plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagga84aa wrote:Hej Shagga:) Przykra sprawa z synkiem:( Kurcze, że zawsze coś musi iść nie po naszej myśli:(
Ale zobacz, soą też dobre strony:) Szansa na fasolkę jest i wiem jak trudno będzie Ci jeszcze tyle dni wytrzymać, ale nie ma lekko, każda z nas musi swoje wyczekać
A masz jakieś rady, jak się zająć, żeby nie myśleć, hehehe ? W domu też pół wieczora czytam , interpretuję wykres itd, a w pracy to w ogóle wydajność moja prawie zerowa....dobrze,że szef wpada na chwilę i już Go nie ma -
nick nieaktualnyBeata wrote:Woseba bardzo mi przykro pewnie to strasznie przezyłaś..
ale teraz myśl pozytywnie!
a co to za woda?
to sa jakies 2 wody mieszane ze źródełek..nie bardzo teraz pamietam:)podobno działa cuda:)Bella smarowała brzusio i zaszła w pierwszym cyklu:)no i nam kochana bellunia powysyłała jej po trochu:)i jak widac działa bo gadgetce sie udało:)Beata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:tak mayusiu dzięki zrozumiałam tylko mam nadzieje ze wogóle pojawi sie u mnie owu...
a jeszcze mam pytanko odnośnie mojej dzisiejszej temp. bo może powinnam ją zignorowac? obudziłam sie o 5 ale nie mierzyłam temp bo stwierdziłam że i tak mi tego nie weźmie pod uwage bo zawsze mierzyłam o 6.30 no i przez chwilę starałam sie zasnąc i zmierzyłam dopiero jak sie obudziłam o właściwej porze ale była 36.00 a nigdy tak nisko nie miałam czy myslisz że mogła spaść przez to przebudzenie?
Hmmm, wydaje mi się że nie... Jakby była wyższa niż spodziewana, to może bym się zastanawiała, ale niższa... Chyba nie spadła przez przebudzenie.Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:mauysia wrote:Beata --> Tak czy inaczej, masz śluz rozciągliwy, więc do pracy!
Możesz jeszcze zacząć sprawdzać szyjkę, zaczynając choćby od tego, czy jest otwarta, czy nie.
no staram sieszyjkę sprawdzam, ale nie wiem włściwie czy ją dobrze rozpoznaję, detektor z tego co wpisuje mówi mi ze to dni płodne
ale powinnam badac bardziej na dotyk czy w lusterku?
Zasada nr 1: Nie patrz na detektor!A najlepiej to nie wykupuj dalszego abonamentu, żeby Cię nie kusiło patrzenie na to badziewie
Szyjka - tylko i wyłącznie na dotykLusterko to chyba musiałabyś mieć takie jak u dentysty, na długim wysięgniku
Tutaj jest przydatny link: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Cervix_checkup_(no_description).svg&page=1&filetimestamp=20080129073829Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:shagga mnie nie zanudzilas... to dobrze ze serduszkowanie moglo byc we wlasciwym czasie. To teraz tylko cierpliwie czekac:)
Ostatnio mam taką mega potrzebę pogadać z babkami...wiecie,ze M to nie to samoZresztą ostatnio jestem mega poddenerwowana więc wciąż się sprzeczamy i potem gadać mi się z Nim nie chce,tu gdzie mieszkam nie mam koleżanek (gr,jak ja nie znoszę tego miasta), nikt poza M nie wie o staraniach,więc pozostaje mi dręczyć Was, czy tego chcecie,czy nie
A w ogóle to wciąż czegoś uczę się od was
(PS. Jaka byłam niedoinformowana, hehehe)
Beata, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Plemniczko --> bardzo mądry ten lekarz
Wiem, że to łatwo mówić, żebyś tak się martwiła... Ale rozumiem też, że po tym co przeszliście trudno Ci tak z dnia na dzień wyluzować. Ale próbuj
shagga --> no to by było naprawdę ekstra, jakby się okazało, że trafiliścieA przypomnij mi, iludniowe masz cykle?
-
nick nieaktualny
-
a ma ktoś jeszcze sporo tej wody?
mayusia no ja własnie staram się na dotyk ale dziś spróbowałam tez w lusterku (mam takie duyże na nodze ) i udało mi się cos tam zobaczyć, ale nie mam jeszcze prorównania
a abonamentu nie będę wykupowałaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Szagga doskonale Cie rozumiem ja tez miałam znikome informacje (zresztą nadal mam ich niedużo) a kogo bym nie zapytała ze znajomych to zadna nigdy sie nie obserwowała
a tu jest super dziewczyny są MEGAPOMOCNEShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Tak w ogóle to polecam kupno książki "Sztuka planowania rodziny" J. Roetzera. Jest cieniutka, napisana jasnym językiem i, co najwazniejsze, w jednym miejscu gromadzi wszystkie potrzebne informacje dotyczące obserwacji cyklu. Kosztuje chyba ok. 20 złotych.
Zawsze chyba lepiej mieć wszystko w jednym miejscu, a nie za każdym razem przekopywać neta (i natykać się na informacje, które nie wiadomo czy są rzetelne). -
nick nieaktualnyJa pikolę...znów szyjka miękka wysoko i otwarta...ja to chyba teraz mam w tym cyklu double owulation!!!!!!!!!!! Przecież to niemożliwe! Teraz bym miała owulkę dopiero??? Co to jest grane?Dziś bzykanko musi być...tak dla zasady! Mateńko ja to mogę przy mojej nie wiem jakie lusterko wstawić, nie ma szans...żadnych szans...jakaś ciągle zciśnięta jestem...dla chłopa to dobrze a ja co mam zrobić? Kupię mu na święta wziernik hie hie to będzie prezent dla niego a praktyczny dla mnie he he
Niech się uczy, a co?!mauysia, plemniczka, Beata, kiti, Libra lubią tę wiadomość