plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dzieweczki,
Jak tam po długim weekendzie?
Ja w końcu nie byłam wtedy w kinie, bo przypomniało mi się, że miałam 0 na koncie (firma zwlekała z przelewem, dopiero od soboty jestem przy kasie). Więc obejrzałam sobie jeden z naszych licznych nagranych filmów (horror). A przed chwilą pyknęłam sobie film "Gra Endera" (sf, ale książka o wiele lepsza).
Ja się na razie obijam, ale bez wyrzutów sumienia, bo w końcu do końca stycznia będę dostawać wypłatę
Miłej środy!Dodi, aisa, Strażaczka90, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dobry
jestem i ja choć ledwo żywa
macica mi się stawia i mam te cholerne skurcze SH, dotego tak mnie kregosłup boli ze chodzić nie mogę juz nie wspomne o zawrotach głowy i innych rzeczach... ale ok nie ma co marudzić oby tylko Młoda niechciała wyjsć wcześniej...
Aga gratuluje II trymestru co do ruchów ja bulgotanie poczułam po 18 tyg ale takie kopniaczki to po 20ale ciężko odnosić to do innych bo moja jest z 2 tyg starsza niż wychodzi z usg...
Ja w III trymestr kalendarzowy wkroczyłam w poniendziałek
Dziewczyny gratuluje Wam zdolnych grzecznych dzieci mam nadzieje ze moja będzie choć w połowie taka grzeczna
Mayusia leniuchuj i obijaj się ile się daSelena, Dodi, aisa, Blondi22, Strażaczka90, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
byla polozna wlasnie i maly ma tradzik noworodkowy-ponoc to normalne ale znika. Nie pokoila ja rzecz ze maly tak dziwnie trzepie nozkami - ja tez to zauwazylam od tygodnia wiec kazala zapisac sie do dobrego pediatry- mamy dzwonic w pt moze sie uda dostac do niego. To ze nie sypia i je ciagle to mowila ze normalne bo rozne sa dzieci i zazwyczaj to przechodzi po 3 mcach- aestresowana jestem tymi nozkami ale zobaczymy co lekarz powie
-
Fedra, no nie masz lekko w ciąży, ale dasz radę. Odpoczywaj dużo!
No i gratulacje, już 3 trymestr, teraz już z górki
Sylwia, nic nie mówiła o bólach brzuszka i zastosowaniu czegoś innego niż delicol? Jaśko od zawsze trzepie nóżkami, łapkami też nieźle zawsze zasuwał. No ale skonsultować zawsze można.
Co Was tak wywiało?Fedra lubi tę wiadomość
-
Ja lajkuję i czytam z tel w pracy
ale nudy u mnie, zaraz chyba usnę.
aisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
aiska ona mowila ze delicol, bobotik i espumisan dzialaja na tej samej zasadzie ze maja ten sam sklad tylko inna nazwe
Fedra no moj narazie nie jest grzeczny- daje mamusi popalic ze mamusia chodzi juz jak zombieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:26
-
Sylwia, tak sobie pomyślałam czy mówisz o trzepaniu w sensie stukaniu nóżkami czy drżeniu?
Nam akurat nie były potrzebne kropelki, ale na necie jest skład tych kropelek. O ile bobotic i espumisan są dość podobne bo mają symetykon, to delicol ma laktazę a jej niedobór powodować może nietolerancję laktozy i kolki.
Sprawdziłaś już, że delicol nie działa czyli to nie problem z laktozą.gocha04, sylwia1985, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja wieczornie
Sylwia delicol to zupełnie co innego niż espumisan czy bobotic wiec tak jak dziewczyny radza spróbuj któregoś z nich.
Fedrus gratuluje 3 trymestru oby te bóle były chwilowe żebyś mogła sie cieszyć dalej ciążą
Agus gratuluje 2 trymestru oby Cie twoj wafelek szybko skopał
Kajcia Marczello przesłodki a jak fajnie z ta ksiazeczka wyglada
Aisko wyjełas mi to z ust tez chciałam napisac ze bidulkowi sniła sie moja jeszcze nie tesciowa...
buziaki i miłej nocyKaja, aisa, Dodi, Fedra, AGA 30, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Fedra gratuluję 3 trymestruA dolegliwości mam nadzieję, że szybko minął
U mnie dziś @ się powoli rozkręca, najgorszy jest ten ból brzucha ;/ W pierwszy dzień prawie zawsze ryczę, żadne tabletki nie pomagają ;/Fedra lubi tę wiadomość
-
Dobry,
Aga, Fedra gratuluję awansu do kolejnego trymestru.
Aisa tak mimdziwnie z kolorem na ścianie. Już do bieli się przyzwyczaiłam, ale ja dam na ściany jakieś obrazki to może będzie lepiej, no i trzeba posprzątaćmoże już dziś się to uda.
Mauysiu do końca roku daję sobie czas, bo jeszcze kasę wezmę, a od nowego roku mam nadzieję, że będę wolnai najważniejsze, że mam plan
Patrycja współczuję bólu @ też go nie lubię.
No to lecę jeść i do tyry.
Do miłegoaisa, mauysia, Fedra, AGA 30, patrycja, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Ale coś się dziś opierdzielacie. Mi się chce spać - to normalne, ale że was jeszcze nie ma to niepokojące ;P
aisa, Fedra, AGA 30, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
aiska no wlasnie nic nie mowila- kazala skonsultowac z prywatnym pediatra ktory bada dziecko jako calosc. Jutro bedziemy dzwonic do niego i zobaczymy na kiedy nam wyznaczy wizyte- wiem ze dlugo sie czeka ale powolamy sie na brata mojego G bo chodzili do niego z synem Mateuszem jak byl maly bo mial bialaczke i moze szybciej nas przyjmie- oby nic powaznego to nie bylo bo tak dziwnie trzepie nozkami i tez czasem raczkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:16
-
hej dziewuszki
Sylwia, mam nadzieję, że to taka uroda Nikosia, a nie jakaś dolegliwość.
Ja siedzę jak mysz pod miotłą, bo robię tłumaczonko na jutro.
Przed chwilą zjadłam czekoladę i żelki, mam wyrzuty sumieniaDodi, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hello
Sylwia ja mam nadzieję ,ze to przez brzuszek trzepie nóżkami ,a nie nic inneto tylko se nic nie wkrecaj póki go lekarz nie obejrzy ,ja mam super położna ona mi dużo wytłumaczyła opowiedziała i pediatra od siedmiu boleści glupot nie wmowil prócz mleka jasny gwint z drugim dzieckiem będę madrzejsza i nikt mi kitu nie wcisne !!!!!!aisa, Dodi, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Te matki co mają Lidla wssystkie rozmiary papmers zielony za 29,99 do 16 Listopada ,a od 17 są fajne ciuszki od kombinezonow za 39 zl do sukienek rozmiary 62-92
veny są fajne!!!
mauysia, AGA 30, aisa, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość