X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a ja nie mam dodatkowego ubezpieczenia... na nfz nie znalazłam fajnego ginka. Chodzę prywatnie... jak byłam pierwszy raz wybuliłam 180 zł za wizytę z usg... ale jak gin mnie się zapytał, czy prywatnie czy na luxmed, to od tej pory, jak będę mieć wizytę z usg, to mam się zapisywać tylko na usg, a wizytę zrobi mi gratis...;) ale za to za pełne badanie tsh, t3 i t4 zapłaciłam 75 zł. (ob miałam gratis;)

Libra a właśnie co to za niespodzianka była bo ja nie doczytałam!:-)

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc Fedra

Fedra lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dobra Kobitki jednak juz nie dam rady więcej siedzieć
    tak więc miłego klikania
    miłej nocki :)

Freda papatki!! miłej nocki i niech ci się śnią same andrzejki dziś w pampersach!! :-)

Fedra lubi tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    tak więc miłego klikania

Kolorowych snów :)

Fedra lubi tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki mój M jest za mną . Mama kiedyś mu tylko jemu zapisała pół domu w którym mieszka . I do mnie powiedziała , że mam jego wymeldować z miejsca zamieszkania . On się wkurzył i powiedział tak : ja nie wracam do domu to raz . Dwa ona ( ja ) dla mnie wszystkim . Oj zrobiło mi się cieplej .

Najlepsze było to jak jego mamusia mówiła do niego : maleństwo . króliczku i syneczku itp .Ja M powiedziałam ze nie życzę sobie na takie zwroty bo nie masz 4 lat tylko prawie 40 a takie teksty to mogę walić ja tobie . On wtedy tak powiedziałam mamie : nie życzę sobie takich zwrotów bo ja stary dziad a nie dziecko i spokój .

Ps: idę spać proszę o kciuki aby tempka moja poszła w górę

AGA 30, Fedra, Libra, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonia wrote:
    kobietki mój M jest za mną . Mama kiedyś mu tylko jemu zapisała pół domu w którym mieszka . I do mnie powiedziała , że mam jego wymeldować z miejsca zamieszkania . On się wkurzył i powiedział tak : ja nie wracam do domu to raz . Dwa ona ( ja ) dla mnie wszystkim . Oj zrobiło mi się cieplej .

Najlepsze było to jak jego mamusia mówiła do niego : maleństwo . króliczku i syneczku itp .Ja M powiedziałam ze nie życzę sobie na takie zwroty bo nie masz 4 lat tylko prawie 40 a takie teksty to mogę walić ja tobie . On wtedy tak powiedziałam mamie : nie życzę sobie takich zwrotów bo ja stary dziad a nie dziecko i spokój .

trzymam kciuki!!:-)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Ahh jeszcze nie spotkałam teściowej,która by lubiła swoją synową. Nawet widzę, po matkach moich kuzynów- żadna z przyprowadzanych "narzeczony" nie była dobra..
    Widzę, że Twoja tesciowa nie przebiera w slowach...

Ja z teściami w zgodzie żyje, co prawda mieszkamy 150km od siebie i to może tez dlatego, ale jestem u nich akceptowana i szybko mnie do rodziny przyjęli nawet jak z M zaczynaliśmy się koło siebie kręcić. A to było 6lat temu, a po ślubie 2 lata jesteśmy i bardzo nam kibicuja i wspierają i na wnuki czekają tak jak moi rodzice.
    Ale wiadomo im bliżej tym więcej spięć, bo mlodzi chcą po swojemu, a starzy po swojemu.
    PEONIA do mojego M na początku też częściej dzwonili i pytali co jak gdzie kiedy, z tą różnicą, że pytali też no i co u Gosi:) A twój M powinien nie dać się i powiedzieć, że juz nie jest malutki i ma Ciebie!

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • natusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonia wrote:

O matko! To chyba jakaś chora miłość tej twojej teściowej... Dobrze,że m jest za Tobą. To jest najważniejsze!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Peonia wrote:

O matko! To chyba jakaś chora miłość tej twojej teściowej... Dobrze,że m jest za Tobą. To jest najważniejsze!

Natusia moja była teściowa też tak do mojego bylego męża mówiła!! on troche się tylko buntował i teraz z mamusią siedzi!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    natusia wrote:
    Libra wrote:
    cześć dziewczynki, ja będę dzisiaj chwilkami, bo na jutro placki piekę....
    normalnie jestem wkru.... od samego rana... jak zwykle przez moją teściową... ledwo się obudziłam a ona mi już grafik dnia układa, zrób to najpierw tak, później tamto tak...i z dziesięć razy dzisiaj słyszałam :ja bym to zrobiła tak, ale oczywiście ty zrób jak chcesz"... no to nas mnie działa już jak płachta na byka! as mój m w pracy:(

a skąd ja to znam ,,ja to bym tak zrobiła,ale ty zrób jak uważasz...,, :/ Libra a jak niespodzianka???

normalnie jestem wściekła... z dziesięć razy jaj mówiłam, że nie chcę... "nie dziękuję" - mówię już tak, jakbym na sekretarkę nagrała... ona zawsze mnie nęka jak m nie ma w domu, on to by ją zgasił od razu... powiedziałam jej, że ja chcę zrobić po swojemu, a ona na upartego mi wciska różne rzeczy... wiem że jest nadopiekuńcza i chce dobrze,ale niestety przez takie dyrygowanie odnosi zupełnie inny skutek... jak jej to powiedziała, to się obraziła... no ze mnie też żaden ideał, ale jak ona coś robi, to się jej nie wpierd... i jej nie dyryguje

aaa... niespodzianka;) m wczoraj wrócił z pracy, wykąpał się i wchodzi w szlafroku do sypialni... a ja no to: rozumiem, że teraz będą starankowe barabara, a gdzie moja niespodzianka? no to mój m rozchylił szlafrok, a tam jego mały w gotowości przewiązany niebieską wstążką, którą mój m zdjął z naszej weselnej wódki... i powiedział "tu jest niespodzianka"

libra Doczytałam tą niespodziankę!!! ZAjeb..ista !!! naprawdę aż w szoku jestem!!szacunek dla twojego faceta!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam !! miłej nocki!! jutro wpadnę!! dobranoc!! :-)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Trochę wtopiłam na początku, ale na przyszłość będę wiedzieć jak mam z nimi rozmawiać. Jak to mówią "Człowiek się całe życie uczy"...na błędach:P

A moj m.dzis jak wrócił z pracy to się od razu pytał "kiedy testujemy" i do brzucha krzyczał,czy "jest tam fasokla":)

Ważne jest jeszcze to żeby uczyć sie na blędach, ale najlepiej cudzych..:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • natusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To straszne! Aż tak to nigdy nie miałam...
    dobranoc Aga :) owocnej nocy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    a ja nie mam dodatkowego ubezpieczenia... na nfz nie znalazłam fajnego ginka. Chodzę prywatnie... jak byłam pierwszy raz wybuliłam 180 zł za wizytę z usg... ale jak gin mnie się zapytał, czy prywatnie czy na luxmed, to od tej pory, jak będę mieć wizytę z usg, to mam się zapisywać tylko na usg, a wizytę zrobi mi gratis...;) ale za to za pełne badanie tsh, t3 i t4 zapłaciłam 75 zł. (ob miałam gratis;)

Libra a właśnie co to za niespodzianka była bo ja nie doczytałam!:-)

aaa... niespodzianka;) m wczoraj wrócił z pracy, wykąpał się i wchodzi w szlafroku do sypialni... a ja no to: rozumiem, że teraz będą starankowe barabara, a gdzie moja niespodzianka? no to mój m rozchylił szlafrok, a tam jego mały w gotowości przewiązany niebieską wstążką, którą mój m zdjął z naszej weselnej wódki... i powiedział "tu jest niespodzianka"

natusia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko na chwilkę...
    tak dla ciekawości zmierzyłam sobie temp.. i wiecie ile mam o prawie 23 wieczorem? ledwo 36,67.. porażka jakaś..

na 100% nie miałam w tym cyklu owulacji..

taką temp to powinnam mieć w 1 fazie rano przed skokiem.. ale nie wieczorem..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2012, 21:46

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fedra wrote:
    tak więc miłego klikania

Freda papatki!! miłej nocki i niech ci się śnią same andrzejki dziś w pampersach!! :-)

hahahaha... już sobie mojego m w pampersie wyobraziłam;D

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PEONIA i bardzo dobrze, że się postawił, bo by wam na głowe wlazla.
    Ja wiem jedno kobiety są zaje*** zazdrosne (wszystkie nie tylko teściowe, tylko teściowe z 'nami' walczą o tego samego faceta).

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • natusia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    ja tylko na chwilkę...
    tak dla ciekawości zmierzyłam sobie temp.. i wiecie ile mam o prawie 23 wieczorem? ledwo 36,67.. porażka jakaś..

na 100% nie miałam w tym cyklu owulacji..

taką temp to powinnam mieć w 1 fazie rano przed skokiem.. ale nie wieczorem..

Kurcze szkoda. ale może się wydłużył cykl i jeszcze nic straconego. zawsze miałaś regularne cykle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonia wrote:

łał u mnie było tak samo... Andrzejku, skarbeczku, synusiu może masz jeszcze ochotę na dokładeczkę obiadku... do mnie też na poczatku tak mówiła, ale ja zgasiłam ją w zarodku... powiedziałam że mam 30 lat a nie 3 i życzę sobie aby do mnie się zwracano stosownie do mego wieku... czyli Beata
    Ps. już zaciskam kciuki:)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natusia co do godziny !!!
    i to mnie martwi właśnie.

ja taka poukładana, wszystko dopięte na ostatni guzik.. a tu klops.. taka mizerna tempka w nocy, no nie wytrzymam normalnie..

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
‹‹ 582 583 584 585 586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ