plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dora wrote:Cześć dziewczyny
Agga no wysoką masz tą temperaturkę, a kiedy wypada termin @?
Zosiu w Twoim wykresie jakby się czas stanął w miejscu..
Termin @ wypada na dziś. Ciągle czuje jakbym miała ten okres dostać.
Zobaczymy dziewczyny co to będzie. Ale dzięki Wam wszystkim za dopingowanie:) -
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim
A ja sobie pracuje i od rana mam mnóstwo klientów,bo sama siedzę na dyżurze. Za 30 min kończę i chyba pojadę pooglądać rajd Barbórkę.
Temperatura u mnie też jakaś dziwna, żadnego skoku tylko sukcesywny spadek z dnia na dzień. Nie wiem o co chodzi, jajniki mnie nawalają od wczoraj i skurcze dziś rano miałam takie, że aż mnie gieło w dół.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagga84aa wrote:amartio wrote:agga,a jakie objawy masz?
Czuję jakbym miała zaraz dostać okres. Kłuje mnie w jajnikach. Momentami (od dwóch dni, szczególnie pod wieczór) robi mi sie niedobrze. Piersi jakby zaraz miały peknąć, no i ta temp. ciągle powyżej 37....
agga ja też chce takie dolegliwości!! "-) -
nick nieaktualnyagga84aa wrote:Dzisiaj 30 dc i dzisiaj mam dostac okres. I dziewczyny wierzcie mi, ze czuję, że w każdej chwili go dostanę.
Aga, a Ty dopiero możesz chcieć takie dolegliwości jak wyjdą mi w końcu od razu te dwie krechy:)
agga niby takie objawy to norma w pierwszych dniach ciąży że sie czuje że @ przyjdzie!!
zamknij drzwi i okna i nie wpuszczaj już tej @ niech idzie do diabła jak zapuka do drzwi!! -
nick nieaktualnyagga84aa wrote:Dzisiaj 30 dc i dzisiaj mam dostac okres. I dziewczyny wierzcie mi, ze czuję, że w każdej chwili go dostanę.
Aga, a Ty dopiero możesz chcieć takie dolegliwości jak wyjdą mi w końcu od razu te dwie krechy:)
Ja ci wierze, wkońcu takie uczucie również towarzyszy ciąży wiec wiesz.
Mnie tez jajnik napierdzielał w cyklu w którym zaszłam. -
nick nieaktualnyAgga mi to pachnie fasolką .
W zasadzie jedziemy na jednym wózku . Ja dziś też miałam dostać @ według tutejszych statystyk w tym programie . @ brak . I nawet się nie czuję na @ . Mało tego miałam koło szyjki jakby ciut ciut krwi . Nawet nie ma co wpisywać jako plamienia bo na bieliznie czysto. I nadal czysto . Tempka no cóż jakby się w miejscu zatrzymała . może jest walka czy ma fasolka zostać dłużej czy się nie ujawniać . Nic tylko trzymać kciuki proszę . miałam wstępnie testować jutro . Ale zobaczę .