plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
patrycja wrote:To przynajmniej się nie nudzisz
Nie ,ale jak jeszcze zrobię sobie mini siłownię to uwierz mi padam na ryj ,a jeszcze jak moj m miete poczuje to dopiero koniec swiatahehehehehheheheheplemniczka, aisa, magdzia26, patrycja, Selena, Strażaczka90, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej Wam....Nie miałam dostępu do neta.Bo miałąm awarie pare dni.Byłam u gina.Na Usg nic nie widac dostałam tabsy na wywołanie @....jak za 2 tygodnie nie przyjdzie @ to mam się znowu zgłosić do gina.Czekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 19:34
-
Witam
Blondi gratuluje Izce pierwszego zabala
Jaskowi zabki wyskakuja jak grzyby po deszczu Rowniez gratki teraz czwart by bylo do pary:)
Powiem Wam ze Magdzi wyszły 2 dolne jedynki jakoś w listopadzie i od tamtej pory cisza.
Kaja lipa z tą robotą.
Fedri fajnie ze mężu taki pomocny wiem po sobie mój też dużo mi pomagał przy dzieciach i nadal to robi
Jak ktoś mi mówi że ja to nie powinnam narzekac na mojego męża to zawsze się śmieje i mówie:"Tak tak wiem ja to powinnam go po gołej dup...e całowaćać"
Nie pamuetam cóz miałam jeszcze napisaćFedra, aisa, kiti, Blondi22, Strażaczka90, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej
Strażaczko szkoda, że jednak to nie ciąża, ale w tym wypadku lepiej, żeby @ przyszedł wcześniej i żebyś mogła rozpocząć nowy cykl. A lekarz nic nie powiedział na temat tak długiego cyklu, dlaczego tak może być ? -
Blondi ja już jakiś czas temu zaczełam sadzać ja na nocnik ale chwile posiedzi i wstaje.Chyba za póżno się za to zabrałam trzeba było sadzać jak nie potrafiła wstawać
Ahh pochwale się moje dziecko dziś poczyniło samodzielne kroczki ależ się człowiek cieszy:D
Jeśli chodzi o @ to ja nie pamiętam ale chyba szybko przyszla.
Miłego weekendu:)
magdzia26, aisa, kiti, Fedra, Kaja, Dodi, Blondi22, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dobry choć dla kogo dobry dla tego dobry
Obecnie jestem w stanie czuwania Tusia od wczoraj nie zrobiła kupy choć do tej pory potrafiła ja robić co3-4 godz, do tego dziś mało co spała chyba brzuszek ja bolał bo kurczyła nóżki i na zmianę a to się uspokoiła a to zaraz płakała... Ostatnie mleczko jadła o 19 i zjadła tylko 30 ml gdzie normalnie zjadała 60 ml, mojego cyca chce średnio a jak już to tylko prawego, wiec odciskam choć dużo tam nie ma ale dobre i tyle...
Pozatym dzisiejszy dzień mnie wykończył głowa mnie boli brzuch mnie boli wszystko mnie boli a na dodatek chodzę i rycze bez powodu albo depresja albo bejbi blues...
Przepraszam ze się nie odniosę do niczego ale nie mam siły...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedri a jakie mleczko Natka dostaje?oprócz Twojego
Najlepsze orgazowywanie to lezenie na brzuszku.Pamietaj tylko by być spokojna bo mała czuje Twoje emocje.
Jesli chodzi o płaczliwośc to normalne hormony szaleja .Jeszcze troche i minie.
Oby dzisiejszy dzień był lepszy