Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Aga no to super a glukoze tez już miałaś robioną?

ehhh czy ja kiedyś ogarne pożądki w tym domu??? gdyby nie mój mąż tonelibyśmy w niezłym bajzlu...

Glukoze na czczo miałam robione:) wszystkie badania pierwszego trymestru zaliczone i książkowe wyniki mam :)

Fedra, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Mauyś, a tak z ciekawości, były jeszcze inne zwolnienia w firmie?
    Były, ale pod koniec grudnia, gdy ja byłam na urlopie. Firma z kilkudziesięcioosobowej stała się ośmioosobową.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga super najważniejsze ze wszystkie badania są ok i dzisiaj na usg tez będzie na pewno wszystko ok :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Były, ale pod koniec grudnia, gdy ja byłam na urlopie. Firma z kilkudziesięcioosobowej stała się ośmioosobową.
    O mamuńciu o.O

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrowe suwaczki zmieniają się jak Selenowe awatary ostatnio ;)

Fedra, magdzia26, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa bo ja dzisiaj nie wiem co ze sobą zrobić a chciałam wiedzieć ile zostało do cc i powiem Wam ze jak mi pokazało 2 miesiace 2 tygodnie i 2 dni to na mnie nie zrobiło wrazenia ale jak zobaczyłam 77 dni to się popłakałam ze wzruszenia ze tu już tak blisko :)
    ale juz go zmieniać nie będę podoba mi się tak jak imie Natalka :)

a teraz mnie kopnijcie w tyłek zebym wzieła sie za jakieś sprzatanie co by spalić tego pączka z czekoladą i ciasteczka :D

mauysia, Blondi22, aisa, kiti, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja popoludniowo oczywiście z pijaweczka przyssana :P
    Dzisiaj dal mi popalić w nocy prawie nie spał lobuz a rano jak się obudził ostatecznie o 5:30 to padł dopiero po 11 :/ a do tego czasu się darl nie mogłam go uspokoić wszędzie źle mu bylo... a jak padł to ja padlam razem z nim i przebudzilismy się dopiero przed 13 noi co i aferka gotowa bo mój P w pracy od rana dzwonił a ja nie odbieralam a on się martwil :/ a ja nawet nie miałam jak od rana do wc pójść... ehhh tak jak bym nie miała co robić tylko dyskutować przez telefon, którego btw nie słyszałam bo mój terrorysta wszystko zagluszyl :/ noi mój P się na mnie pogniewal...

mauysia, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra super suwaczek :) a co do robótek ręcznych to nie mam cierpliwości :P

Fedra lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak on mnie czasem wkurza...dla niego telefon to świętość co 2 h dzwoni do mamusi, do tatusia i do braciszka a jak wraca z pracy czy wieczorem siedzimy razem zamiast ze mną pogadać to obdzwania swoją rodzinkę i gada po pól godziny z każdym...szlag mnie już ostatnio trafia bo jak ostatnio wraca z pracy to chwile potrzyma małego a później siup do wózka a sam telefon w rękę i dzwoni do mamusi... a mały się drze steka i ten zamiast go jakoś zająć to umie tylko go w wózku bujac a Niko się po pierwsze tak przyzwyczaił do bujania ze mam przewalone później w dzień (jak go nic nie telepie to nie potrafi spokojnie polezec) a po drugie jest mnóstwo innych rzeczy którymi można zająć dziecko a nie takie traktowanie jak rzecz przecież z dzieckiem można się pobawić, można pomowic do niego...ale mój P uważa jedynie telepanie w wózku no żeby móc z mamusia pogadać i jeszcze się cieszą oboje jak ten steka i kweka bo mu mój P przystawia telefon do buzi żeby mamusia słyszała wnuczka...gotuje się we mnie ostatnio...a tak na poprawę humoru w weekend przyjeżdżają moi rodzice i rodzice P... ku***a o niczym innym nie marze :/ dobra wyzalilam się wracam do rzeczywistości - idę zmienić pieluche :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja witamy w naszych skromnych progach :)
    Fedrus super wieści z wizyty czyli już niedługo Natka będzie po drugiej stronie brzuszka :) nie mogę się doczekać stycznia :) a brzusio masz śliczny taki mega zgrabny :)
    Agus powodzenia na pewno będzie wszystko dobrze z Wafelkiem :)
    Strażaczka, Akoczek, Pismaczku, Mayusiu, Aisko, Kajus, Zbiku pozdrawiam <3

patrycja, nick nieaktualny, mauysia, Strażaczka90, Fedra, Pismak, aisa, zbikowa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia chyba będziesz musiała też swojego P zostawić na kilka godzin z małym, może wtedy zrozumie dlaczego nie odbierasz telefonów ;)

bfarljmzlmrs7kj3.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepsze jest to jak on w nocy się mądrzy dzisiaj Niko obudził się po godzinie snu w nocy i mój P oczywiście daje mi złote rady tylko żebym Niko uciszyla ale sam dupy nigdy z łóżka nie ruszy bo on zmęczony bo on do pracy idzie a ja to co cały dzień w spa siedzę i nie muszę być chociaż trochę wypoczeta... ogólnie efekt jest taki ze odkąd P poszedł do pracy to Niko coraz bardziej się do mnie przyzwyczaja i jak P bierze go na ręce to jest ryk od razu a ja nawet 5 minut nie mam żeby obiad zjeść czy herbatę wypic...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja mój P spędził ze mną pierwsze 3 tygodnie ale szybko zapomniał jaki niemowlak potrafi być absorbujacy...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah ci faceci oni zawsze mają ciężko, a kobieta nigdy. Mój to twierdzi, że jak będziemy mieli dziecko to on będzie mi pomagał i jak będzie trzeba to i w nocy wstanie, nawet jeśli będzie chodził do pracy, ciekawe jak to będzie wyglądało w praktyce :P Bo jego brat to w nocy zabierał się do drugiego pokoju, bo przecież do pracy się nie wyśpi :P

bfarljmzlmrs7kj3.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no obiad w piekarniku ja poćwiczyłam teraz chwila relaksu;D

Ja tam na Męza nie narzekam:)ugotuje posprząta..fakt pracuje tez ciężko bo jest zawodowym strażakiem dwa dni w pracy dwa dni w domu.Ale nie wiem jak to bedzie jak będe w ciązy i urodze czy będzie pomagał ;P zobaczymy.Ale mam nadzieje że tak.Kiedyś zażartował że będzie uciekał z domu ;p ale zobaczymy jak to bd ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:19

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj to znowu na mnie drze się jak nie odbieram tel a robie to bardzo czestro ..bo przeważnie mam dźwięki wyciszone i tylko es typu " ku** po ch** ci ten telefon kupiłem skoro ty i tak nigdy go nie odbierasz";D

Madzia zostaw swojego P na dzień samego z MAŁYM zobaczymy czy bedzie miał czas na odbieranie tel ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:17

patrycja, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość

• patrycja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczko ja oczywiście też na swojego nie narzekam :) Bo sprząta, jedzonko też zrobi. Tylko czasem lubi się czepiać o szczegóły :) Zresztą tyle co z byłym przeszłam to chyba każdy facet byłby od niego lepszy ;)

bfarljmzlmrs7kj3.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie będę miała tego problemu hi hi bo mój posiedzi ze mną ze 3 tygodnie po porodzie i pojedzie do pracy i w tygodniu sama będę musiała sobie radzić !!
    A ponieważ w tygodniu mój się wyśpi pez placzącego dziecka to w weekendy będzie walczyć z dzieciętkiem :) (no mam nadzieję )
    Czas pokarze jak to będzie !!

patrycja, magdzia26, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

• patrycja Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ty Aga w weekendy będziesz miała czas dla siebie :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrycja wrote:
    A ty Aga w weekendy będziesz miała czas dla siebie :)

No mam nadzieję :)
    No oczywiście moj też będzie potrzebował czasu na swoje mecze ale to proszę bardzo małego bądz malą do wózeczka i prosze bardzo :)

patrycja, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość

‹‹ 5669 5670 5671 5672 5673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ