plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Dzień dobry
Aga, pewnie sobie Muzi pomyślała, że jakaś wariatka za kółkiem, jedzie i trąbi bez powodu
Magdzia, ładna data! Marzec to fajny miesiąc. Mój teść ma tego dnia imieniny i 3 dni przed moimi urodzinami
Gdzie jest Selena?aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry.
Mój chłop wczoraj sam od siebie czy znowu i od kiedy musi brać leki żeby zrobić znowu dziecko.
Czyli już sam chce drugie Ale takiego podejścia się nie spodziewałam. Powiedział że do końca miesiąca luz A potem luz bierze się za siebie. Mniej piwKa itp. Jakieś witaminy mam mu kupić i będziemy działać
Normalnie czasem potrafi mnie zaszokować pozytywnie.Selena, Selena, aisa, Libra, mala29_, Kaja, patrycja, kiti lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dobry.
Mój chłop wczoraj sam od siebie czy znowu i od kiedy musi brać leki żeby zrobić znowu dziecko.
Czyli już sam chce drugie Ale takiego podejścia się nie spodziewałam. Powiedział że do końca miesiąca luz A potem luz bierze się za siebie. Mniej piwKa itp. Jakieś witaminy mam mu kupić i będziemy działać
Normalnie czasem potrafi mnie zaszokować pozytywnie.szkoda że mój ma całkiem odwrotnie
i dobitnie mi to w weekend uświadomił
-
Selena, cały czas widzę masz moc podwójnego lajkowania
Lipa, że chłop się tak zachowuje, że Cię dołuje
Za to Twój Aga, no no pogratulować ")
A mój ma dziś urodziny i właśnie staram się robić tort. Taki jeden mały typek mi to utrudnia, ale dam radę -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dobry.
Normalnie czasem potrafi mnie zaszokować pozytywnie. -
Aisko Sto lat dla męża
obyś zdążyła z tortem
Co do mojej mocy lajkowania...to nie moc..to po prostu myszka mi się pierdzieli i czasami jak kliknę to mi robi wszystko razy 2w pracy mnie to wkurza ...
ale na forum może być
aisa lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Aisko Sto lat dla męża
obyś zdążyła z tortem
Co do mojej mocy lajkowania...to nie moc..to po prostu myszka mi się pierdzieli i czasami jak kliknę to mi robi wszystko razy 2w pracy mnie to wkurza ...
ale na forum może być
Dziękuję w imieniu męża, biszkopt już się piecze. Potem tylko przełoże śmietaną i brzoskwiniami. Taka szybka wersja będzieSelena, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Myślisz, że są szanse żeby zmienił zdanie? Jakiś czas temu chyba chciał znów się starać po nowym roku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:19
-
nick nieaktualnyLibra wrote:nam zostały witaminy Fertilman 2op. Jak chcesz, to mogę Ci przesłać.
A możesz wysłać. Napisz ile za nie chcesz.
No znając mojego chłopa to naprawdę zszokowaL mnie że sam od siebie takie coś powiedział.
Fakt zawsze bez problemu szedł na badania czy do lekarza Ale musiała w nim ta decyzja dojrzeć A tu taka niespodzianka ze sam od siebie. -
Selena wrote:Właśnie chciał..teraz nie chce o tym słyszeć..a zdanie to zmieni..może jak wygramy w totka..co jest nierealne
A mówią, że to kobiety tak mają...
Mam nadzieje, że jednak Mu się odmieni. Jasne, że dziecko kosztuje, ale przy drugim już sporo lżej finansowo bo wyprawka jest. -
Dzień dobry dziewczynki, ale się zielono zrobiło! WOW!
Kajuś, Beatko, ŚCISKAM WAS GRATULACYJNIETeraz trzymam kciuki, żeby wszystko przez kolejne 8 miesięcy szło Wam jak z płatka!
Selenko - szkoda, że Twój M na razie chce poprzestać na Kacperku, ale może w końcu zmieni zdanie...
Ściskam Was wszystkie, dziewoje!aisa, Kaja, sylwia1985, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:A możesz wysłać. Napisz ile za nie chcesz.
No znając mojego chłopa to naprawdę zszokowaL mnie że sam od siebie takie coś powiedział.
Fakt zawsze bez problemu szedł na badania czy do lekarza Ale musiała w nim ta decyzja dojrzeć A tu taka niespodzianka ze sam od siebie.
Wyślij mi adres na fb, bo nie mogę odnaleźć -
aisa wrote:Ciekawa akcja, też napiszę maila
Mam nadzieję, że M zaskoczy Cię tak jak Wafel AgęZmieniło Mu się w tą stronę to może i w drugą niedługo się zmieni
ale na razie nie zamierzam poruszać tego tematu z m..skupie się wyłącznie na Kacperku
on jest dla mnie najważniejszy :
aisa lubi tę wiadomość
-
wow kaja gratki
ja jestem mega zla ale nie bede sie rozpisywac chodzi o roczek malego - chrzestny sie obrazil z rodzina ( brat meza) i nie przyszli a moja mama tyle sie napracowala i tyle rzeczy zrobila - tesciowie tez mieli w dupie bo pojechali do kosciola i do szpitala a wiedzieli.. brak slow ale mi przykro strasznie bylo no ale coz !!!!