Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zerknelam na naszą tabelkę jeszcze nam tu sporo dzieci brakuje i oby szybko do niej dolaczyli wiadomo o kim mowa :-) czekamy na testy z pozytywem

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Aisa możesz mi wpisać kolejną @ na 22.02.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha - uuuuuu szkoda

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia w tym cyklu trzymam kciuki jeszcze mocniej. Może coś pomoże, tylko nie zapominaj o <3 ;-)

Fedra super, że już jesteście w domu, teraz najpiękniejsze chwile w życiu, już innych nie będzie, bo córcia rozpromieni Ci każdy dzień.

Pozdrawiam i miłego dnia. Do kiedyś :-)

gocha04, kiti, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra super, że jesteście już w domu :) Oj na pewno chwila przytulenia małej była magiczna. I chciałabym zobaczyć Natalkę więc proszę aby ktoś wysłał zdjęcie na priv, będę wdzięczna :)

Kiti super, że na wizycie wszystko ok :)

Strażaczko na którą dziś wizyta ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 09:32

kiti, Fedra lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzialam malutka Fedruni :) slicznotka malusia :) i podobna chyba do niej

duzo zdrowka dla nich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:31

Fedra lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki,

Aga, Kiti - fajnie, że z wizyt przyniosłyście same wspaniałe niusy!
    Fedri - widzę, że silna z Ciebie babka! A jeśli chodzi o rozruszanie laktacji, możesz pomyśleć o takim zestawie SNS z Medeli, choć kosztuje chyba ze stówkę... (a może i taniej na Allegro..?). Pisałam już kiedyś o tym, to jest taka buteleczka z dwiema wychodzącymi z niej sondami silikonowymi, Do buteleczki wlewa się MM (albo własny pokarm, jeśli matka ma akurat odciąnięty, a nie chce dokarmiać dziecka MM) i wiesza na szyi do góry dnem, a te sondy (wychodzące z zakrętki, która po powieszeniu jest na dole) przykleja się do sutków. Dziecko ssie pierś (czyli stymuluje laktację, bo ssie prawidłowo), ale zasysa zawartość butli. Trochę jest z tym zabawy, ale po jaikimś czasie laktacja powinna się pojawić.

Dziewczyny, czytam Was wszystkie, ale nie mam niestety czasu każdej coś napisać :( Ale Was ściskam!

Blondi22, sylwia1985, aisa, patrycja, Fedra, anka_a, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ja tez mialam mega problemy z laktacja a cycki mi o maly wlos nie eksplodowaly ale przykladalam kapuste zimna i pomoglo. Ja tez uzywalam od poczatku laktatora bo inaczej sie nie dalo bo maly nie umial ssac i zlapac sutka bo byl za plaski i laktatorem go wyciagalam do przodu- mialam tez nakladki siliconowe ale od razu je sciagal wiec u mnie sie nie sprawdzily choc pewnie je zaloze jak maly bedzie mial zabki bo mnie pogryzie no i ile bede jeszcze miala
    mleczko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:57

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Fredzia ciesze się ze już w domu jesteście i oby ci się ułożyło z tym karmieniem !! Nabierajcie się i niech Natka rosnie zdrowo :)
    Kiti Witaj w tabelce :)
    Gocha szkoda że @ śnieg nie zasypał :/

A ja byłam dziś menu ustawić na ślub :)
    Torta w prezencie Waflowi zamówić chcę bo to Pan Prezes i wiecznie wojny o jeg mecze więc takiego torta plauję zamówić na ślub nam :)

http://zapodaj.net/1d67055ae59e1.jpg.html

Pierwsa przymiarka sukienki juz za mną i na surowo w tej sukience wygladałam okropnie dziś hi hi ale to jeszcze nie gotowe :)
    Za tydzień kolejna przymiarka :)

Pozdrawiam wszystkie Was i miłego dnia życzę :)

Ps . No i 25 tc dziś się zaczął :)

magdzia26, Fedra, patrycja, Blondi22, anka_a, aisa, Kaja, kiti, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry Kobitki :)

Kiti przedewszystkim jeszcze raz gratuluje ja obstawiam u Ciebie Dziewczynke, cieszę się ze już pojawił się pęcherzyk i ze beta ładnie przyrasta i choć Tobie czas będzie się dłużył od wizyty do wizyty My będziemy to odbierać jako ekspres wiem po sobie ;)

Gocha tez nie lubię Twojej @ ale liczę ze to już ostatnia i przez najbliższych kilka miesięcy będzie spokój <3

Co do kp wczoraj w dwóch cycków odciagnelam zaledwie 15 ml dzisiaj już 40 jeśli nadal cyca nie będzie chciała będzie karmiona moim mlekiem z butli :)

Sylwia jakbyś mogła na priv przerzucić fotkę Magdzi i Patrycji byłabym wdzięczna :) chyba ze macie konta na fb to na priv poproszę namiary to wyślę zapr i zdjęcie Małej :)

I w sumie jestem za tym by Dziewczyny dopisać do grupy :)

magdzia26, patrycja, Blondi22, sylwia1985, anka_a, plemniczka, Kaja, kiti, a-koczek, gocha04, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś Dodi mi już wysłała zdjęcie Natki <3 śliczności malutkie :) Co do kp to na zwiekszenie laktacji - duza ilosc wody + melisa :)co do bólu po cc kochana poczujesz ogromna ulge jak zdejma Ci szwy :)

anka_a, Kaja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga świetny pomysł z tortem :) Już 25 tydzień ale to leci :)

Fedra wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, bo inaczej nie mogę wysłać wiadomości, albo nie umiem :P

Fedra lubi tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• anka_a Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!!!
    Ja też, ja też chce dołączyć do grupy fejsbukowej!!
    Ferda super, że już w domku jesteście. Teraz wypoczywaj i cieszcie się maleństwem :D Widzę, że laktacja pomału się rozkręca, super! ps. ja teraz ściągam w 30 min tylko 50ml a zaraz potem mały jeszcze się naje ;) Niestety laktator wszystkiego nie jest w stanie ściągnąć :(
    Mam porównanie karmienia mm i kp i muszę stwierdzić, że coś magicznego jest w kp mimo, że na początku było ciężko to warto to przejść.
    Dodi widziałam zdjęcia i obie jesteście super laseczki <3
    Izuni STO LAT!
    Aga no to kolejny mężczyzna się nam szykuje :D Już 25 tydzień! Leci ten czas strasznie szybko.
    Kiti jeszcze raz gratuluję i nudnej ciąży życzę!
    Gocha nie lubię wstrętnych @
    Strażaczko cały czas kciukam za Was.

U nas zawitało choróbsko- znowu :( Rozłozyło mnie na łopatki i byłam w stanie tylko Was podczytywać. Ada ma zapalenie spojówek a Juko katar a dziś zaczyna kaszleć :/ Do poniedziałku musimy się wykurować bo idę na kurs i zostawiam dzieci pod opieką brata.
    Pozdrawiam WAs :*

magdzia26, Blondi22, kiti, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• anka_a Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i witam nowe dziewczyny!

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo co za cisza ...bylismy dzis z mezem w kinie ,, wkreceni 2,, fajny film - tesciowka zosttala z malym ale dal jej niezle popalic bo sie zalila

Fedra, patrycja, a-koczek, gocha04, kiti, Dodi, anka_a, Kaja lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Fedra wysłałam już namiary na mojego fb ;)

Anka życzę wam szybkiego powrotu do zdrowia :)

Sylwia super, że wyszliście razem, pewnie się zrelaksowałaś, a teściówka ma nauczkę :)

Strażaczko a co tam u ciebie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 07:48

Selena, Dodi, anka_a, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

bfarljmzlmrs7kj3.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus 40 ml to dużo mi nigdy nie udało sie takiej ilosci sciągnąć laktatorem a dodam ze cycem karmiłam 2.5 roku

Dodi, anka_a, Fedra, plemniczka, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwus to może tesciowa juz sie nie będzi etak wymądrzała na temat wychowania dziecka

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

ja dzis z mloda do lekarza ide bo co jakis czas cos pokasłuje a nie wiem czy to od zebów czy cos ja bierze
    a jutro mamy ksiedza po koledzie

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Sylwus to może tesciowa juz sie nie będzi etak wymądrzała na temat wychowania dziecka
    mowila ze caly czas plakal i ze wymeczyl ja przez te 2 godziny okropnie- a niech zobaczy ze nie jest mi latwo i ze placze bo poprostu placze - nie zjadl jej nawet butelki tylko poczekal na mamusi cycusia . Jak przyszlam i wzielam go na rece to odrazu sie uspokoil :)

patrycja, magdzia26, Dodi, anka_a, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 5793 5794 5795 5796 5797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ