plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Abstynencja : 3 dni w pierwszym badaniu było 6 dni
Ilość: 3,8ml w pierwszym 4,6
Wygląd: normalny
Lepkość : podniesiona
pH : 8,1 w pierwszym 7,9
Ilość w ml : 22,1milionów/ ml w pierwszym badaniu :24,2
Calkowita ilość : 105 milionów w pierwszym : 111
Ruchliwość całkowita : 22,4% w pierwszym : 9,7%
Ruch progresywny : 10,5% w pierwszym 1,1%
Martwe : 77,6% w pierwszym: 90,3%
Morfologia
Normalne formy : 4% w pierwszym : 2%
Żywotność : 49% w pierwszym 34%
-
Mąż miał krew pobieraną na hormony i wszystko w normie. A ja ? hah szczerze powiem Ci, że dokładnie nie wiem jakie hormony z krwi były badane, tylko dowiedziałam się, że jest wszystko w porządku.
-
My po wizycie u pediatry i w sumie nic się nie dowiedziałam
kurcze jak mnie denerwują te sprzeczne Diagnozy... wysypka z niewiadomo jakiego powodu a to ze są zielone kupy ze sluzem to kropelki mam dawać ale to nie jest nietolerancja laktozy wg Pani Doktor tylko odkąd odstawilam nabiał troszkę mu się polepszylo... noi bądź tu człowieku mądry wczoraj lekarka na czacie mówiła że to na 99 % nietolerancja laktozy bo wszystkie objawy na to wskazują a dzisiaj na wizycie druga mówi zupełnie co innego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 19:28
-
hej
ja dopiero na 4 literach usiadłam...
Fedra, bardzo ładna data na urodziny dla Twojej córci. to tez moje urodziny
Sylwia nie mam slow do twojego meza
Anka mam nadzieje ze Ada niedlugo wyzdroweje
Małysz czy juz z domu nadajesz, czy jeszcze z zakładu?
Gocha weź mnie zmobilizuj do ćwiczen, bo jak ostatnio przebieglam polmaraton tak siedze na dupie i nie moge sie wybrac na zaden trening
Selena ile razy czytam Twoje posty to mysle ze kurde ta laska to ma fajne(albo po prostu nie narzeka) to super ze M sie angazuje i pomaga a ty to doceniasz
anka_a, Fedra, sylwia1985, aisa, Selena, Strażaczka90, Dodi, mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Abstynencja : 3 dni w pierwszym badaniu było 6 dni
Ilość: 3,8ml w pierwszym 4,6
Wygląd: normalny
Lepkość : podniesiona
pH : 8,1 w pierwszym 7,9
Ilość w ml : 22,1milionów/ ml w pierwszym badaniu :24,2
Calkowita ilość : 105 milionów w pierwszym : 111
Ruchliwość całkowita : 22,4% w pierwszym : 9,7%
Ruch progresywny : 10,5% w pierwszym 1,1%
Martwe : 77,6% w pierwszym: 90,3%
Morfologia
Normalne formy : 4% w pierwszym : 2%
Żywotność : 49% w pierwszym 34%
Nie wiem co zapisal Twojemu gin ale ja bym podala wit C w dawce 1000mg dziennie plus wit E 500 mg to powinno zmniejszyc lepkosc i poprawic ruch...
Zrobilabym posiew nasienia zeby wykluczyc jakies bakterie i wyslalabym meza na badania hormonalne...patrycja lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
patrycja wrote:Mąż miał krew pobieraną na hormony i wszystko w normie. A ja ? hah szczerze powiem Ci, że dokładnie nie wiem jakie hormony z krwi były badane, tylko dowiedziałam się, że jest wszystko w porządku.
Na Twoim miejscu poprosilabym o ksero tych wynikow bo to co sie gin wydaje ok wcale takie moze nie bycpatrycja lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Zbiczku powiem Ci ze lubie cyfre 21 dlatego data mi sie podoba ...
Co do meza Sylwi nawet nie skomentuje i nie powtorze co moj maz na to powiedzial...sylwia1985, aisa, anka_a, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
patrycja wrote:Witaminki mężowi podaje już od jakiegoś czasu
Dzięki za rady i rzeczywiście chyba poproszę o te moje wyniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 20:07
patrycja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra super wiadomości z wizyty. 19 styczeń to też fajna data na narodziny
Witam nową koleżankę!
Fakt ja bez teściowej byłam ale ciężko było się postawić i nic nie robić jak w domu coraz większy bałagan. Może jak M nie chce pomagać to teściowa pomoże a Ty z nią pogadasz i ona zmobilizuje Twojego M.
Nie chcę źle krakać ale moja kumpela z takim samym podejściem swojego m wytrzymała 3 lata. Potem powiedziała dość i go zostawiła.
Magdzia czyli jesteś w punkcie wyjścia... Przewalone jak każdy mówi co innego i bądź tu mądry.... Może warto zostać przez kilka tyg na diecie i obserwować małego?
Aga zazdroszczę chwil na basenie.
Witaj zapracowany Żbiku.magdzia26, patrycja, Fedra, Dodi, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
A ja dziś w pracy miałam ogień z d**y. A teraz zalegam w kanapie
Aisa z pracą luzik. Już psychicznie się nastawiam i jestem dobrej myśli. Mam już tyle planów i wizji w głowie jak już będe wolna, że hej
Aga fajnie, że strój dobry i wypróbowany.
Sylwia twój M jest do zwolnienia jak dla mnie. No comment.
Żbiku gratuluję kolejnego medalu. Co robiłaś, że dopiero usiadłaś?
Fedri konkretna baba z Natalki21.01 to nie jest jakiś dzień babci i czy dziadka?
Anka, żeby Adzie szybko przeszło.
Witaj Patrycja. Chyba trafiłaś na znudzonego pracą gina.
Magdzia jak Młody lepiej się czuje po odstawieniu białka przez ciebie to chyba ta druga lekarka jest w błędzie. Obserwuj Nikusia i się wyjaśni.
Fedra, Dodi, patrycja, aisa, AGA 30, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Nadaje ze smarka:) wiec sorki za ewentualne bledy
Sylwia no coz ja mam Ci powiedziec lekko nie masz ,ale ja tez bym go zostawila z mlodym w domu niech zobaczy jak to jest kolorowo. Musi sie chlop nauczyc ze jest ktos kto go rownie mocno potrzebuje.Ahh ten Twoj chlop to przez mamusie rozpieszczony.Powiedz mu ze ma Ci pomagac bo Ty sama sobie dziecka nie zrobilas. Fedrus super zeu mlodej wszystko git:D Madzia podawaj kkrople probiotyk tez podawalam i pomogl.Witam tez nowe dusze
wdepne tu jutro
trzymajcie sie cieplo laski.
Strażaczka90, Fedra, magdzia26, Dodi, patrycja, aisa, mauysia, Blondi22, AGA 30, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Tak 21 styczen to Dzien Babci przy okazji corka mojego gina ma wtedy roczek
Niestety niechce by porod byl 19 stycznia poniewaz Nasz Aniolek mial tak termin porodu ustalony wiec gin powiedzial ze ta date bedziemy omijac...
Effcia pisanie z tel z czasem jest rostsze na poczatku mocno sie wkurzalam...
Dziewczyny wspolczuje meczacych dni w pracy
I zycze milej nocki i kolorowych snow :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam się z kawusią
Ogólnie myślałam, że leczenie w Niemczech jest lepsze niż w PL ale widocznie się pomyliłamZresztą kiedyś byłam u lekarza domowego, bo miałam straszny kaszel, że aż mnie klatka bolała, a on powiedział, że to samo przejdzie
-
Dzień dobry
Na śląsku wieje i wieje że aż strach z domu wychodzić.
Kawa już zrobiona trzeba się brać do roboty
Witam nowe duszyczki
Sylwia ja to bym się nieźle wściekła. Ania dobrze pisze zrób mu szkolenie.
Aga no widzisz jednak i strój się znalazł i pasuje
Fedruś piękna data oby Natalka wtedy znalazła się w Twoich ramionach.
Effcia
ahh więcej nie pamiętam a robota czeka. Proszę o wybaczenie i znikam w papierach.mauysia, patrycja, aisa, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Też się witam tyle, że bez kawy bo... nie ma wody... grrr.....
W skrzynce była informacja, że może być lekko żółtawa a tu zonk bo jej wcale nie ma. Mineralnej nie posiadam bo kranówę zawsze pijemy, ale trzeba będzie się chyba zaopatrzyć w kilka butelek na taką okoliczność jak dziś
Ilona do tablicy, trzeba powiedzieć coś o niemieckiej służbie zdrowiamauysia, Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość