plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Patrycja dobrze zrozumialam chodzi o lepkosc spermy czy o gestosc?
Jesli chcesz napisz tu lub na priv jakie wyniki mial z tego nasienia zsrkne i moze cos podpowiem, napisz tez jakie badania mieliscie robione...
A zeby wyznaczyc owulacje i dni plodne trzeba by bylo zrobic najpierw 3 monitoringi z badaniem homonow by sprawdzic czy jajeczkujesz prawidlowo. Clo daje sie pozniej ehhh Ci lekarzepatrycja, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Małysz czy juz z domu nadajesz, czy jeszcze z zakładu?
Ja jeszcze z pracyAle juz BARDZO niedługo. Kadrowa mi obliczyła, ze tak właściwie to mogę iść na urlop już od jutra
Ale jednak mam parę spraw do pozamykania, więc jeszcze jutro a może i pojutrze będę.
-
Pismak wrote:Dzień dobry
Na śląsku wieje i wieje że aż strach z domu wychodzić.
Kawa już zrobiona trzeba się brać do roboty
Witam nowe duszyczki
Sylwia ja to bym się nieźle wściekła. Ania dobrze pisze zrób mu szkolenie.
Aga no widzisz jednak i strój się znalazł i pasuje
Fedruś piękna data oby Natalka wtedy znalazła się w Twoich ramionach.
Effcia
ahh więcej nie pamiętam a robota czeka. Proszę o wybaczenie i znikam w papierach.
U nas pochmurno, ale temperatura jest ok
Ah ta praca. Ja obecnie nie pracuję, bo mąż twierdzi, że kobieta raczej powinna się domem zajmować, niby to i dobrze, ale z drugiej strony całe dnie samemu siedzieć to można zwariować -
Cześć Pismaczku i Aiso, witam Cię też nowa koleżanko Patrycjo
Fedri - wspaniale, że z Natką wszystko w porząsiu! Cholipka, 21 stycznia - to już przecież tuż-tuż!
A przypomnij mi, bo chyba mi to umknęło, czemu masz zaplanowaną cesarkę?
Wracam do picia kawki (z zachomikowanych zapasów kawowych ziarenek).patrycja, aisa, Fedra, Pismak, AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:U nas pochmurno, ale temperatura jest ok
Ah ta praca. Ja obecnie nie pracuję, bo mąż twierdzi, że kobieta raczej powinna się domem zajmować, niby to i dobrze, ale z drugiej strony całe dnie samemu siedzieć to można zwariowaćpatrycja lubi tę wiadomość
-
Patrycja, a jak z językiem u Ciebie? Zawsze możesz chodzić na kurs językowy i już będziesz miała zajęcie fajne. No albo praca jeśli ogarniasz niemiecki.
A ćwiczenia Chodakowskiej są kiepskie na kolana
A i u nas też pochmurnoFedra, Pismak, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień
w małopolsce słońce i chyba ciepło czy wieje nie wiem nie wychodze z domu
Mauysia wiesz ja nie zapomniałam jeszcze jak to jest po drugiej stronie i jakoś z automatu mam to "pomaganie"
CC mam ze względu na mój kręgosłup i biodra związane jest to z wypadkiem z dzieciństwa więc cóż najważniejsze jest zdrowie i bezpieczeństwo Natki
no i faktycznie bliżej niż dalej z tym wszystkim
Patrycja jeśli nie masz ciśnienia na prace to zawsze mozesz robić coś dla swojej własnej przyjemności z doświadczenia wiem, ze siedzenie w domu i nie pracowanie nie pomaga w staraniach o dziecko bo za duzo się myśli więc może poszukaj jakiego zajecia dla siebie moze kokosów Ci nie przynosić ale dawac duzo zadowolenia i satysfakcji
Aiso współczuje z tą wodą u Nas nawet nie raczyli ostatnio zostawić kartki ze wody nie będzie i dobrze ze mąż wlał troche więcej wody do czajnika to chociaż kawy mogłam się napić
a propo kawy równeiz się z nią meldujeaisa, patrycja, Strażaczka90, mauysia, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
patrycja wrote:A ja lecę trochę się spocić z Chodakowską
Uważaj na kolana.patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Fedra wrote:Dobry My po wizycie
Nie mam cukrzycy paczki moge jesc dalej
Moja szyjka dluga 4,3cm i jak to gin okreslil obsluzyla by niejdna ciezarna
Z Mal wszystko ok siedzi z glowa w dole bawila sie raczkami i uwaga wazy juz 1,1 kg
Teoretyczna data cc 21 styczen ale moze okazac sie ze bedzie jeszcze wczesniejpatrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Tak 21 styczen to Dzien Babci przy okazji corka mojego gina ma wtedy roczek
Niestety niechce by porod byl 19 stycznia poniewaz Nasz Aniolek mial tak termin porodu ustalony wiec gin powiedzial ze ta date bedziemy omijac...
Effcia pisanie z tel z czasem jest rostsze na poczatku mocno sie wkurzalam...
Dziewczyny wspolczuje meczacych dni w pracy
I zycze milej nocki i kolorowych snow :*Fedra lubi tę wiadomość
-
tak jak wlasnie moja siostra miala PCO poszla dopracy olała temat dziecka a tu taki numer i jest juz w 6tyg ciazy chociarz kolorowo nie jest jak narazie bo bierze luteine pod jezyk 3 razy dziennie bo ma czasami plamienia ale z dzieckiem ok nic sie nie dzieje bo ostanio w sobote byla na IP z plamieniem a w poniedzialek ma wizyte u swojej gin
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Patrycja, a jak z językiem u Ciebie? Zawsze możesz chodzić na kurs językowy i już będziesz miała zajęcie fajne. No albo praca jeśli ogarniasz niemiecki.
A ćwiczenia Chodakowskiej są kiepskie na kolana
A i u nas też pochmurno
No właśnie z językiem trochę ciężko, chociaż dużo rozumiem, ale ciężko mi mówićA z pracą chciałabym iść na 450 euro to wychodzi ok 2h dziennie, bo normalnie nie opłaca się pracować, bo są te klasy i za dużo podatku idzie. A znów żeby taką prace znaleźć to nie łatwo, bo rzadko przyjmują na 2h.
A co do kolan są w porządku, ćwiczę z nią już od marca i nic złego się jeszcze nie wydarzyło i z efektów też jestem zadowolona -
nick nieaktualnyNo to witam i ja i moja kawka
Ależ wieje o 4 nad ranem mnie wietrzysko obudziło i koniec spania ;/
No i leżałam i leżałam i rozmyślałam o dzisiejszej wizycie ale nic nie wymyśliłam
Ach gdzie am 19.30 to czekanie mnie wykończy
Patrycja od mojego Wafla rodzinka w niemczech mieszka i nie narzekają na słóżbę zdrowia tym bardziej na opiekę dzieci bo mają dwojkę brzdąców
No ale to pewnie jak wszędzie zależy na jakiego lekarza się trafi
MIłego wietrznego dzionka !!!
Ps . Zaczeliśmy z robaczkiem dziś 13 tydzieńJeszcze tydzień i 2 trymestr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:36
aisa, Fedra, Strażaczka90, mauysia, Pismak, magdzia26, Blondi22, zbikowa, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witajcie Skarby
Ja dziś wolne .Ide teraz sprzatac dom.Coś upichce na obiadek i podwieczorek a potam ćwiczyćI pojeżdze na rolkach
Witam nowe koleżanki;D Patrycja miło że dziś zajrzałaś..OO widze że Ty też Chodakosie ćwiczysz...Ja sobie załątwiłam kolano jej ćwiczeniami..Byłam na l4 ponad 4 miesiące bo miałam skręcone kolanio.Ale nadal ćwiczę .Uważam bardziej ;p
Pismaczku jak się ciesze że jesteś Rybciu;D
Fredrunia śliczna data:)
Blondi
Aiska
u mnie dziś słonce to chyba okna umyje;DFedra, mauysia, Pismak, magdzia26, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aga, nie rozmyślaj tyle bo Cię zjedzą motyle
A tak serio to spisz pytania jakie chcesz zadać ginowi i tyle. No i się nie stresuj przypadkiem bo dziecko będziesz miała zestresowane
Patrycja, w przypadku pobytu za granicą z taką sobie znajomością języka to każda praca się opłaca. Bo w cv coś już jest a nie biała kartka, do tego uczysz się języka bądź go szlifujesz a po trzecie jakaś kasa jednak wpada. A jeśli jest w eurakach to na pewno się opłaca.
Jedna z nas - Ilona - chodziła na kurs językowy w Niemczech i była zadowolonaFedra, AGA 30, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
a to My z dzisiaj poczatek 7 miesiaca i całe 113 cm w pasie
http://iv.pl/images/05512500213240096100_thumb.jpgAGA 30, aisa, patrycja, Strażaczka90, mauysia, Pismak, magdzia26, Blondi22, sylwia1985, kiti, zbikowa, gocha04, plemniczka, a-koczek, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Aga popieram rób kartke z pytaniami bo ja głąb oczywiście kartki nie zrobiłam i co dopiero w domu sobie przypomniałam ze jeszcze miałam o coś zapytać ehhh
Ja to nawet nie wiem czy mam pytania hi hi
Jedynie chce usłyszeć że dzidzia się zdrowo rozwija i rośnieI to mi starczy
Czuć się czuję dobrze więc ok:)
Ach mówią że oczekiwanie na dziecko to najpiękniejszy okres w zyciu kobiety ale zapomnieli dodać jaki stresujący
gocha04, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość