plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
anka tylko u mnie jak ja nie zrobie obiadu to poleci na dol do mamuni a jak go zostawie sama z Nikusiem to pewnie sie rozplacze i zaraz tesciowka przybiegnie. Jak sie kapie ( jedyny relax) jak jestem w lazience i slysze jak maly placze to moj daje mu smoczka a on biedny i tak placze a jak wychodze z lazienki to widze maly placze a moj na kompie siedzi. Wlasnie teraz sobie smacznie drzemie bo mega zmeczony bo slyszy jak maly w nocy placze. To ja padam ze zmeczenie a nie kurde on. Mowielam mu wiele razy ze po to wzial ojcowski zeby mi pomagac a on na to ze ja mam tylko dziecko na glowie a on wiele spraw i ze ma kontrakt do konca roku i moga mu nie przedluzyc i ze mozemy zostac oboje bez pracy- ale kurde co ma piernik do wiatraka - no coz nie myslalam ze taki bedzie bo strasznie chcial dziecko ale pewnie myslal ze bedzie tylko spalo i spalo nie plakalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:09
-
Sylwia, nie wiem jakie masz relacje z teściową ale może zaproś ją na herbatę i podczas rozmowy spróbuj powiedzieć jak jest Ci ciężko i że mąż tak mało pomaga przy dziecku - myślę, że ona jako matka "postara" się go delikatnie doprowadzić do pionu a on jej się posłucha jeśli jest z nią blisko związany.
Tylko nie skarż się swojej mamie bo teściowa działa jak czerwona płachta na byka.. -
sylwia1985 wrote:patrycja tylko jak pobrac od tak malego dziecka mocz do badania i do czego?
Dziewczyny już ci napisały co i jakA może po prostu pójdziesz do lekarza i powiesz, że chcesz zrobić badanie moczu na obecność bakterii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:27
-
Czesc wszystkim !!!
Sylwia prosta spr nie sprzatasz ,nie gotujesz zajmujesz sie tylko synem !!!!!moze sie ogarnie!!!
Ja jak bylam w domu to moj mi pomagał we wszystkim teraz se labe zrobił ,ale został postawiony do pionu bo zostawilam go na cały dzien i odrazu wie co ma robic dac mu troche wolnego i mi sie rozbarmuszonio chłopmagdzia26, aisa, anka_a, Strażaczka90, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Teraz od piątku ma urlop i będzie sie malym zajmował już wie ,że jade na cały dzień do Spa już sra portkami hehehe ,a ja mu ,ze jak mi sie spodoba zostaje jeszcze jedna dobę
jak sie obruszyl ,a w moje ur znikam na imprezę
już furczy ze se nie poradzi hehehe musze go powkurzac troszkę hehehe
magdzia26, aisa, kiti, sylwia1985, anka_a, Strażaczka90, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia dziewczyny piszą racje że powinnaś się postawić !!
Bo dlugo nie pociagniesz w ten sposób
A ja wróciłam z basenu po takim długim czasie to byl raj normalnie
Popływałam spokojnie 40 min i czuje się fantastycznie mój kręgosłup szczęśliwy jak nigdy
A teraz glodna jestem jak diabli idę coś upichciaćmagdzia26, aisa, kiti, anka_a, Strażaczka90, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:O proszę, ile nowych dusz nas czyta. Kliknijcie kilka słów o sobie
Imienia nie muszę pisać, bo jest wiadomeMieszkam od 4 lat w Niemczech, mam 21 lat. O dzidziusia staramy się z mężem ponad 2 lata. Badaliśmy się, ale lekarze mają nas gdzieś
Fedra, magdzia26, aisa, anka_a, Strażaczka90, Dodi, mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dobry My po wizycie
Nie mam cukrzycy paczki moge jesc dalej
Moja szyjka dluga 4,3cm i jak to gin okreslil obsluzyla by niejdna ciezarna
Z Mal wszystko ok siedzi z glowa w dole bawila sie raczkami i uwaga wazy juz 1,1 kg
Teoretyczna data cc 21 styczen ale moze okazac sie ze bedzie jeszcze wczesniejAGA 30, patrycja, aisa, kiti, magdzia26, sylwia1985, zbikowa, anka_a, gocha04, Selena, Effcia28, Strażaczka90, Dodi, Sandraa, Pismak, mauysia, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
He he he no Mloda od poczatku wyprzedza terminy o 2 tyg dzis wmiary pokazywaly 30 tydz
dlatego termn cc to termin teoretyczny pewnie pod koniec grudnia ustali mi juz konkretna date
patrycja, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra, super że z Malutką wszystko ok
Sporo waży, ale może zwolni. W sumie jak wyprzedza terminy o 2 tyg wcale nie jest taka duża.
Moja znajoma też urodziła chłopca 5 kg sn
Patrycja, czemu lekarze mają Was gdzieś? Nie chcą wysyłać na badania?Fedra, Kaja, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mąż robił badanie nasienia nie wyszło zbyt dobrze, a lekarz powiedział, że wszystko ok tylko trzeba by było je rozrzedzić więc dał tabletki, które nie pomogły i powiedział, że jak ja się przebadam i będzie wszystko ok to raczej czeka nas inseminacja. A ja jak byłam u ginki zrobiła mi wyniki z krwi, usg i dała klomifen zrobiła monitoring, powiedziała, że wszystko jest ok nie widzi przeszkód co do zajścia w ciążę, a o inseminacji nic nie wspomniała. Wyznaczyła nam dni w których mamy się starać i na tym się skończyło. Nie powiedziała co mamy dalej robić... Wydaję mi się, że po prostu olewają to wszystko ze względu na mój młody wiek, albo sami nie wiedzą co z tym zrobić.
-
Patrycja dobrze zrozumialam chodzi o lepkosc spermy czy o gestosc?
Jesli chcesz napisz tu lub na priv jakie wyniki mial z tego nasienia zsrkne i moze cos podpowiem, napisz tez jakie badania mieliscie robione...
A zeby wyznaczyc owulacje i dni plodne trzeba by bylo zrobic najpierw 3 monitoringi z badaniem homonow by sprawdzic czy jajeczkujesz prawidlowo. Clo daje sie pozniej ehhh Ci lekarzemauysia, plemniczka lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi