plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gocha,Kaja macie rację, ale nie każdy myśli w ten sposób
Na dzień dzisiejszy już ja sama czegoś takiego bym nie zrobiła, ale mając 14 lat było to dla mnie obojętne. A teściowa powinna o tym wiedzieć, bo przecież sama wychowywała dzieci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 14:15
gocha04, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
plemniczka od tygodnia bierzemy Delicol na kolki ale nie pomaga:(
martwie sie o niego. Jeszcze zauwazylam ze odkad daje mu herbatke z kopru wloskiego pojawily sie krostki na jego buzi na policzkach takie czerwone plamki ma a na czole sa jasne wiec dzis juz jej nie podalam - kurcze nie wiem jak mu pomoc- od wczoraj probuje dodzwonic sie do prywatnego pediatry-ponoc znakomity bo bada dziecko od stop do glow chociaz troche sie do niego czeka i nie jest tani a ja jestem w stanie wszystko zrobic by maly sie nie meczyl bo mi go szkoda i kocham go okropnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 15:16
-
Dobry...
Przepraszam ze sie nie odzywam ale nie mam sily, nienajlepiej sie czuje ostatnio wiec duzo lerze i spie...
Moj remontuje pokoj Natki a mi udalo sie zrobic pare zamowien na allegro...
A zeby bylo ciekawie mamy miec gosci w weekend ktorzy sie poprostu zapowiedzieli ze przyjada nie patrzac na to jakie jest nasze zdanie... rece mi opadaja ale co zrobic
Zycze milego tygodnia17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry wieczór
Czuwam, przeczytalam ale zapomniałam co chciałam napisać
Sylwia z tego co mi wiadomo to delicol podaje się przy nietolerancji laktozy a na kolki sa inne środki. My stosujemy bobotic.
Marcel świetny
Dobranoc :*aisa, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jem śniadanie i do roboty.
Patrycja to herbata z miodkiem i pod kocyk. Chętnie bym się przyłączyła, żeby nie iść do pracy.
Marcel jaki zaczytany
Fedra nie lubię takich gości.
Anka powodzenia z pracą mgr.
Miłego dzionka.patrycja, Selena, aisa, Kaja, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
hej
my wczoraj bylismy u przyszłego chrzestnego Izki
aaa i Iza od 3 dni prónuje sama isc pochodzi do szafki wstaje i idzie 2-3 kroczki i lezy narazie sporadycznie to sie zdarza ale trzeba ja teraz pilnowac jeszcze bardziej hepatrycja, Selena, AGA 30, aisa, plemniczka, Dodi, zbikowa, Kaja, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hello Niedzielnie
mam pytanie do tych mamusiek ,które mają po porodzie @@@@@@@@@@ jak ona długo sie reguluje ????? Kiedy wraca do normy w normalnych warunkach bo umnie ona nigdy nie była regularnie -
nick nieaktualny
-
patrycja wrote:Nie lubię leżeć
Bo jak później mam wstać to jeszcze gorzej zmęczona jestem
Blondi to jeszcze trochę cierpliwości i mała będzie śmigała na nóżkachpatrycja, aisa, Dodi, zbikowa, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Aga gratuluję wkroczenia w kolejny etap
Już nie długo i może ruchy poczujesz
Ach obawiam się ze z moim tłustym brzuszkiem długo nie wyczuję ruchów hi hi
No ale do siwiąt na pewno się doczekamaisa, Selena, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Magdzia, wiadomo co się Nikosiowi śniło, Twoja przyszła teściowa
Gocha, to podobnie masz jak "u mnie" w Wawie, pokój jest na jasno żółto i bardzo ładnie się prezentuje. W przedpokoju co prawda brzoskwinia, ale cappucino bardzo mi się podoba!
Co do bezproblemowego Jasia to zobaczymy czy potwierdzi to Żbik po wizyciepotem się okaże, że ściemniam wciąż a Jaśko wiecznie płacze
Mam nadzieję, że będzie słodziakiem jak zawsze
Sylwia, delicol to faktycznie na nietolerancję laktozy, jeśli to nie pomaga, a nie pomaga to spróbuj z czymś innym.
Plemniczka i Dodi dobrze piszą!
Anka, powodzenia w pisaniu pracy! U mnie było na odwrót z mózgownicą. W ciąży super pracowała a po porodzie mniej kumałam...
Blondi, brawo dla Izy!
Kaja, super chłopak z Marcela!
Aga, witamy w drugim trymestrzeTo co tabelka? Jeszcze trochę i będzie Cię dziecie nawalało po żebrach
AGA 30, plemniczka, Blondi22, Selena, Dodi, gocha04, Strażaczka90, Kaja, magdzia26, zbikowa, anka_a lubią tę wiadomość