plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Asiu zdrówka dla męża i sto lat oraz szybkiego zaciazenia( dla Ciebie
) !
Trochę (albo więcej niż trochę) mam nadzieję, że będzie podobnie jak przy pierwszych ciążach. Najpierw ja test a zaraz Ty. Tak trochę razem szłyśmy.
Marcel urodził się w terminie cc, która nie doszła u mnie do skutku a Jasiek urodził się w terminie narodzin Marcela.
Tym razem mam nadzieję, że znów będziemy razem szły ciążowo
No ale zobaczymy za niecałe dwa tygodnie...kiti, Kaja lubią tę wiadomość
-
Selena, dobry plan. Może nie ma co na razie naciskać, sam przemyśli pewne sprawy i zmieni zdanie. Tego życzę!!
Sylwia, lipa, że tak wyszło z imprezą. W obydwu przypadkach, teściów i rodziny męża w tym chrzestnego kazałabym mężowi z nimi poważnie porozmawiać. Bo rodzina męża mogła się na Was obrazić, ale to była uroczystość Młodego a nie Wasza więc powinni się ogarnąć a mąż im teraz nagadać. -
Aga no super ze strony twojego, że tak pozytywnie cię zaszokował
Aisko sto lat dla mężaTort piękny, zjadło by się
Selenko trzymam kciuki za to, żeby mąż zmienił zdanieMiejmy nadzieję, że kiedy ty nie będziesz mówić o drugim dziecku, to on sam go zapragnie
Miłego dniaaisa lubi tę wiadomość
-
Aisko mmm ale bym zjadła aż ślinka cieknie. My w sobote zrobiliśmy mała imprezkę z okazji narodzin Ameli i nasza dziecina była cały czas grzeczna a jak goście poszli to zaczeła wojować i się jej od tego czasu poprzestawiała noc z dniem...i tym sposobem u nas noc zaczyna się ostatnio od 3 i trwa do 12-13 po południu
Ale nasza niuńka się robi z coraz fajniejsza tzn. zaczyna się fajnie rozglądać, interesują ją zabawki i lubi sobie juz pogadac
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelena wrote:Oby mnie kiedyś ten mój m tak pozytywnie zaskoczył jak Age Jej druga połówka..
chociaż nie wierze w to..wiec z mojej strony temat starań również zamknięty
mówi się trudno i żyje się dalej..
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak to jest z połogiem... bo od porodu miałam tylko lekkie krwawienie i co jakis czas plamienie i znow lekkie krwawienie a pare dni temu juz bylo czysto a tu znow od soboty krwawienie... czy cos jest nie tak ze to tyle trwa czy to moze juz okres po porodzie?? ;/ do gina ide w przyszly poniedzialek
-
nick nieaktualnykiti wrote:Dziewczyny jak to jest z połogiem... bo od porodu miałam tylko lekkie krwawienie i co jakis czas plamienie i znow lekkie krwawienie a pare dni temu juz bylo czysto a tu znow od soboty krwawienie... czy cos jest nie tak ze to tyle trwa czy to moze juz okres po porodzie?? ;/ do gina ide w przyszly poniedzialek
Przy karmieniu piersią może być różnie więc myślę że spokojnie na wizytę czekaj -
AGA 30 wrote:U mogę długo leciało chyba pięć tygodni cały czas. A potem nic długo A potem trzy tygodnie plemienia I teraz nic.
Przy karmieniu piersią może być różnie więc myślę że spokojnie na wizytę czekajbo już myslałam ze mi sie coś pokiełbasiło
-
nick nieaktualny
-
Witajcie wieczorkiem,
Sylwia, jeżeli chrzestni (albo tylko chrzestny?) takie numery wywijają swojemu chrzestnemu synkowi to ja przepraszam bardzo ale to g*** a nie chrzestni. Przecież to poniekąd powinni być "zastępcy" rodziców.
Jak już teraz są takie akcje to naprawdę... przykro się robi... -
mauysia wrote:Witajcie wieczorkiem,
Sylwia, jeżeli chrzestni (albo tylko chrzestny?) takie numery wywijają swojemu chrzestnemu synkowi to ja przepraszam bardzo ale to g*** a nie chrzestni. Przecież to poniekąd powinni być "zastępcy" rodziców.
Jak już teraz są takie akcje to naprawdę... przykro się robi...