plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra dziewczyny idę się przytule do M, bo mi się gęba drze, drugiej chce.
kolorowych snów.
jutro ma padać śnieg chyba z deszczem:/zosia-ktosia, natusia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Natuś no ja nie wiem jak ten mój organizm działa.. bo od lipca miałam 4 pogrzeby i niby powinnam co miesiąc mieć bezowulacyjne bo stresu było co nie miara..
w tym miesiącu może było apogeum, nie wiem..
ja kiedyś miałam takie cykle ale to było powiedzmy 14 lat temu.. potem się unormowało i teraz znowu dziwactwo..
nie obawiam się samego braku owu tylko tego że wszystko się przesunie i nie wiem kiedy znowu serduszkować i wyliczyć płodne... -
nick nieaktualny
-
no temp to jeszcze nic. nie mam wcale płodnego śluzu.. szyjkę mam zamkniętą. była otwarta ok 10 dnia cyklu. ale temp nie skoczyła. ja owu miałam zawsze 17dc. dziś 21 zaraz 22dc.. a tu dupka blada.
cóż, co cykl to więcej się uczę.. może nie będę aż tak długo czekała na @
wy czekacie na jej brak a ja będe czekać na jak najszybsze się je pojawienie.
spadam bo wypiłam piwko i mnie trochę zamuliło:)
dobrej nocki natusia i libra:)
buziaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2012, 22:02
-
Wiem,że szkoda cyklu,bo jak jest owulacja to chociaż jest kilka dni nadziei a tak to znowu na kolejny cykl trzeba czekać. Musisz jedynie uzbroić się w cierpliwość bo jak będziesz się stresować to znowu może się pokomplikować.
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aha, co najlepsze, na tym wczorajszym teście znowu popołudniu pojawiła sie jasno różowa kreska, taka ledwo widoczna, ale jednak ja widać. Czemu ja nie umiem od razu tech testów wyrzucić!!!! No i z racji tego, że jednak byłam przekonana, że okres zaraz dostanę, wypiłam pół piwa, które od razu zwróciłam:)