plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Aga, nie rozmyślaj tyle bo Cię zjedzą motyle
A tak serio to spisz pytania jakie chcesz zadać ginowi i tyle. No i się nie stresuj przypadkiem bo dziecko będziesz miała zestresowane
Patrycja, w przypadku pobytu za granicą z taką sobie znajomością języka to każda praca się opłaca. Bo w cv coś już jest a nie biała kartka, do tego uczysz się języka bądź go szlifujesz a po trzecie jakaś kasa jednak wpada. A jeśli jest w eurakach to na pewno się opłaca.
Jedna z nas - Ilona - chodziła na kurs językowy w Niemczech i była zadowolona
Właśnie nawet do sprzątania bym poszła, niekoniecznie na umowęA co do kursu językowego to pytaliśmy się, ale koszt to 400 euro miesięcznie więc nie za bardzo nam to pasuje. Musimy popytać jeszcze w innych szkołach i zobaczymy
-
AGA 30 wrote:No to witam i ja i moja kawka
Ależ wieje o 4 nad ranem mnie wietrzysko obudziło i koniec spania ;/
No i leżałam i leżałam i rozmyślałam o dzisiejszej wizycie ale nic nie wymyśliłam
Ach gdzie am 19.30 to czekanie mnie wykończy
Patrycja od mojego Wafla rodzinka w niemczech mieszka i nie narzekają na słóżbę zdrowia tym bardziej na opiekę dzieci bo mają dwojkę brzdąców
No ale to pewnie jak wszędzie zależy na jakiego lekarza się trafi
MIłego wietrznego dzionka !!!
Ps . Zaczeliśmy z robaczkiem dziś 13 tydzieńJeszcze tydzień i 2 trymestr
A z tymi lekarzami to wszędzie tak jest. Trafi się na jednego, drugiego lekarza który nie zna się na swojej pracy i tak właśnie człowiek sobie wyrabia opinię na temat wszystkich lekarzy.
Gratuluję rozpoczęcia 13 tygodnia -
Strażaczka90 wrote:Witajcie Skarby
Ja dziś wolne .Ide teraz sprzatac dom.Coś upichce na obiadek i podwieczorek a potam ćwiczyćI pojeżdze na rolkach
Witam nowe koleżanki;D Patrycja miło że dziś zajrzałaś..OO widze że Ty też Chodakosie ćwiczysz...Ja sobie załątwiłam kolano jej ćwiczeniami..Byłam na l4 ponad 4 miesiące bo miałam skręcone kolanio.Ale nadal ćwiczę .Uważam bardziej ;p
Pismaczku jak się ciesze że jesteś Rybciu;D
Fredrunia śliczna data:)
Blondi
Aiska
u mnie dziś słonce to chyba okna umyje;D
Oj współczuję skręcenia kolana. Ja chyba bałabym się wrócić z powrotem do jej ćwiczeń po takiej kontuzji.Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strażaczko ja 5 miesięcy wzięłam się za siebie ćwiczyłam 5 razy w tyg, zero słodyczy i jedzenia po 18 i udało mi się zrzucić 14 kg
Teraz już jem wszystko tylko ćwiczę, żeby utrzymać wagę, ale chcę jeszcze jakieś 6kg zrzucić, ale na razie mi się nie chce
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Fedruś - piękny brzuszek!
Aga - Juz 1/3 za Tobą, ale ten czas leci! (BTW, udało sie Wam na pewno dzieki Salfazinowi ode mnie ...)
Cześć Koczku!
No wiesz kochana te leki łykal jakiś czas temu WafelTeraz brał inne leki!!
Ja szczerze mówiąc nie wiem co pomoglo:)
Czy to że pilam inofolic czy to że Wafel łykał leki i odstawił alkohol całkiem na te 3 miesiące czy to że odpóściłam zajęłam głowę pracą i nie myślałam o tym
A może poprostu Wafel sobie w urodzinowe serducho machnął robaczka
A moze to ze w okolicach ovu byłam chora i brałam antybiotyki
Nieważne co ważne że w końcu się udało
Od Wafla brat też tak miał pół roku brał leki odstawił uzywki i zaskoczyli w końcu
A moze to u nich rodzinne hi hiStrażaczka90, Fedra, aisa, magdzia26, zbikowa, gocha04, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pierdziu odwołuje to co mówiłam wieje u mnie jak cholera az się boje ze mi w salonie okna wylecą zaraz masakra jakaś
Ja mimo prawie III trymestru i informacji ze wszystko z Młodą jest ok zawsze mam stresa i jakoś znika na chwile po usg i pojawia się za chwile znowu...
chyba taka Nasza natura ze jak juz w ciaże zachodzimy to się martwimy do samego końca i nawet jaks ie urodzi to tez się martwimy...
Aga a propo pytań do gina to zapytaj o wszystkie badania ajkie trzeba zrobić bo nie wiem czy robiłaś ale w trakcie ciaży trzeba zrobić te wszystkie HIV, HBsy, cytomegalie, toxo i różyczki i jakieś tam jeszcze...
Patrycja a może jakieś robótki ręczne może coś na szydełku albo na drutach?
Maryś ja myśle że te twoje tabletki zadziałały bo jak to gin powtarza witaminki nie działaja z dnia na dzień a wiadomo plus pozytywne fluidy i bach Waflątko jestAGA 30, Strażaczka90, magdzia26, mauysia, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra, super brzusio!
Aga, na pewno wszystko będzie ok! Szkoda, że dopiero pod wieczór masz wizytę, no ale nic to, trzeba się ćwiczyć w cierpliwości bo przy dziecku się przyda
Mauyś, a tak z ciekawości, były jeszcze inne zwolnienia w firmie?AGA 30, Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny