X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Sylwia ciezko masz ;/

ja bym sobie na takie cos nie pozwoliła u nas jest podział obowiazków mimo tego ze P pracuje ale bardzo duzo mi pomaga

anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka tylko u mnie jak ja nie zrobie obiadu to poleci na dol do mamuni a jak go zostawie sama z Nikusiem to pewnie sie rozplacze i zaraz tesciowka przybiegnie. Jak sie kapie ( jedyny relax) jak jestem w lazience i slysze jak maly placze to moj daje mu smoczka a on biedny i tak placze a jak wychodze z lazienki to widze maly placze a moj na kompie siedzi. Wlasnie teraz sobie smacznie drzemie bo mega zmeczony bo slyszy jak maly w nocy placze. To ja padam ze zmeczenie a nie kurde on. Mowielam mu wiele razy ze po to wzial ojcowski zeby mi pomagac a on na to ze ja mam tylko dziecko na glowie a on wiele spraw i ze ma kontrakt do konca roku i moga mu nie przedluzyc i ze mozemy zostac oboje bez pracy- ale kurde co ma piernik do wiatraka - no coz nie myslalam ze taki bedzie bo strasznie chcial dziecko ale pewnie myslal ze bedzie tylko spalo i spalo nie plakalo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:09

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Zuzana Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, nie wiem jakie masz relacje z teściową ale może zaproś ją na herbatę i podczas rozmowy spróbuj powiedzieć jak jest Ci ciężko i że mąż tak mało pomaga przy dziecku - myślę, że ona jako matka "postara" się go delikatnie doprowadzić do pionu a on jej się posłucha jeśli jest z nią blisko związany.

Tylko nie skarż się swojej mamie bo teściowa działa jak czerwona płachta na byka..

w4sqdqk30k7k9isr.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O proszę, ile nowych dusz nas czyta. Kliknijcie kilka słów o sobie :)

magdzia26, kiti, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    patrycja tylko jak pobrac od tak malego dziecka mocz do badania i do czego?

Dziewczyny już ci napisały co i jak ;) A może po prostu pójdziesz do lekarza i powiesz, że chcesz zrobić badanie moczu na obecność bakterii.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:27

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim !!!

Sylwia prosta spr nie sprzatasz ,nie gotujesz zajmujesz sie tylko synem !!!!!moze sie ogarnie!!!
    Ja jak bylam w domu to moj mi pomagał we wszystkim teraz se labe zrobił ,ale został postawiony do pionu bo zostawilam go na cały dzien i odrazu wie co ma robic dac mu troche wolnego i mi sie rozbarmuszonio chłop ;-)

magdzia26, aisa, anka_a, Strażaczka90, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz od piątku ma urlop i będzie sie malym zajmował już wie ,że jade na cały dzień do Spa już sra portkami hehehe ,a ja mu ,ze jak mi sie spodoba zostaje jeszcze jedna dobę ;-) jak sie obruszyl ,a w moje ur znikam na imprezę ;-) już furczy ze se nie poradzi hehehe musze go powkurzac troszkę hehehe

magdzia26, aisa, kiti, sylwia1985, anka_a, Strażaczka90, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia dziewczyny piszą racje że powinnaś się postawić !!
    Bo dlugo nie pociagniesz w ten sposób :/

A ja wróciłam z basenu po takim długim czasie to byl raj normalnie :)
    Popływałam spokojnie 40 min i czuje się fantastycznie mój kręgosłup szczęśliwy jak nigdy :)

A teraz glodna jestem jak diabli idę coś upichciać :)

magdzia26, aisa, kiti, anka_a, Strażaczka90, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• patrycja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    O proszę, ile nowych dusz nas czyta. Kliknijcie kilka słów o sobie :)

Imienia nie muszę pisać, bo jest wiadome :) Mieszkam od 4 lat w Niemczech, mam 21 lat. O dzidziusia staramy się z mężem ponad 2 lata. Badaliśmy się, ale lekarze mają nas gdzieś :P

Fedra, magdzia26, aisa, anka_a, Strażaczka90, Dodi, mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry My po wizycie :)

Nie mam cukrzycy paczki moge jesc dalej ;)
    Moja szyjka dluga 4,3cm i jak to gin okreslil obsluzyla by niejdna ciezarna ;)
    Z Mal wszystko ok siedzi z glowa w dole bawila sie raczkami i uwaga wazy juz 1,1 kg :)
    Teoretyczna data cc 21 styczen ale moze okazac sie ze bedzie jeszcze wczesniej :)

AGA 30, patrycja, aisa, kiti, magdzia26, sylwia1985, zbikowa, anka_a, gocha04, Selena, Effcia28, Strażaczka90, Dodi, Sandraa, Pismak, mauysia, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredziu super że ok i że Maleńka jest juz taka wielka :)

Fedra, Selena, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• patrycja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra 1,1 kg to duża dziewczynka, a suwaczek pokazuje 500-700 gram. Świetnie, że wszystko ok :)

Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he he no Mloda od poczatku wyprzedza terminy o 2 tyg dzis wmiary pokazywaly 30 tydz ;) dlatego termn cc to termin teoretyczny pewnie pod koniec grudnia ustali mi juz konkretna date :)

patrycja, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak byłby poród naturalny to przy jakich wymiarach by się urodziła. Siostra mojej bratowej urodziła sn chłopczyka 5kg ;)

Kaja, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, super że z Malutką wszystko ok :) Sporo waży, ale może zwolni. W sumie jak wyprzedza terminy o 2 tyg wcale nie jest taka duża.

Moja znajoma też urodziła chłopca 5 kg sn

Patrycja, czemu lekarze mają Was gdzieś? Nie chcą wysyłać na badania?

Fedra, Kaja, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż robił badanie nasienia nie wyszło zbyt dobrze, a lekarz powiedział, że wszystko ok tylko trzeba by było je rozrzedzić więc dał tabletki, które nie pomogły i powiedział, że jak ja się przebadam i będzie wszystko ok to raczej czeka nas inseminacja. A ja jak byłam u ginki zrobiła mi wyniki z krwi, usg i dała klomifen zrobiła monitoring, powiedziała, że wszystko jest ok nie widzi przeszkód co do zajścia w ciążę, a o inseminacji nic nie wspomniała. Wyznaczyła nam dni w których mamy się starać i na tym się skończyło. Nie powiedziała co mamy dalej robić... Wydaję mi się, że po prostu olewają to wszystko ze względu na mój młody wiek, albo sami nie wiedzą co z tym zrobić.

bfarljmzlmrs7kj3.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, zdrówka dla Ady. No i żebyście Wy się nie zarazili. Szacun, że tak super ogarnęłaś wtedy męża. No i teraz "działa" jak trzeba ;)

Aga, super że Ty zadowolona i kręgosłup też :)

AGA 30, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja dobrze zrozumialam chodzi o lepkosc spermy czy o gestosc?
    Jesli chcesz napisz tu lub na priv jakie wyniki mial z tego nasienia zsrkne i moze cos podpowiem, napisz tez jakie badania mieliscie robione...
    A zeby wyznaczyc owulacje i dni plodne trzeba by bylo zrobic najpierw 3 monitoringi z badaniem homonow by sprawdzic czy jajeczkujesz prawidlowo. Clo daje sie pozniej ehhh Ci lekarze :/

mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra super ze mala ok ja jak rodzilam to laska ur 5,5kg z 2 jedynka z góry !!!

Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A porod miala sn a najlepsze ze bez nacinania i porod 10 min jej trwał !!!!

anka_a, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 5665 5666 5667 5668 5669 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ