plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry melduje się z kawą
odebrałam juz dwie przesyłki od kuriera powoli przychodzi do mnie wyprawka
kominiarz też był pytał kiedy rozwiazanie jak mu powiedziałąm ze styczeń to dał mi do zrozumienia ze jestem wielkai jak to określił "jak to pierwsze to od razu machnać sobie drugie" - padłam
mam pytanie bo nie zakupiłam jeszcze laktatora na wstępie zastanawiam się nad recznym znalazłam kilka róznych firm znalazłam też takie zestawy z butelkami i smoczkami z Aventu to około 180 zł z TT około 130 zł czy macie jakieś rady co do laktatorów z jakiej firmy warto kupić?
Kaja z tego co wiem nie ma w Lidlu 1i ta promocja juz trwa bo wczoraj dziewczyny kupowały... wiem ze w Biedrze ma być dzieciowy płyn i proszek do prania w jakiejś kożystnej cenie
Gocha ja sobie nie wyobrazam mieć białe sciany w domu u mnie sa kolory od żółtego, przez grejfruty, pomarańcze, zielone, niebieskie, malinowe, wino, ciapucino i brazy- jak widać żadna ze mnie minimalistka kolorystyczna
Sylwia nie zazdroszcze problemów z Małym pamiętaj tylko ze dziecko doskonale wyczuwa Twoje stany emocjonalne i zmęczenie i popieram Dziewczyny coś z tymi kropelkami co je podajesz nie jest tak jak powinno być
Mayusia jak tam tłumaczonko...
Miałam coś napisać i mi umknęłoa niestety boleści są cały czas ale na szczescie magnez troche pomaga więc staram się jakos funkcjonować no i w kroczyłam w etap ze mam już dość ciazy i chciałabym zeby już był styczeń i Mala z Nami po tej stronie
mauysia, sylwia1985, aisa, Kaja, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedruś, ja miałam akurat laktator ręczny z Aventu, więc nie mam opinii na temat innych, ale ten był OK. Tylko raz na jakiś czas zużywał się taki mały gumowy zaworek i musiałam dokupować, ale to było w czasach, kiedy naprawdę często używałam laktatora wiec pewnie dlatego zaworek wymiękał.
Mi spokojnie wystarczył ręczny, choć miałam porównanie z elektrycznym (przy Leo używałam elektryka). Rećzny jest wg mnie lepszy - fakt, że czasem bolą ręce, ale za to nie ma ryzyka, że padnie silniczek, nie będzie dostępu do prądu itp...Fedra, aisa, Kaja, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Mauysia myślałam na poczatku o elektrycznym ale właśnie pomyślałam ze reczny mogę wziaść ze sobą wszędzie
i faktycznie nie trzeba myśleć o prądzie
w zestawie w którym ogladałam zawali dodatkowy zaworek a i chyba nie jest to jakiś drogi biznes
ja chce laktator ze względu na cc boję się ze nie będę maiął alktacji i trzeba sobie jakos pomócaisa, Kaja, Dodi, magdzia26, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry w ten sloneczny, piekny dzien
Aga gratki z okazji II trymestru
Fedra dla Ciebie z okazji III gratulejszyn, jak to juz nieduzo zostalodolegliwosci wspolczuje, ale niestety nie zawsze jest kolorowo i teraz to juz musisz zacisnac zeby
jesli chodzi o laktator to ja mam reczny z Aventu, nie uzywalam go zbyt czesto ale z moich obserwacji i dziewczyn z sierpnia czesto ma problemy z zasysaniem
tomme tippie z kolei chwalily z tego co pamietam
Aisa kiedyz to ten wielki dzien Zbikow?
Sylwia czy Twoja polozna to ta, ktora byla z Toba przy porodzie czy inna? Krople na pewno nie maja tego samego dzialania i proponuje jak najszybciej zaopatezyc sie w inne bo po co sie macie denerwowac. A trzepanie raczkami i nozkami moze byc spowodowane dolegliwosciami brzuszkowymi bo takie malenstwa inaczej nie poteafia wyrazac swoich bolaczek a jesli to nie to, to moze cos od strony neurologicznej.
Anka powodzenia w pisaniu pracy i szacun jednoczesnie bo ja sobie tego nie wyobrazam
Gocha przejebane masz w tej robocie Ci powiem i moze lepiej jakby Ci podziekowali bo byloby to moze mobilizacja?
Magdzia radzicie sobie?
Mauys przerwa wskazana co by Ci sie zwoje nie przepalily
No i nie wiem co jeszcze chcialam
My na dworze po 1,5h spacerze a Amelka dalej dosypia
Nie wiem czy to miala byc tajemnica, ale pochwale sie ze w sobote spodziewamy sie ovu gosciaFedra, aisa, magdzia26, plemniczka, mauysia, Pismak, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Dobry w ten sloneczny, piekny dzien
Daj trochę słońca
Dodi wrote:Aisa kiedyz to ten wielki dzien Zbikow?
Dodi wrote:Nie wiem czy to miala byc tajemnica, ale pochwale sie ze w sobote spodziewamy sie ovu gosciaDodi, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dodi dziękuje za info co do lakatora na razie włąśnie zbieram opinie bo pewnie kupie go dopiero w styczniu
Ale Wam zazdroszcze znaczy Dodi i Aisce ovu gosci ja tez mam gości ale z rodziny
Dodi kto Cię nawiedza???? I dlaczego ja nic o tym nie wiedziałam??? Ale i tak by to nic nie zmieniło w moim przypadku ehhh...Dodi, aisa, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
aisa wrote:Kogo? Kogo? Kogo?
Niestety nie mnie
Ale może uda mi się kiedyś męża namówić na wizyte u Dodi jeszcze przed porodem tylko zebym się lepiej czuła ehhhDodi, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Aisa sory nie dam slonca bo az tak duzo go nie mamy
Super weekend sie zapowiada wowciekawe jak sie Jan zaprezentuje he he
Zgadnijcie kogo
Fredzia to nie tym razemale moze sie jeszcze uda? &&&&&
Aisa jak sie robi tyle fragmentow cytujac? Polski trudna jezyk tak wogole
Fedra, aisa, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
I wiecie co Wam powiem moje dziecie kopie mnie chyba po żołądku bo az mi się dobrze zrobiło blee
Dodi czy moze Plemniczka Cię odwiedza z Kornelką?aisa, Dodi, magdzia26, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Moją pierwszą myślą było, że Fedra a potem się skapnęłam, że ma w weekend niespecjalnie mile widzianych gości... więc się nie zgadza...
A czy ovu gość będzie z dziecięciem bądź dzieciami?
<wiem wiem że pisze się dziećmi>
Zaraz napiszę jak z tym cytowaniem bo wciąż mi wywala że cytuje kogoś a chce napisać te znaczki.... grrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 14:01
Dodi, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
EDIT: okrutne bzdury wychodzą więc będzie słowny opis... ble...
Otworzyć nawias kwadratowy QUOTE= czyjś nick zamknąć nawias kwadratowy
Treść wiadomości
Otworzyć nawias kwadratowy ukośnik / QUOTE zamknąć nawias kwadratowy
Może teraz wyjdzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 14:08
-
A może Libra do Ciebie Dodi przybywa ???hmmm
a my jakoś sobie radzimy chociaż od dwóch dni mi łeb pęka chyba z przemęczenia ale jeszcze tylko jutro i w weekend sobie odeśpie a Niko dla tatusia sprzedam. Niestety Niko chyba jakiś katar złapał tak ciężko oddycha
mam nadzieję że to tylko katar i nic się nie wykluje ... a we wtorek mamy szczepienie
już się boję ....
Dodi lubi tę wiadomość
-
Magdzia zapytaj w aptece bo pewna nie jestem czy takie maluchy moga ale sa takie kropelki ktore mozna nakropic dziecku na pizamke lub na podusie i wtedy dziecku lepiej sie oddycha chyba ekaliptusowe...
magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dzięki Mauysia myślałam na poczatku o elektrycznym ale właśnie pomyślałam ze reczny mogę wziaść ze sobą wszędzie
i faktycznie nie trzeba myśleć o prądzie
w zestawie w którym ogladałam zawali dodatkowy zaworek a i chyba nie jest to jakiś drogi biznes
ja chce laktator ze względu na cc boję się ze nie będę maiął alktacji i trzeba sobie jakos pomóc
może się okazać, że zaworek jest taki sam jak w moim laktatorze (taki w kształcie gwiazdki). Jeśli tak to mam dwa na zbyciu, bo już nie używam laktatora. To daj znać jak dotrze do CIebie laktator - chętnie prześlę CI moje gwiazdki