plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Ej no jakoś cicho się tutaj znowu zrobiło mamy 4 świeże fasoleczki i taka cisza? Beatka,Libra, Koczek Kaja jak samopoczucie jakieś objawy ciążowe
?
Mnie mdli plus nie mogę dotknąć bufotowbolą, a reszta ok ....
AGA 30, magdzia26, patrycja, aisa, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry.
A my z małym na wywiadówke jedziemy do siostrzenicy;) ona z małym będzie czekać na mnie A ja będę słuchać jaka to pilna dziewczyna z niej.
Matko niedługo do swojego pójdę na wywiadówki to będę miała wyprawę już.
Libra &&&&&& zaciśnięte.aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poznałam Cię Aga ale wracaliśmy od Dominika za szpitala. Niestety u nas ciągle coś jest nie tak. U mnie wyszły cyrki. Mam tarczycę do usunięcia całą. Biopsja guzów wykazała wielkie zniszczenia i guzy maja 3x3x4 cm i dwa nieco mniejsze są uwidocznione. Wyniki idealne tarczycowe. Za to nadnercza chorują i teraz czekam na dalszą konsultację, bo albo guzy albo wrodzony przerost. Już wiadomo skąd moja otyłość itd. Mój nieszczęsny testosteron spadł poniżej normy ! Zawsze podwyższony, szok a tu niespodzianka. Płacę ogromne pieniądze za profesora z czterema specjalizacjami endo, diabetolog, hipertensjolog i spec. chorób wewnętrznych,ale warto chyba. Pracuję cały czas i to 6 dni w tygodniu więc nie mam na nic czasu. M. miał zawał ale już się pozbierał po tym.Wraca niedługo do pracy. A synuś trafił dla odmiany z innym kolorem choróbska, bo z żółtaczka ale okazało się, że to kamień z pęcherzyka zablokował najprawdopodobniej ujście żółci i to była żółtaczka mechaniczna. Niemniej jednak ciągle coś ale nie wpadłam tu narzekać tylko z pozdrowieniami i gratulacjami dla wszystkich!
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja mam podpisane umowy z kamerzystą i zespołemKsiądz tylko został, moja mama na dniach ma iść do niego i zaklepać termin
Tylko jeszcze my tutaj w Niemczech musimy ogarnąć nauki.
Problem tylko będzie z zaproszeniami, bo teraz jedziemy na święta do PL, ale to za wcześnie. I chyba najlepiej będzie wszystkie powysyłać, zobaczymyFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Tak Aisko wróciłam co by w oczy nie kolilo nikogo
A ze ten avatarze mnie sie podoba wiec nie mam z tym problemu
Pati mozesz wstępnie poinformować wszystkich zeby wiedzieli ze maja sie przygotować i powiedziec ze zaproszenia wyślesz ze względu na termin i odległośćaisa, patrycja, Kaja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej
Muzi zdrówka dla Was kochana :*
Aisko a trochę lepiej
Ale kurde znowu Kacpi chory
Byliśmy prywatnie u laryngologa w poniedziałek..wszystko ok..gardło uszy i nos czyste..tylko tyle że nosek zapchany od kataru..dostaliśmy 3 specyfiki i za tydzień mieliśmy zrobić wymaz z nosa..a w poniedziałek wieczorem gorączka..Kacpi marudny i pokazuje ucho że boli..no wiec we wtorek już został w domu..po południu do rodzinnej..no i co? zaczynające się zapalenie uchadelikatnie czerwone w środku..i gardełko też..dostaliśmy bactrim..i Kacpi znowu u babci siedzi..masakra jednym słowem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 11:12
-
Aisko jakoś nie mogę się zabrać za ogarnięcie tego wszystkiego
u nas łatwiej troszkę bo wesela nie robimy tylko obiad i zapraszamy tylko rodziców rodzeństwo i chrzestnych więc luzik dużo nam odpada
ale powinnam zacząć myśleć o kiecce dla siebie a jakoś nie mam weny do tego ksiądz wstępnie ugadany i miejsce na obiad też został fotograf nie mogę żadnego znaleźć
Fedra, Selena, aisa, patrycja, kiti lubią tę wiadomość
-
My właśnie gdzieś koło świat rozdamy zaproszenia ślub w marcu więc akurat dobrze się składa
co prawda rodzice mojego P są nieusatysfakcjonowani że wesela nie będzie ale całe szczęście moi popierają nasza decyzję bo w tej chwili dla nas priorytet to budowa domu a nie wydawanie kasy żeby się ciotki pobawily a wujkowie napili więc muszą to wszyscy jakoś przelknac
Fedra, Selena, aisa, patrycja, kiti lubią tę wiadomość