plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
patrycja wrote:Witam
Aga super, że wszystko dobrzeZresztą inaczej być nie mogło
Heh co do wagi dzieci, moja bratanica ma 4 latka i waży ponad 30 kgA jej siostra która ma 7 lat 21 kg.
Kaja, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hello wiecie co ja do kg Marcela nie przywiazywalam i nie przywiązuje uwagi bo każde dziecko jest inne Pediatra zrobiła hallo ,że 40 deko niedowagi to tragedia fakt nastraszyla mnie bo Marcel mleka nie ruszy za chiny ruskie w dzień pije te 120ml czasami 1,5 h mojej koleżanki synek ma 1,5 roku i ma 10kg i zdrów jak Rydz ja mam te centyle wysoko w d....... to jest ostatnia rzecz na ktora patrze! !! Najważniejsze ,że je inne rzeczy i aż się trzesie na ich widok
ps. Blondi czy on duży bedzie może bo my niscy nie jesteśmya co do kg mamy normalne wagi hmmm procz mnie po ciąży ;-!
Blondi22, mauysia, patrycja, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra i Aga w Roku 2015 będą emocje porodowe jupk i obie widze po wizycie wszystko gra i buczy wiec nie ma co czekamy na Acje Poród
Ps. No nastepne do tabelki te co sie starają i zajdą hop sup ,aby Asia miała co wpisywaćno i mam na myśli nowe tez koleżanki szklanki hehehdhe bez urazy
Blondi22, Fedra, AGA 30, patrycja, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hello wiecie co ja do kg Marcela nie przywiazywalam i nie przywiązuje uwagi bo każde dziecko jest inne Pediatra zrobiła hallo ,że 40 deko niedowagi to tragedia fakt nastraszyla mnie bo Marcel mleka nie ruszy za chiny ruskie w dzień pije te 120ml czasami 1,5 h mojej koleżanki synek ma 1,5 roku i ma 10kg i zdrów jak Rydz ja mam te centyle wysoko w d....... to jest ostatnia rzecz na ktora patrze! !! Najważniejsze ,że je inne rzeczy i aż się trzesie na ich widok
ps. Blondi czy on duży bedzie może bo my niscy nie jesteśmya co do kg mamy normalne wagi hmmm procz mnie po ciąży ;-!
-
hejka:)
Kajka ale Marcello juz duży:) ładnie.
Aga super że wszystko dobrze:) teraz sie nie martw a ciesz ciażą
Kfjatusiu to miło że zajrzałaśprosimy o częstsze wizyty
Witaj Selenko:)Fredruś:)Blondi
u mnie dziś brzydka pogoda.Pada;/ mam druga zmiane dziś i jutro..a weekendos wolnyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:46
Selena, mauysia, magdzia26, AGA 30, patrycja, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry...
co do siatek centylowych to słyszałam opinie ze juz dawno powinni to pozmieniać bo to się ma nijak do tego co było kiedyś teraz dzieci rosna inaczej i jak dla mnie najważniejsze ze dziecko jest zdrowe
miłego dniaSelena, Strażaczka90, mauysia, magdzia26, patrycja, aisa, Blondi22, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej dziewuszki,
Aga30 - bardzo się cieszę, że maluszek miewa się wyśmienicie, i że nie widać rozszczepu ani żadnego problemikuOby tak dalej!
Co do centyli - rzeczywiście nie ma co traktować ich dosłownie, ale i nie można stracić czujności, jak np. dzidziofon będzie grubo pod lub nad.
A tak na marginesie, to w POL prawie nikt o tym nie wie, ale są siatki centylowe opracowanie przez WHO dla dzieci karmionych piersią i tam wszystko wygląda inaczej, np. mój Henio - ledwo na trzecim centylu - tam był na piętnastym
Bo te polskie siatki to dla dzieci karmionych mm. No i poza tym to po prostu średnia wycągnięta z wszystkich dzieci, a przecież to się nijak ma do rzeczywistości...Fedra, Strażaczka90, patrycja, aisa, Selena, magdzia26, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
No i klikam dziś z domu
Dokańczam właśnie zlecenie z wczoraj, a potem może zdążę pójść do dentysty (z końcem umowy o pracę skończy mi się Luxmed więc muszę korzystać na maxa)
Miłego dnia życzę wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 11:18
patrycja, aisa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maryś to faktycznie jak Ci się kończy Luxmed to korzystaj teraz ile mozesz...
Aga jeśli wszystko sprawdził to dobrze nie ma potrzeby udawać się do Kliniki i sprawdzać ponownie
teraz będziesz miała odliczanie do połówkowego i teraz z czasem Twoja dzidzia będzie coraz bardziej przypominać człowieczkaa no i nie nastawiaj się tak na poznanie szybko płci na lutówkach mam dziewczyny które nadal jej nie znają bo dzieciaki to wstydnisie i niechcą pokazać co tam maja
Selena, magdzia26, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFredzia jak się da poznać płeć to się da
A jak nie no to trudno ważne że zdrowe rosnie
No mój lekarz poleca konsultacje u innych lekarzy pacjentką mimo ze jego zdaniem jest wszsytko ok a pacjentka wybiera sama czy idzie badać się jeszcze raz czy wierzy lekarzowi
Mój Wafel to jest tak napalony na to że to synek będzie KIWIK JUNIOR bo na Wafla wszyscy KIWI wołająJa też mam przeczucie że to synek będzie
Selena, aisa, magdzia26, kiti, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrycja wrote:Aga, wiem, że to może wcześnie, ale zastanawiałaś się już nad ewentualnymi imionami ?
Ach nie mam pomysłu co do imienia :/A jak zagaduję mojego M to mówi jeszcze dużo czasu d zastanowienia się hi hiMoze jak będziemy wiedzieli coż tam siedzi to będziemy myśleć nad imieniem
-
nick nieaktualny