plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Aisko bardzo chętnie proszę o namiary
ślub będzie na Mazurach jakby jeszcze któraś miała fotografa godnego polecenia to dajcie znać proszę
To Jego strona na fb: https://www.facebook.com/weddingprostudios?pnref=lhc
Mogę przez tą szwagierkę zapytać jak u Niego z terminami itp albo przez tą stronę fb wyślij pytanie, jak coś to daj znać.
EDIT: To nie On ogarniał to wesele na którym byliśmy w wakacje bo się bawił. Mogę też podpytać kto im ogarniał zdjęcia itp i powiedzieć żeby podesłała mi link do jego strony.
Ps. Super suknia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 16:19
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Tak koło Mragowa będzie obiad weselny wesela nie robimy
możesz się zapytać chociaż już rozmawiałam z dwoma dzisiaj jednym od koczka a drugim od Aiski i pewnie na któregoś się zdecyduje o ile kwota mnie nie zabija
czekam na oferty od nich
aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Dziewczyny co do ślubu to moje zdanie jest takie że przy wiekszym weselu zwracają wam sie wieksze koszty ponieważ zespól suknia fotograf itp rzeczy sa jednymi z najdrozszych rzeczy przy organizowaniu slubu. a wiadomo ze czy małe czy duze wesel to stale koszty sa wiec im wiecej osob tym wiecej wam sie zwroci.
ja miałam np bardzo duze wesele.
chociaz teraz ciagle po glowie mi chodzi pewien tekst ktory kiedys ktos mi powiedzial. Im wieksze chuczniejsze wesele tym z jeszcze wieksza pompą rozwod i chyba cos w tym jest
Nie nie mój szwagier miał na swoim weselu 60os i rozwód szybkowięc nie ma reguły
-
patrycja wrote:Pokaże wam moją wymarzoną, ale ze względu na odległość i pewnie cenę(bo nie wiem ile może kosztować, ale jak z salonu to wiadomo, że tam cenią) nie wejdę w jej posiadanie.
http://suknieestera.pl/suknie-slubne/kolekcja-2013-estera-rzeszow/
Pierwsze zdjęciepatrycja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
My już po wyprawie do lidla. Od dziś były kombinezony i inne zimowe rzeczy. Dobrze, że byliśmy niedługo po otwarciu bo później niewiele już by było.
Aga, różnie mówią z tym kp a ciążą. Ja zaszłam jak karmiłam. Jeśli z ciążą jest wszytko ok to można nawet całą ciążę karmić. Zazwyczaj w II trym zmienia się smak mleka i dziecko samo rezygnuje. Inna szkoła mówi, że ssanie wywołuje skurcze i to może powodować poronienie.
Co do kwasu foliowego to można brać witaminy dla karmiących i kobiet w ciąży. Może to nawet lepsze rozwiązanie przy kp niż sam kwas foliowy. -
nick nieaktualnyJa do końca roku chce karmić normalnie piersią Ale od stycznia chciałabym powoli odstawiać bo jak się tak uda zajść to może A nie musi być ok wszystko A potem żeby nie było że nagle odstawić trzeba to dopiero płacz by był. A witaminy to jakieś tam biorę.
-
Cześć dziewczyny
na początek wszystkim nowo-ciężarnym gratulacje!
ja dzis zostalam w domu bo złapało mnie przeziębienie i pracuje zdalnie wiec troche oszukuje i szwędam się po internetach.
co u mnie? bez zmian. wszędzie do okoła dzieci, moja przyjaciółka w ciąży, koledzy w pracy też zaraz "rodzą", a ja nic. juz sie zaczęły podpytywania kiedy my i czemu sie nie decydujemy (no hellooooł).
w przyszłym miesiącu jedziemy na długi urlop wygrzać się i po powrocie mam nadzieję, że w koncu cos sie ruszy jesli chodzi o ***.
a w sprawach niedzieciowych u nas ok, mamy lepsze i gorsze dni, ale to norma. ostatnio (znowu) się przeprowadziliśmy i nie mamy za wiele mebli, więc żyjemy w kartonach. właśnie, miałam poszukać jakiejś szafy!
buziaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:11
mauysia lubi tę wiadomość