plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Aisa możesz mi wpisać kolejną @ na 22.02.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Gosia w tym cyklu trzymam kciuki jeszcze mocniej. Może coś pomoże, tylko nie zapominaj o

Fedra super, że już jesteście w domu, teraz najpiękniejsze chwile w życiu, już innych nie będzie, bo córcia rozpromieni Ci każdy dzień.
Pozdrawiam i miłego dnia. Do kiedyś
gocha04, kiti, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra super, że jesteście już w domu
Oj na pewno chwila przytulenia małej była magiczna. I chciałabym zobaczyć Natalkę więc proszę aby ktoś wysłał zdjęcie na priv, będę wdzięczna 
Kiti super, że na wizycie wszystko ok
Strażaczko na którą dziś wizyta ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 09:32
kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki,
Aga, Kiti - fajnie, że z wizyt przyniosłyście same wspaniałe niusy!
Fedri - widzę, że silna z Ciebie babka! A jeśli chodzi o rozruszanie laktacji, możesz pomyśleć o takim zestawie SNS z Medeli, choć kosztuje chyba ze stówkę... (a może i taniej na Allegro..?). Pisałam już kiedyś o tym, to jest taka buteleczka z dwiema wychodzącymi z niej sondami silikonowymi, Do buteleczki wlewa się MM (albo własny pokarm, jeśli matka ma akurat odciąnięty, a nie chce dokarmiać dziecka MM) i wiesza na szyi do góry dnem, a te sondy (wychodzące z zakrętki, która po powieszeniu jest na dole) przykleja się do sutków. Dziecko ssie pierś (czyli stymuluje laktację, bo ssie prawidłowo), ale zasysa zawartość butli. Trochę jest z tym zabawy, ale po jaikimś czasie laktacja powinna się pojawić.
Dziewczyny, czytam Was wszystkie, ale nie mam niestety czasu każdej coś napisać
Ale Was ściskam!
Blondi22, sylwia1985, aisa, patrycja, Fedra, anka_a, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

-
Fedra ja tez mialam mega problemy z laktacja a cycki mi o maly wlos nie eksplodowaly ale przykladalam kapuste zimna i pomoglo. Ja tez uzywalam od poczatku laktatora bo inaczej sie nie dalo bo maly nie umial ssac i zlapac sutka bo byl za plaski i laktatorem go wyciagalam do przodu- mialam tez nakladki siliconowe ale od razu je sciagal wiec u mnie sie nie sprawdzily choc pewnie je zaloze jak maly bedzie mial zabki bo mnie pogryzie no i ile bede jeszcze miala
mleczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:57
-
nick nieaktualnyWitam się i ja

Fredzia ciesze się ze już w domu jesteście i oby ci się ułożyło z tym karmieniem !! Nabierajcie się i niech Natka rosnie zdrowo
Kiti Witaj w tabelce
Gocha szkoda że @ śnieg nie zasypał
A ja byłam dziś menu ustawić na ślub
Torta w prezencie Waflowi zamówić chcę bo to Pan Prezes i wiecznie wojny o jeg mecze więc takiego torta plauję zamówić na ślub nam
http://zapodaj.net/1d67055ae59e1.jpg.html
Pierwsa przymiarka sukienki juz za mną i na surowo w tej sukience wygladałam okropnie dziś hi hi ale to jeszcze nie gotowe
Za tydzień kolejna przymiarka
Pozdrawiam wszystkie Was i miłego dnia życzę
Ps . No i 25 tc dziś się zaczął
magdzia26, Fedra, patrycja, Blondi22, anka_a, aisa, Kaja, kiti, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dobry Kobitki

Kiti przedewszystkim jeszcze raz gratuluje ja obstawiam u Ciebie Dziewczynke, cieszę się ze już pojawił się pęcherzyk i ze beta ładnie przyrasta i choć Tobie czas będzie się dłużył od wizyty do wizyty My będziemy to odbierać jako ekspres wiem po sobie
Gocha tez nie lubię Twojej @ ale liczę ze to już ostatnia i przez najbliższych kilka miesięcy będzie spokój
Co do kp wczoraj w dwóch cycków odciagnelam zaledwie 15 ml dzisiaj już 40 jeśli nadal cyca nie będzie chciała będzie karmiona moim mlekiem z butli
Sylwia jakbyś mogła na priv przerzucić fotkę Magdzi i Patrycji byłabym wdzięczna
chyba ze macie konta na fb to na priv poproszę namiary to wyślę zapr i zdjęcie Małej 
I w sumie jestem za tym by Dziewczyny dopisać do grupy
magdzia26, patrycja, Blondi22, sylwia1985, anka_a, plemniczka, Kaja, kiti, a-koczek, gocha04, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Fedruś Dodi mi już wysłała zdjęcie Natki
śliczności malutkie
Co do kp to na zwiekszenie laktacji - duza ilosc wody + melisa :)co do bólu po cc kochana poczujesz ogromna ulge jak zdejma Ci szwy
anka_a, Kaja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!!!
Ja też, ja też chce dołączyć do grupy fejsbukowej!!
Ferda super, że już w domku jesteście. Teraz wypoczywaj i cieszcie się maleństwem
Widzę, że laktacja pomału się rozkręca, super! ps. ja teraz ściągam w 30 min tylko 50ml a zaraz potem mały jeszcze się naje
Niestety laktator wszystkiego nie jest w stanie ściągnąć 
Mam porównanie karmienia mm i kp i muszę stwierdzić, że coś magicznego jest w kp mimo, że na początku było ciężko to warto to przejść.
Dodi widziałam zdjęcia i obie jesteście super laseczki
Izuni STO LAT!
Aga no to kolejny mężczyzna się nam szykuje
Już 25 tydzień! Leci ten czas strasznie szybko.
Kiti jeszcze raz gratuluję i nudnej ciąży życzę!
Gocha nie lubię wstrętnych @
Strażaczko cały czas kciukam za Was.
U nas zawitało choróbsko- znowu
Rozłozyło mnie na łopatki i byłam w stanie tylko Was podczytywać. Ada ma zapalenie spojówek a Juko katar a dziś zaczyna kaszleć
Do poniedziałku musimy się wykurować bo idę na kurs i zostawiam dzieci pod opieką brata.
Pozdrawiam WAs :*
magdzia26, Blondi22, kiti, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Fedra wysłałam już namiary na mojego fb
Anka życzę wam szybkiego powrotu do zdrowia
Sylwia super, że wyszliście razem, pewnie się zrelaksowałaś, a teściówka ma nauczkę
Strażaczko a co tam u ciebie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 07:48
Selena, Dodi, anka_a, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
mowila ze caly czas plakal i ze wymeczyl ja przez te 2 godziny okropnie- a niech zobaczy ze nie jest mi latwo i ze placze bo poprostu placze - nie zjadl jej nawet butelki tylko poczekal na mamusi cycusia . Jak przyszlam i wzielam go na rece to odrazu sie uspokoila-koczek wrote:Sylwus to może tesciowa juz sie nie będzi etak wymądrzała na temat wychowania dziecka
patrycja, magdzia26, Dodi, anka_a, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

[/url]

[/link]