plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Selena zdrówka dla Kacperka...
Nie lubię jak dzieci chorujązwłaszcza nocą
a dziś podobno miał tragiczną noc
babcia dzwoniła do m i mówiła.
-
Magdzia, moi teściowie woleliby skromne wesele, ale rodzice chcą tak jak mieli moi bracia i siostra, a że za gości płacą to my nie mamy za dużego wydatku. Teściom to pewnie nie na rękę, że wypadałoby aby i oni się dołożyli, ale przecież nie zrobią z siebie głupków i na pewno też zapłacą, bo będzie im wstyd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 13:26
Fedra lubi tę wiadomość
-
Pokaże wam moją wymarzoną, ale ze względu na odległość i pewnie cenę(bo nie wiem ile może kosztować, ale jak z salonu to wiadomo, że tam cenią) nie wejdę w jej posiadanie.
http://suknieestera.pl/suknie-slubne/kolekcja-2013-estera-rzeszow/
Pierwsze zdjęcieFedra, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co do ślubu to moje zdanie jest takie że przy wiekszym weselu zwracają wam sie wieksze koszty ponieważ zespól suknia fotograf itp rzeczy sa jednymi z najdrozszych rzeczy przy organizowaniu slubu. a wiadomo ze czy małe czy duze wesel to stale koszty sa wiec im wiecej osob tym wiecej wam sie zwroci.
ja miałam np bardzo duze wesele.
chociaz teraz ciagle po glowie mi chodzi pewien tekst ktory kiedys ktos mi powiedzial. Im wieksze chuczniejsze wesele tym z jeszcze wieksza pompą rozwod i chyba cos w tym jest -
Selena, ale się uczepiły Kacperka te choróbska
Zdrówka dla Niego!! Może tym razem to już ostatnia infekcja na długi czas, oby!
Patrycja, Fedra dobrze mówi, wstępnie poinformować gości o dacie ślubu, niech zaklepią sobie wolne a zaproszenia rozesłać. Chyba, że wypadnie Wam jeszcze jakiś wyjazd do Pl to rozdacie, ale chyba nikt się nie powinien obrazić, że nie jedziecie z Niemiec specjalnie po to żeby rozdawać zaproszenia. Chyba, że już teraz byście je mieli to można i w Święta rozdać, a co!
Suknie śliczna!!
Magdzia, napisz gdzie dokładnie będzie ślub (może na priv). Znam jedną w Wawie i jednego typa Warmia, Mazury. Może akurat będzie pasowało...
patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Też myślałam nad tym by w święta rozdać zaproszenia, ale kurczę to będzie jeszcze 8 miesięcy. Chyba właśnie lepszym pomysłem będzie wysłanie
koczku właśnie moja mama mówiła, że za to co my zapłacimy, czyli kamerzysta, zespół, wódka i nasze ubranie to powinno się zwrócić, bo to pewnie wyjdzie coś koło 10 tys, ale ja nie liczę na to, ważniejsze jest aby goście się dobrze bawili i żebyśmy my byli szczęśliwi -
ja tam i tak bym sie dobrze nie bawiła bo myslami byłabym z Niko bo musiałby sie ktoś nim zająć pozatym my chcemy jak naszybciej zorganizować ślub dlatego termin taki czyli Wielki Post bo mozna cos wolnego znaleźć a tak byśmy pewnie z półtorej roku musieli czakać na salę itp...
-
niestety przy weselu największy koszt to wesele
bo jakbym miała zaprosić całą rodzinę to zebrałoby sie z 200 osób a koszt wesela wtedy zamiast tak jak teraz 10-15 tys wyniósłby z 50 tys a wiem ze niektorzy "goście" potrafią mieć tupet i dać pusta koperte
tak bylo u mojego brata ...
-
Madzia ja miałam na 200 osób koszt wyniósł mnie 36 tys w tym za sam lokal 20 tys 16 to koszty stałe nie zalezne od ilosci osób.
znajdz w necie fotograf Szczytno DZiczek. naprawde rewelacyjne robi zdjecia nie wiem jak z terminami u niego no i troche liczy sobie. mam jeszcze jednego tanszego ale nie jest w 100% sprawdzony jednym robi fajnie zdjecia innym kasznimagdzia26, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Madzia ja miałam na 200 osób koszt wyniósł mnie 36 tys w tym za sam lokal 20 tys 16 to koszty stałe nie zalezne od ilosci osób.
znajdz w necie fotograf Szczytno DZiczek. naprawde rewelacyjne robi zdjecia nie wiem jak z terminami u niego no i troche liczy sobie. mam jeszcze jednego tanszego ale nie jest w 100% sprawdzony jednym robi fajnie zdjecia innym kaszni
Szczytno heh w sumie to tam mieszkamNo raczej mieszkałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 15:28