plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja chciałam się pochwalić, że być może będę miała prace
Mąż jakoś nie bardzo zadowolony i w sumie ta praca to nie szczyt marzeń, bo sprzątnie biur, ale lepsze to niż siedzenie w domu, zresztą nie umiem mówić po niemiecku to w ogóle dobrze, że będą chcieli mnie przyjąć, a wszystko zależy od pracownicy czy sama da sobie radę, bo jeśli nie to ja wtedy dołączęMniej więcej za 3 tyg będę wszystko wiedziała
magdzia26, Selena, a-koczek, aisa, anka_a, Fedra, Blondi22, Dodi, Kaja, plemniczka, Strażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość
-
Hej lalki
Fedri super ze juz w domciu.
Blondii i co tam u lekarza ?
Ja leze w łóżku mam zapalenie krtani biore antybiotyk bo normalnie glos ni zanikl
Fajnie Sylwia ze udało Ci się wyjść z domu
.Czytam powiedzmy ze jestem na bierzaco. Ale nie pisze. bo ja raczej po nocach jestem aktywna
No coż pozdrawiam wszystkieFedra lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ciekawe jak tam u strazaczki? kuku daj zanc czy jest fasolinda
kiti a ty jak sie czujesz? masz mdlosci i caly czas bys spala ? hihihihihi
ciekawe co u Fedry - jak sobie radzi z Nalka ?
Mdłości nie mam
Spać owszem to bym mogła, ale się powstrzymuję bo muszę w końcu skończyć tego inżyniera, a niestety samo się nie zrobia szkoda...
też jestem ciekawa jak tam mijają pierwsze dni Natalki u boku mamusi
-
Hello Laski
Patrycja Gratuluję pracy !!!!
a co do pracy to u nas lipa sie zrobila straszna bo męża firma przenosi się dość daleko bo na większy magazyn teraz dojazd zajmuje mu około 8 min ,a tam to już około 3h kochane korki w Gdańsku masakra no i plus bezyna zalamka totalna ja, tak zostanie to chyba emigracja nas czeka z czego babcie i dziadek niezadowoleni ,a co my mamy zrobic zrobić żyć tutaj za 1200zl na nas 3 co mam za to kupić lub opłacić ,a takie newsy unas ...... więc wstrzymane wszystkie mega zakupy i podróże -
Dzis miałam mega dzień bo 7 rano Marczelo wygramolil sie z łóżeczka oczywiście do 8 zabawy pozniej sniadanie ,kasza plus 2 kawałki chlebka i mega długi spacer od 10 do 13 Marczello wyspany dotleniony zjadł Mega obiad no i zaczęły sie charce po domu 2 razy mylam podłogę ,a go brzebieralam bo co wode do wiadra to Marczello wylewal na kuchnie i biegalam jak szalona osa i wycieralam ,aby parkietu nie zalało na domiar nasz mały Poesek Podhalanski ,ktory już przerasta moja mamę jak wstanie na 2 łapy zdemolowal taras powyciagal kwiaty ,które zimuja no i na części pierwsze je rozszarpal ooooszzzzjaka zła nogi to nie powiem gdzie mam i jeszcze zaliczylam Ikea gdzie Marcel w czasie picia kawy mamusi nowego tatusia zaczepial hehehehehe facet kichal jak szalony ,a Marcel juz był jego bo lubi sam kichac i wymusza kaszlem kichanie ,ale se zabawe znalezli obcy pan i mój syn na przemian kichali masakra ,a moja mama mówiła tylko was z oczu zpuscic ,a wy juz zaczepiacie henehehe i podziwiam te mamuśki ,które śpią w dzień bo mnie się ani razu nie udało od 9 miesięcy drzemkę zaliczyć jak nie mój Syn to teraz pies do pilnowania lub goście normalnie pelna chata wrrrrrrrrrrr
Dodi, Fedra, Blondi22, Strażaczka90, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
-
No dobra monologa zaliczyłam teraz ide bo MARCZELLO śpi ,ale się kreci wierci i moje free time poszlo sie gonić ehhhhhh kiedy ten mój syn będzie spał spokojnie przez noc całą !!!!!!!!!
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Fedra jeszcze tu napiszę, że mała jest cudna, nie mogę się na nią napatrzeć
Kaja przykro mi z powodu zmian w pracy u twojego męża, ale mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Mam nadzieję, że się wam wszystko ułoży tak, że będziecie zadowoleni.
A ja dziś u dentysty byłam i mam wyrwane 3 zęby, ale na 5 potrzeba koronek, a taka jedna koronka srebrna kosztuje 500 euro, jak zaczął wymieniać inne możliwe opcje to porcelanowa jedna 1000 euro, a wkręty(których nie chcę) 2000... Oczy mi białkiem zaszły i chyba będę musiała w PL coś zrobićFedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dobry
My dajemy jakos rade bo to glownie przewijanie karmienie i spanie i tak w kolko Mala potrafi przespac 4 godz a ja sie nie mige na nia napatrzec ciagle mysle ze ktos przyjdzie i ja zabieze mowiac Pani juz wystarczy...
Dzis zaliczylismy wizyte poloznej okazalo sie ze zna mnie z czasow dziecinstwa i mlodosci, pochwalila Tusie ze grzeczna ze ladna i pucki jej sie robia na polikach, akurat trafila na karmienie i powiedziala ze Mloda charakterek ma jesli cyca nie to niepowiedziala ze nie wazne czy cycem czy butla byle byl to moj pokarm wiec sie odciagamy
Duzo pomaga mi maz w sumie to On ogarnia dom pranie sprzatanie gotowanie i zakupy, dodatkowo sam z siebie wstaje w nocy i robi butle Mlodej lubi ja przebierac w ogole jest w niej caly zakochany jak i ja
Kaja straszny kwas z ta praca mezaa z Marczella niezly gagatek
Patrycja gratuluje pracy...
Effcia duzo zdrowka dla Ciebie strasznie wspolczuje bo osobiscie nie nawidz zapalenia krtani...
Blondi dobrze ze po wizycie wszystko ok...
Kiti taka rada Kochana spij teraz ile mozesz a inzynier nie zajac
Sylwia jakos mi Twojej tesciowej nie szkodai fajnie ze udalo Wam sie wyjsc
Dobra wiecej nie pamietam
Pozdrawiam i sie odmeldowywujeSelena, AGA 30, Blondi22, plemniczka, Strażaczka90, kiti, Dodi, mauysia, Mimbla lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam się
Kaja, ale miałaś dzień, mam nadzieję, że dzisiejszy będzie o wiele lepszy
Fedra na szczęście mała jest tylko wasza i nikt wam jej nie zabierzeA twój mąż jak widać stanął na wysokości zadania i cieszę się, że ci tak bardzo pomaga, bo wiadomo, że różnie to w życiu bywa.
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Blondi, gratuluje pierwszego ząbka u Izy! No i żeby nic małej nie złapało.
Patrycja, fajnie, że pojawiła się szansa na pracę!
Fedra, super że mąż jest taką pomocą!
Sylwia, fajnie że wypad do kina udany
Kaja, kiedyś nadejdą lepsze dni i noce, kiedyś....
Effciu, dużo zdrowia!!!!! Kuruj się!
U nas raczkowanie się rozkręca. Do tego jest trzeci ząb - lewa górna dwójka. Jedynki górne też już spuchnięte, z czego prawa już prawie się przebiła. No i śnieg sypieSelena, Kaja, patrycja, Fedra, Blondi22, magdzia26, plemniczka, Strażaczka90, kiti, AGA 30, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Witam się
Kaja, ale miałaś dzień, mam nadzieję, że dzisiejszy będzie o wiele lepszy
Fedra na szczęście mała jest tylko wasza i nikt wam jej nie zabierzeA twój mąż jak widać stanął na wysokości zadania i cieszę się, że ci tak bardzo pomaga, bo wiadomo, że różnie to w życiu bywa.
Pati mój dzien na pełnym spidzie tak wyglada codziennie ,akcje mam plus 2x spacer zaliczamy dziś wyrobilam tylko 1,5h bo zimno i zadek mi odmrozilo przy rzece więc teraz sie grzejemy w domu -
Kaja wrote:Pati mój dzien na pełnym spidzie tak wyglada codziennie ,akcje mam plus 2x spacer zaliczamy dziś wyrobilam tylko 1,5h bo zimno i zadek mi odmrozilo przy rzece więc teraz sie grzejemy w domu
To przynajmniej się nie nudzisz