X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Sylwia ciezko masz ;/

ja bym sobie na takie cos nie pozwoliła u nas jest podział obowiazków mimo tego ze P pracuje ale bardzo duzo mi pomaga

anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka tylko u mnie jak ja nie zrobie obiadu to poleci na dol do mamuni a jak go zostawie sama z Nikusiem to pewnie sie rozplacze i zaraz tesciowka przybiegnie. Jak sie kapie ( jedyny relax) jak jestem w lazience i slysze jak maly placze to moj daje mu smoczka a on biedny i tak placze a jak wychodze z lazienki to widze maly placze a moj na kompie siedzi. Wlasnie teraz sobie smacznie drzemie bo mega zmeczony bo slyszy jak maly w nocy placze. To ja padam ze zmeczenie a nie kurde on. Mowielam mu wiele razy ze po to wzial ojcowski zeby mi pomagac a on na to ze ja mam tylko dziecko na glowie a on wiele spraw i ze ma kontrakt do konca roku i moga mu nie przedluzyc i ze mozemy zostac oboje bez pracy- ale kurde co ma piernik do wiatraka - no coz nie myslalam ze taki bedzie bo strasznie chcial dziecko ale pewnie myslal ze bedzie tylko spalo i spalo nie plakalo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:09

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Zuzana Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, nie wiem jakie masz relacje z teściową ale może zaproś ją na herbatę i podczas rozmowy spróbuj powiedzieć jak jest Ci ciężko i że mąż tak mało pomaga przy dziecku - myślę, że ona jako matka "postara" się go delikatnie doprowadzić do pionu a on jej się posłucha jeśli jest z nią blisko związany.

Tylko nie skarż się swojej mamie bo teściowa działa jak czerwona płachta na byka..

w4sqdqk30k7k9isr.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O proszę, ile nowych dusz nas czyta. Kliknijcie kilka słów o sobie :)

magdzia26, kiti, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    patrycja tylko jak pobrac od tak malego dziecka mocz do badania i do czego?

Dziewczyny już ci napisały co i jak ;) A może po prostu pójdziesz do lekarza i powiesz, że chcesz zrobić badanie moczu na obecność bakterii.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:27

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim !!!

Sylwia prosta spr nie sprzatasz ,nie gotujesz zajmujesz sie tylko synem !!!!!moze sie ogarnie!!!
    Ja jak bylam w domu to moj mi pomagał we wszystkim teraz se labe zrobił ,ale został postawiony do pionu bo zostawilam go na cały dzien i odrazu wie co ma robic dac mu troche wolnego i mi sie rozbarmuszonio chłop ;-)

magdzia26, aisa, anka_a, Strażaczka90, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz od piątku ma urlop i będzie sie malym zajmował już wie ,że jade na cały dzień do Spa już sra portkami hehehe ,a ja mu ,ze jak mi sie spodoba zostaje jeszcze jedna dobę ;-) jak sie obruszyl ,a w moje ur znikam na imprezę ;-) już furczy ze se nie poradzi hehehe musze go powkurzac troszkę hehehe

magdzia26, aisa, kiti, sylwia1985, anka_a, Strażaczka90, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia dziewczyny piszą racje że powinnaś się postawić !!
    Bo dlugo nie pociagniesz w ten sposób :/

A ja wróciłam z basenu po takim długim czasie to byl raj normalnie :)
    Popływałam spokojnie 40 min i czuje się fantastycznie mój kręgosłup szczęśliwy jak nigdy :)

A teraz glodna jestem jak diabli idę coś upichciać :)

magdzia26, aisa, kiti, anka_a, Strażaczka90, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• patrycja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    O proszę, ile nowych dusz nas czyta. Kliknijcie kilka słów o sobie :)

Imienia nie muszę pisać, bo jest wiadome :) Mieszkam od 4 lat w Niemczech, mam 21 lat. O dzidziusia staramy się z mężem ponad 2 lata. Badaliśmy się, ale lekarze mają nas gdzieś :P

Fedra, magdzia26, aisa, anka_a, Strażaczka90, Dodi, mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry My po wizycie :)

Nie mam cukrzycy paczki moge jesc dalej ;)
    Moja szyjka dluga 4,3cm i jak to gin okreslil obsluzyla by niejdna ciezarna ;)
    Z Mal wszystko ok siedzi z glowa w dole bawila sie raczkami i uwaga wazy juz 1,1 kg :)
    Teoretyczna data cc 21 styczen ale moze okazac sie ze bedzie jeszcze wczesniej :)

nick nieaktualny, patrycja, aisa, kiti, magdzia26, sylwia1985, zbikowa, anka_a, gocha04, Selena, Effcia28, Strażaczka90, Dodi, Sandraa, Pismak, mauysia, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredziu super że ok i że Maleńka jest juz taka wielka :)

Fedra, Selena, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• patrycja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra 1,1 kg to duża dziewczynka, a suwaczek pokazuje 500-700 gram. Świetnie, że wszystko ok :)

Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he he no Mloda od poczatku wyprzedza terminy o 2 tyg dzis wmiary pokazywaly 30 tydz ;) dlatego termn cc to termin teoretyczny pewnie pod koniec grudnia ustali mi juz konkretna date :)

patrycja, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak byłby poród naturalny to przy jakich wymiarach by się urodziła. Siostra mojej bratowej urodziła sn chłopczyka 5kg ;)

Kaja, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, super że z Malutką wszystko ok :) Sporo waży, ale może zwolni. W sumie jak wyprzedza terminy o 2 tyg wcale nie jest taka duża.

Moja znajoma też urodziła chłopca 5 kg sn

Patrycja, czemu lekarze mają Was gdzieś? Nie chcą wysyłać na badania?

Fedra, Kaja, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż robił badanie nasienia nie wyszło zbyt dobrze, a lekarz powiedział, że wszystko ok tylko trzeba by było je rozrzedzić więc dał tabletki, które nie pomogły i powiedział, że jak ja się przebadam i będzie wszystko ok to raczej czeka nas inseminacja. A ja jak byłam u ginki zrobiła mi wyniki z krwi, usg i dała klomifen zrobiła monitoring, powiedziała, że wszystko jest ok nie widzi przeszkód co do zajścia w ciążę, a o inseminacji nic nie wspomniała. Wyznaczyła nam dni w których mamy się starać i na tym się skończyło. Nie powiedziała co mamy dalej robić... Wydaję mi się, że po prostu olewają to wszystko ze względu na mój młody wiek, albo sami nie wiedzą co z tym zrobić.

bfarljmzlmrs7kj3.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, zdrówka dla Ady. No i żebyście Wy się nie zarazili. Szacun, że tak super ogarnęłaś wtedy męża. No i teraz "działa" jak trzeba ;)

Aga, super że Ty zadowolona i kręgosłup też :)

nick nieaktualny, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja dobrze zrozumialam chodzi o lepkosc spermy czy o gestosc?
    Jesli chcesz napisz tu lub na priv jakie wyniki mial z tego nasienia zsrkne i moze cos podpowiem, napisz tez jakie badania mieliscie robione...
    A zeby wyznaczyc owulacje i dni plodne trzeba by bylo zrobic najpierw 3 monitoringi z badaniem homonow by sprawdzic czy jajeczkujesz prawidlowo. Clo daje sie pozniej ehhh Ci lekarze :/

mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra super ze mala ok ja jak rodzilam to laska ur 5,5kg z 2 jedynka z góry !!!

Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A porod miala sn a najlepsze ze bez nacinania i porod 10 min jej trwał !!!!

anka_a, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 5665 5666 5667 5668 5669 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ