i jak na mój gust nie do pomyślenia. Przecież jak można mieć zysk z pracownika wyeksploatowanego do granic możliwości i kazać mu tyrać 7 dni w tygodniu.
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
To wam opowiedziałam o swojej karierze, a teraz przejdźmy do bardziej przyjaznych spraw
Plan działania jest. Co prawda 3 miesięczny, ale zawsze cośMonitoringu mieć nie będę, ale mierze temp (coś dziwnie mi skacze z dnia na dzień, już się zaczęłam zastanawiać czy wszystko ok z termometrem) i będę obserwować skok, żeby zacząć brać dupka (bo mam standardowo zapisany od 16dc przez 10 dni). Jak nic z tego po tej, nazwijmy to "kuracji" nie wyjdzie to może spróbuję inseminacji przez klinikę, ale to się jeszcze zobaczy.
A obecnie M przygotowuje małą sypialnię pod malowankoJeszcze zastanawiam się trochę nad kolorkiem, żeby było jasno i przyjemnie.
Selena nie zazdroszczę upadku Kacpiego. Mi zawsze serce ucieka do tyłka jak widzę, że dziecko nawet obce upada, a co dopiero swoje własne osobisteDobrze, że nic mu nie jest, ale na wszelki wypadek obserwuj go kilka dni, bo to w sumie nie musi wyjść od razu po wypadku.
Blodni u ciebie na szczęście obyło się bez serca w d...
Aga ja znieczulenie w kręgosłup miałam przy artroskopii kolana, i bolały mnie gnaty z 2 miesiące po jak nie lepiej. Ale faktem jest to, że mój kręgosłup do najbardziej prostych nie należy i może to było przyczyną. Tak jak Fedra napisała masz czas do III trym wtedy wszystko się wyjaśni jak gin będzie chciał opinię innych lekarzy. A do tego czasu spokojna twoja rozczochrana
Mauysia daj znać jak ci się Miasto44 podobało. Sama chciałam na ten film się wybrać, ale jakoś nie pykło.
Żbiku z Ciebie to ambitna bestia. A studia to jakaś podyplomówka?
Dodi WOW! Dla umytych okien. Ja to planuje na wiosnę, bo średnio się myje jak ciemno i zimno na dworze i pada deszcz.
Aisa podoba mi się socjal za Bałtykiem. Od małego trzeba oswajać dzieci z dentystą, bo później to płacz i zgrzytanie zębów.
Sylwia nie daj się, bądź dzielna. I swojego za fraki bierz niech poczuje smak ojcostwa.
Fedra fajny suwaczek, ale to co on wskazuje to trochę przerażające. Bo czas nieubłaganie pędzi naprzód.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 19:26
Fedra, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Gocha, już Ci dawno mówiłam, zostaw tą prace w piździet. Mądra babka jesteś, ogarnięta, szybko znajdziesz cos u konkurencji na normalnych warunkach. w zmianie pracy najgorsza jest decyzja ze trzeba to zrobic, a potem jakos idzie. serio. a co do Twojego pytania to nie, licencjat. prawda jest taka ze juz od ponad roku mam w nazwie stanowiska "inżyniera" a studiowałam przedmiot humanistyczny. tak więc wypadałoby, a poza tym miałam braki merytoryczne i tak to o.
powiem wam ile mi dziś krwi napsuł mój mąż, to sie w pale nie mieści. czasem myśle, że oni wszyscy to z choinki sie pourywali i tylko kombinują jakby tu narobić więcej afery niż sytuacja wymaga...
Fedra, gocha04, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jaśkowi drugi ząb się przebił, znów na szczęście niezauważalnie. Na razie są mało widoczne, ale potem będzie królikiem bo to dolne jedynki
Jedziemy na weekend do znajomych, 400 km od nas. Pewnie nie będzie czasu zaglądać, ale w weekendy jest raczej spokojnie to w poniedziałek pewnie nie będę miała dużo do nadrabiania.
Jaśko kończy dziś 6 miesięcy. O ile pierwsze dwa szły całkiem wolno tak następne minęły nie wiem kiedy.
Gośka, słuchaj Żbika, dobrze mówi. Szybko ogarniesz coś nowego i lepszego bo obecna praca to okropny wyzysk.
Żbik, na facetów czasem nie ma rady. Mam nadzieje, że dziś już lepiej. Ciekawych zajęć na zjeździe życzę
Miłego weekendu dziołchy :*gocha04, zbikowa, Dodi, magdzia26, patrycja, Strażaczka90, Selena, Fedra, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej w wolną sobotę
Żbiku właśnie o to chodzi,że ja nie je wiem czy chcę się znów pakować w to samo gó**o. Ale zacznę wysyłać cv może coś się znajdzie na watunkach KP, a nie obozu koncentracyjnego.
Aha, a Pięknemu trzeba było powiedzieć, że jak będzie pyskował to go zwolnisz
Aisa fajnie, że zęby wyrzynają się bez większego bólu u Janka.
Idę się ogarniać, bo dopiero się obudziłam i jadę farby wybierać. I to będzie miły weekend.
magdzia26, patrycja, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
My właśnie wróciliśmy od ortopedy Nikos ma wszystko w porządku ze wszystkimi stawami itp
mamy się zgłosić jak zacznie chodzić
a i mój synuś waży 4920 g
teraz czekamy na moich rodziców mamy weekend odwiedzin trzymajcie kciuki żebym nie wykitowala albo kogoś nie zamordowala
patrycja, Kaja, Dodi, gocha04, Selena, Fedra, aisa, Blondi22, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
my dzisiaj zaliczylismy pierwszy spacer po parku wozeczkiem. Nikus caly czas spal podczas spacerku ale w nocy znow bedzie jazda
magdzia super ze wszystko w porzadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 15:27
magdzia26, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość