X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Aga no to super a glukoze tez już miałaś robioną?

ehhh czy ja kiedyś ogarne pożądki w tym domu??? gdyby nie mój mąż tonelibyśmy w niezłym bajzlu...

Glukoze na czczo miałam robione:) wszystkie badania pierwszego trymestru zaliczone i książkowe wyniki mam :)

Fedra, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Mauyś, a tak z ciekawości, były jeszcze inne zwolnienia w firmie?
    Były, ale pod koniec grudnia, gdy ja byłam na urlopie. Firma z kilkudziesięcioosobowej stała się ośmioosobową.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga super najważniejsze ze wszystkie badania są ok i dzisiaj na usg tez będzie na pewno wszystko ok :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Były, ale pod koniec grudnia, gdy ja byłam na urlopie. Firma z kilkudziesięcioosobowej stała się ośmioosobową.
    O mamuńciu o.O

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrowe suwaczki zmieniają się jak Selenowe awatary ostatnio ;)

Fedra, magdzia26, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa bo ja dzisiaj nie wiem co ze sobą zrobić a chciałam wiedzieć ile zostało do cc i powiem Wam ze jak mi pokazało 2 miesiace 2 tygodnie i 2 dni to na mnie nie zrobiło wrazenia ale jak zobaczyłam 77 dni to się popłakałam ze wzruszenia ze tu już tak blisko :)
    ale juz go zmieniać nie będę podoba mi się tak jak imie Natalka :)

a teraz mnie kopnijcie w tyłek zebym wzieła sie za jakieś sprzatanie co by spalić tego pączka z czekoladą i ciasteczka :D

mauysia, Blondi22, aisa, kiti, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja popoludniowo oczywiście z pijaweczka przyssana :P
    Dzisiaj dal mi popalić w nocy prawie nie spał lobuz a rano jak się obudził ostatecznie o 5:30 to padł dopiero po 11 :/ a do tego czasu się darl nie mogłam go uspokoić wszędzie źle mu bylo... a jak padł to ja padlam razem z nim i przebudzilismy się dopiero przed 13 noi co i aferka gotowa bo mój P w pracy od rana dzwonił a ja nie odbieralam a on się martwil :/ a ja nawet nie miałam jak od rana do wc pójść... ehhh tak jak bym nie miała co robić tylko dyskutować przez telefon, którego btw nie słyszałam bo mój terrorysta wszystko zagluszyl :/ noi mój P się na mnie pogniewal...

mauysia, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra super suwaczek :) a co do robótek ręcznych to nie mam cierpliwości :P

Fedra lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak on mnie czasem wkurza...dla niego telefon to świętość co 2 h dzwoni do mamusi, do tatusia i do braciszka a jak wraca z pracy czy wieczorem siedzimy razem zamiast ze mną pogadać to obdzwania swoją rodzinkę i gada po pól godziny z każdym...szlag mnie już ostatnio trafia bo jak ostatnio wraca z pracy to chwile potrzyma małego a później siup do wózka a sam telefon w rękę i dzwoni do mamusi... a mały się drze steka i ten zamiast go jakoś zająć to umie tylko go w wózku bujac a Niko się po pierwsze tak przyzwyczaił do bujania ze mam przewalone później w dzień (jak go nic nie telepie to nie potrafi spokojnie polezec) a po drugie jest mnóstwo innych rzeczy którymi można zająć dziecko a nie takie traktowanie jak rzecz przecież z dzieckiem można się pobawić, można pomowic do niego...ale mój P uważa jedynie telepanie w wózku no żeby móc z mamusia pogadać i jeszcze się cieszą oboje jak ten steka i kweka bo mu mój P przystawia telefon do buzi żeby mamusia słyszała wnuczka...gotuje się we mnie ostatnio...a tak na poprawę humoru w weekend przyjeżdżają moi rodzice i rodzice P... ku***a o niczym innym nie marze :/ dobra wyzalilam się wracam do rzeczywistości - idę zmienić pieluche :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja witamy w naszych skromnych progach :)
    Fedrus super wieści z wizyty czyli już niedługo Natka będzie po drugiej stronie brzuszka :) nie mogę się doczekać stycznia :) a brzusio masz śliczny taki mega zgrabny :)
    Agus powodzenia na pewno będzie wszystko dobrze z Wafelkiem :)
    Strażaczka, Akoczek, Pismaczku, Mayusiu, Aisko, Kajus, Zbiku pozdrawiam <3

patrycja, AGA 30, mauysia, Strażaczka90, Fedra, Pismak, aisa, zbikowa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia chyba będziesz musiała też swojego P zostawić na kilka godzin z małym, może wtedy zrozumie dlaczego nie odbierasz telefonów ;)

bfarljmzlmrs7kj3.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepsze jest to jak on w nocy się mądrzy dzisiaj Niko obudził się po godzinie snu w nocy i mój P oczywiście daje mi złote rady tylko żebym Niko uciszyla ale sam dupy nigdy z łóżka nie ruszy bo on zmęczony bo on do pracy idzie a ja to co cały dzień w spa siedzę i nie muszę być chociaż trochę wypoczeta... ogólnie efekt jest taki ze odkąd P poszedł do pracy to Niko coraz bardziej się do mnie przyzwyczaja i jak P bierze go na ręce to jest ryk od razu a ja nawet 5 minut nie mam żeby obiad zjeść czy herbatę wypic...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja mój P spędził ze mną pierwsze 3 tygodnie ale szybko zapomniał jaki niemowlak potrafi być absorbujacy...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah ci faceci oni zawsze mają ciężko, a kobieta nigdy. Mój to twierdzi, że jak będziemy mieli dziecko to on będzie mi pomagał i jak będzie trzeba to i w nocy wstanie, nawet jeśli będzie chodził do pracy, ciekawe jak to będzie wyglądało w praktyce :P Bo jego brat to w nocy zabierał się do drugiego pokoju, bo przecież do pracy się nie wyśpi :P

bfarljmzlmrs7kj3.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no obiad w piekarniku ja poćwiczyłam teraz chwila relaksu;D

Ja tam na Męza nie narzekam:)ugotuje posprząta..fakt pracuje tez ciężko bo jest zawodowym strażakiem dwa dni w pracy dwa dni w domu.Ale nie wiem jak to bedzie jak będe w ciązy i urodze czy będzie pomagał ;P zobaczymy.Ale mam nadzieje że tak.Kiedyś zażartował że będzie uciekał z domu ;p ale zobaczymy jak to bd ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:19

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj to znowu na mnie drze się jak nie odbieram tel a robie to bardzo czestro ..bo przeważnie mam dźwięki wyciszone i tylko es typu " ku** po ch** ci ten telefon kupiłem skoro ty i tak nigdy go nie odbierasz";D

Madzia zostaw swojego P na dzień samego z MAŁYM zobaczymy czy bedzie miał czas na odbieranie tel ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:17

patrycja, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość

• patrycja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczko ja oczywiście też na swojego nie narzekam :) Bo sprząta, jedzonko też zrobi. Tylko czasem lubi się czepiać o szczegóły :) Zresztą tyle co z byłym przeszłam to chyba każdy facet byłby od niego lepszy ;)

bfarljmzlmrs7kj3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie będę miała tego problemu hi hi bo mój posiedzi ze mną ze 3 tygodnie po porodzie i pojedzie do pracy i w tygodniu sama będę musiała sobie radzić !!
    A ponieważ w tygodniu mój się wyśpi pez placzącego dziecka to w weekendy będzie walczyć z dzieciętkiem :) (no mam nadzieję )
    Czas pokarze jak to będzie !!

patrycja, magdzia26, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

• patrycja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ty Aga w weekendy będziesz miała czas dla siebie :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja wrote:
    A ty Aga w weekendy będziesz miała czas dla siebie :)

No mam nadzieję :)
    No oczywiście moj też będzie potrzebował czasu na swoje mecze ale to proszę bardzo małego bądz malą do wózeczka i prosze bardzo :)

patrycja, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość

‹‹ 5669 5670 5671 5672 5673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ