plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agga to będziesz pierwszą śnieżynką mikołaja w grudniu. Daj znać co i jak, a później dziel się z nami fluidkami:) \
O 16:20 mój znajomy jechał na Karowej.
DORA testów owulacyjnych nigdy nie robiłam to nie wiem jak to jest.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Sandraa wrote:JA mam taki lekki bol podbrzusza, czeste klucie jajnikow, bol glowy caly dzien, duzy apetyt, i wieczorami jakies mdlosci ale bez wymiotow...
Ale to o niczy nie musi swiadczyc:)
O widzisz, ciekawe, że jest nam niedobrze wieczorem, a nie rano, tak jak większości:)
Jesli chodzi o apetyt, to ja rano zjadłam malutka bułeczke, potem zupkę z paczki i nic więcej - wogóle nie mam na nic ochoty. -
pierwszy test owulacyjny robiłam 29.11 i był pozytywny (14dc)
dziś zrobiłam kolejny i wciąż jest pozytywny (16dc)
zastanawiam się czy mogę być jeszcze przed owulacja?
na teście jest napisane,że owulacja występuje w ciągu 24-36h po pojawieniu się (pierwszego)pozytywnego testuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2012, 18:17
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
A ja tak... w drodze do szkoly o 7 rano zjadlam tabliczke czekolady. Jak dojechalam to jedna bulke. Nastepnie zapiekanke pol hod doga i 2 babeczki.
W domu po powrocie zjadalam obiad. A teraz wcinam salatke.
Moj M mowi ze mnie lepiej ubierac niz zywic:)
I ze dzisiaj troche przesadzilam z tym jedzeniem:) -
Sandraa wrote:A ja tak... w drodze do szkoly o 7 rano zjadlam tabliczke czekolady. Jak dojechalam to jedna bulke. Nastepnie zapiekanke pol hod doga i 2 babeczki.
W domu po powrocie zjadalam obiad. A teraz wcinam salatke.
Moj M mowi ze mnie lepiej ubierac niz zywic:)
I ze dzisiaj troche przesadzilam z tym jedzeniem:)
hahah to mały misz-masz masz w żołądku:))
Mi daje do myslenia własnie troche mój mały apetyt, bo mimo iż ja malutka i chudziutka bardzo jestem, to zawsze z jedzeniem dorównywałam najwiekszym obżartuchom:) szczególnie przed okresem. a teraz nic mi nie podchodzi, kompletnie nic !
sandra jak ja bym chciała, zeby nam się udało!! mi Tobie i reszcie naszy forumowiczek kochanych......... -
Sandraa wrote:Ja tez Agga o tym marze:) juz sie nie moge doczekac poniedzialku:)
azdroszczę ci cierpliwości, bo widzisz, ja wczesnie zaczełam testowac i tylko może niepotrzebnie się smuce tymi jednymi kreskami (chociaz po kilku godzinach zawsze wychodzi druga kreska..)