plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć wszystkim
agga no to może czas na test z krwi ?
bo te twoje objawy ...
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki jak tam dzionek mija!! ja kawkę poranną pije a mój m jeszcze w łóżku pewnie kacyk go męczy!!
mi już detektor okres niepłodny zaznaczył na dziś a owulki nic nie wpisał!!więc i objaw ciąży nie będzie pokazywał (mniej stresów) ale tempka po owulce wogóle nie skacze od 3 dni taka sama a przed owulka skakała góra dół!! -
nick nieaktualnyagga84aa wrote:Aha, co najlepsze, na tym wczorajszym teście znowu popołudniu pojawiła sie jasno różowa kreska, taka ledwo widoczna, ale jednak ja widać. Czemu ja nie umiem od razu tech testów wyrzucić!!!! No i z racji tego, że jednak byłam przekonana, że okres zaraz dostanę, wypiłam pół piwa, które od razu zwróciłam:)
agga ja stawiam że ty w ciąży jesteś!!! -
nick nieaktualny
-
hehe to muszę i ja coś wydziergać
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:kiti wrote:hehe to muszę i ja coś wydziergać
Ja nie dziergam nic bo na nic nie liczę w tym cyklu!!
chłop za pozno wrócił niestety!!
ja tez Aguś nie wiem czy się moja chłopina wstrzeliła wtedy co trzebaniby ovu zaznaczył mi owulację ale czy ona była to nie wiem bo choróbstwo się przypałętało .... także dziergamy na Boże Narodzenie co by o nas nie zapomniał
-
nick nieaktualnykiti wrote:AGA 30 wrote:kiti wrote:hehe to muszę i ja coś wydziergać
Ja nie dziergam nic bo na nic nie liczę w tym cyklu!!
chłop za pozno wrócił niestety!!
ja tez Aguś nie wiem czy się moja chłopina wstrzeliła wtedy co trzebaniby ovu zaznaczył mi owulację ale czy ona była to nie wiem bo choróbstwo się przypałętało .... także dziergamy na Boże Narodzenie co by o nas nie zapomniał
NO następny cykl to następna szansa i nadzieja!!!
najgorsze to czekanie niestety jest!!
ale w następnym cyklu owulka będzie na święta mniejwięcej albo po to mój chłop bedzie miał 2 tygodnie urlopu w tym czasie akurat to moze coś wtedy zmajstrujemy!!kiti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój też przyjeżdża na 2 tyg...
będzie fikanko że hej
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
cześć kochane.
u mnie prawie bez zmian. temp marniutka..
córka pojechała do dziadków. wieczorem mam się spotkać z koleżanką ze studiów, ale mi się nie chce że szok.. rozleniwiłam się ostatnio.
Agga ja też uważam że możesz być w ciąży, tylko za wcześnie robisz testy.
-
no ja wczoraj miałam spotkanie z psiapsiółami
lanie wosku obowiązkowe... tylko dziwadła jakieś wyszły
a ty jak tam Belluś się czujesz?
-
witaj Natusia :)ooo Bella to ja Cie podziwiam że już tyle wytrzymałaś
ale ta fasolka u Ciebie rośnie jak na drożdżach już tyle czasu zleciało .... ja smaruję wodą brzusio i nie tracę nadziei że w końcu i u mnie zagości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2012, 11:07
-
nick nieaktualny