plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć dziewczynki, ja będę dzisiaj chwilkami, bo na jutro placki piekę....
normalnie jestem wkru.... od samego rana... jak zwykle przez moją teściową... ledwo się obudziłam a ona mi już grafik dnia układa, zrób to najpierw tak, później tamto tak...i z dziesięć razy dzisiaj słyszałam :ja bym to zrobiła tak, ale oczywiście ty zrób jak chcesz"... no to nas mnie działa już jak płachta na byka! as mój m w pracy:(anusia84 lubi tę wiadomość
-
no to śmiechu miałabym kupę. Wogóle z tymi facetami jest śmiesznie jak się czegoś boją i miny strzelają.
Natusia oby wam się szybko udało i bez badań.natusia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Libra wrote:cześć dziewczynki, ja będę dzisiaj chwilkami, bo na jutro placki piekę....
normalnie jestem wkru.... od samego rana... jak zwykle przez moją teściową... ledwo się obudziłam a ona mi już grafik dnia układa, zrób to najpierw tak, później tamto tak...i z dziesięć razy dzisiaj słyszałam :ja bym to zrobiła tak, ale oczywiście ty zrób jak chcesz"... no to nas mnie działa już jak płachta na byka! as mój m w pracy:(
a skąd ja to znam ,,ja to bym tak zrobiła,ale ty zrób jak uważasz...,,Libra a jak niespodzianka???
-
DORA ja poszłam do gina z wyciekiem z piersi i dostałam dwie PRL, TSH, USG piersi i cytologie, późńiej po kilku miesiącach od endo dostałam USG tarczycy i coś tam jeszcze już nie pamiętam, no i ostatnio do gin-endo chodziłam to dała mi na przeciwciała tarczycy, PRL, progesteron i USG narządów rodnych.
Ale ja lekarzom troche koloryzuje, że się źle czuje i takie tam,bo wtedy chętniej dają skierowania. Poza tym za niektóre badania musiałam zapłacić.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
aha i zmieniam lekarzy jak rękawiczki, bo jeszcze żaden nie okazał się tak kompetenty, żeby mu zaufać. Między innymi dlatego siedzę na forach i się douczam od Was i zdecydowanie więcej już wiem.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnynatusia wrote:Libra wrote:cześć dziewczynki, ja będę dzisiaj chwilkami, bo na jutro placki piekę....
normalnie jestem wkru.... od samego rana... jak zwykle przez moją teściową... ledwo się obudziłam a ona mi już grafik dnia układa, zrób to najpierw tak, później tamto tak...i z dziesięć razy dzisiaj słyszałam :ja bym to zrobiła tak, ale oczywiście ty zrób jak chcesz"... no to nas mnie działa już jak płachta na byka! as mój m w pracy:(
a skąd ja to znam ,,ja to bym tak zrobiła,ale ty zrób jak uważasz...,,Libra a jak niespodzianka???
normalnie jestem wściekła... z dziesięć razy jaj mówiłam, że nie chcę... "nie dziękuję" - mówię już tak, jakbym na sekretarkę nagrała... ona zawsze mnie nęka jak m nie ma w domu, on to by ją zgasił od razu... powiedziałam jej, że ja chcę zrobić po swojemu, a ona na upartego mi wciska różne rzeczy... wiem że jest nadopiekuńcza i chce dobrze,ale niestety przez takie dyrygowanie odnosi zupełnie inny skutek... jak jej to powiedziała, to się obraziła... no ze mnie też żaden ideał, ale jak ona coś robi, to się jej nie wpierd... i jej nie dyryguje
aaa... niespodzianka;) m wczoraj wrócił z pracy, wykąpał się i wchodzi w szlafroku do sypialni... a ja no to: rozumiem, że teraz będą starankowe barabara, a gdzie moja niespodzianka? no to mój m rozchylił szlafrok, a tam jego mały w gotowości przewiązany niebieską wstążką, którą mój m zdjął z naszej weselnej wódki... i powiedział "tu jest niespodzianka"Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2012, 15:40
-
Gocha no ja też mogłam powiedzieć,że się staram pół roku to by inaczej to wyglądało..
Libra fajna niespodzianka:D pomyslowe wykorzytanie wstążeczki:D a teściowej współczuję, my na szczęscie mieszkamy z moimi rodzicami, a oni do mojego m. b. rzadko coś mają. Za to jak jedziemy do jego rodzicow, to jego mama już ma wszytsko zaplanowane. Chociaż ostanio to już nie bo robię wszytsko na odwrót od pewnego czasu...
to był w ogóle dla mnie szok bo moi rodzice już od dawna nie planują mi dnia:DWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2012, 15:51
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyto że ja się z nią spięłam, to jeszcze nic... pewnie nie będzie chciała jutro z całą rodziną usiąść przy stole, bo ma być taka parapetówka połączona z imieninami mego m.... nawet memu m życzyła, by mi dziecka nie spłodził, bo inaczej będzie mnie musiał znosić bo końca życia, a bez dziecka łatwiej się rozwieść...
-
Ahh jeszcze nie spotkałam teściowej,która by lubiła swoją synową. Nawet widzę, po matkach moich kuzynów- żadna z przyprowadzanych "narzeczony" nie była dobra..
Widzę, że Twoja tesciowa nie przebiera w slowach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2012, 16:02
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Libra wrote:natusia wrote:Libra wrote:cześć dziewczynki, ja będę dzisiaj chwilkami, bo na jutro placki piekę....
normalnie jestem wściekła... z dziesięć razy jaj mówiłam, że nie chcę... "nie dziękuję" - mówię już tak, jakbym na sekretarkę nagrała... ona zawsze mnie nęka jak m nie ma w domu, on to by ją zgasił od razu... powiedziałam jej, że ja chcę zrobić po swojemu, a ona na upartego mi wciska różne rzeczy... wiem że jest nadopiekuńcza i chce dobrze,ale niestety przez takie dyrygowanie odnosi zupełnie inny skutek... jak jej to powiedziała, to się obraziła... no ze mnie też żaden ideał, ale jak ona coś robi, to się jej nie wpierd... i jej nie dyryguje
aaa... niespodzianka;) m wczoraj wrócił z pracy, wykąpał się i wchodzi w szlafroku do sypialni... a ja no to: rozumiem, że teraz będą starankowe barabara, a gdzie moja niespodzianka? no to mój m rozchylił szlafrok, a tam jego mały w gotowości przewiązany niebieską wstążką, którą mój m zdjął z naszej weselnej wódki... i powiedział "tu jest niespodzianka"
Łał! Ale czadNo to nie dało sie nie skusić na taki prezent
A co do teściowej to ja już mam za sobą te dyrygowania. Miałam kiedyś własnie gadke typu ,,ja to tak bym zrobiła,, ale mój m pregonił jej panoszenie się i już od paru lat mam spokójNawet teraz mogę powiedzieć,że super nam się układa. w sumie po 7 latach małżeństwa i po tym jak osobno (bez teściowej znaczy) mieszkamy od 5 lat. A swoja drogą nie ubliżając to podła baba,że tak brzydko o tobie mówi
-
nick nieaktualnymuszę jeszcze placek i dwie sałatki zrobić... bo dzisiaj koledzy m przychodzą... a tylko płakać mi się chce;( no i jak tu mieć teraz chęci na staranka:( wczoraj miałam zajebisty humor... to dzisiaj kopa w du..pe dostałam
dobra już nie truję... jutro może będzie lepiej....... -
Libra wrote:muszę jeszcze placek i dwie sałatki zrobić... bo dzisiaj koledzy m przychodzą... a tylko płakać mi się chce;( no i jak tu mieć teraz chęci na staranka:( wczoraj miałam zajebisty humor... to dzisiaj kopa w du..pe dostałam
dobra już nie truję... jutro może będzie lepiej.......
Dasz radę! A co to pierwszy raz cię z równowagi wytrąciła? Nie przejmuj sięWątroba nie mięso-teściowa nie rodzina
Uszy do góry!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam !!!
a mi dzisiaj raptem tempka spadała , modle się aby to był jednodniowy spadek .
Libra współczucia teściowej .
Moja natomiast mieszka 300 km od nas jednak i tak czuję oddech jej na moim karku .Czemu ? dzwoni po 30 razy dziennie z pytaniami do mojego M: o której z pracy wróciłeś ? co jadłeś ? . co kupiłeś ? za ile kupiłeś ? gdzie kupiłeś ? czy gdzieś dzwoniłeś ? co robi pies ? co robi kot ? A mnie nigdy nie wspomni . Fakt czasem jej się przypomni.
Jej co roczne życzenie dla syna (MM)Synu życzę ci szczęścia w miłości .
A ja obok stoję.
Facet to się boi . Mój M kiedy został zapytany czemu nie chce iść na badania żołnierzyków . odpowiedział bo mama powiedziała ,że mogę mieć od tego badania raka .
Jak dostanie ode mnie tabletkę to trzyma i chce aby mu się wchłonęła lub znikła na dłoni .natusia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Dora wrote:Amiciziu ja płacę co miesiąc składkę na ten medicover i myślalam,że bez problemu będa mi zlecac podstawowe badania a tu klops.... lekarka mi powiedziała,że prolaktynę to się bada po roku bezowocnych starań i że mam nie wymyślać... Niech się kurde sama rok stara bezowocnie to zobaczy wtedy jak to fajnie;/ Czytam teraz na ich stronie w necie o bezpłodności i też tu jest napisane,że po roku bezskutecznych prób trzeba się zgłosić dopiero! Taka polityka! Muszę sobie zrobic na koszt własny ;/ porażka
Dora, może masz wykupiony jeden z niższych pakietów i masz mniej dostępnych usług..?
Ja jestem np. w luxmedzie (pracodawca płąci większość abonamentu) no i pakiet mam dość okrojony. Badania owszem mam darmowe (choć w sumie nawet nie wiem czy wszystkie), ale tylko jak pójdę na wizytę do specjalisty i on wystawi skierowanie.
ja też mam pakiet w luxmedzie i to nie najniższy ale pełen i też musze mieć skierowanie od lekarza ale to jest podobno normalna procedura17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi