plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Beata a Ty idziesz na jakaś betę termin wizyty juz ustalony?
oszczędzam na śpiochy
Wizyta oczywiście umówione na przyszły czwartek to będzie 26 dzień po ovu więc porównując już powinnam coś zobaczyć prawda ?
Badalam za to progesteron który nie jest oszałamiający jak u Libry ale chyba wystarczający (21,34) co o tym myślicie?
No i morfologie która ocZywiście hemoglobiny i hematokryt wyszły lekko poniżej normy ale wycZytałam ze to normalne ze zawsze na początku ciąży spada (nigdy nie mam problemów Z morfologia jestem honorowym dawcą krwi i regularnie oddaję )
I myślałam zakupić sobie jakiś biofer ale stwierdziłam ze chyba lepiej poczekać do wizyty i niech lekarz zadecyduje
Proszę powiedzcie czy dobrze robię ?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
aisa wrote:Fedra, wszystkiego najlepszego dla Natalki!! Dużo zdrowia i uśmiechu, niech się pięknie rozwija i będzie Waszą radością17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Na betę nawet się wybrałam ale... stchorzylam bo w miejscu gdzie robię badania w moim pakiecie pracuje osoba która narazie nie może się dowiedzieć ze jestem w ciąży ... A do innego labo specjalnie iść ni płacić za dwie bety żeby było porównanie to stwierdziłam ze szkoda kasy
oszczędzam na śpiochy
Wizyta oczywiście umówione na przyszły czwartek to będzie 26 dzień po ovu więc porównując już powinnam coś zobaczyć prawda ?
Badalam za to progesteron który nie jest oszałamiający jak u Libry ale chyba wystarczający (21,34) co o tym myślicie?
No i morfologie która ocZywiście hemoglobiny i hematokryt wyszły lekko poniżej normy ale wycZytałam ze to normalne ze zawsze na początku ciąży spada (nigdy nie mam problemów Z morfologia jestem honorowym dawcą krwi i regularnie oddaję )
I myślałam zakupić sobie jakiś biofer ale stwierdziłam ze chyba lepiej poczekać do wizyty i niech lekarz zadecyduje
Proszę powiedzcie czy dobrze robię ?
Progesteron zbadalabym jeszcze raz to na pewno zeby sprawdzić czy idzie w gore bo zły niejest wazne zeby rósł
A jak bedziesz u gina niech na wszelki wypadek przepisze Ci luteinę...Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rozumiem ze tę życzenia na pelne miesiecznice? Czy coś przegapilam .?
Dołączam się ocZywiście do życzeń buziaki :* :*Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Rozumiem ze tę życzenia na pelne miesiecznice? Czy coś przegapilam .?
Dołączam się ocZywiście do życzeń buziaki :* :*
Dziękujemy :*Beata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Beta to koszt 35 zł wiec śmigaj do innego labo zrobic wynik potem podeslij mi adres wyśle Ci śpiochy
Progesteron zbadalabym jeszcze raz to na pewno zeby sprawdzić czy idzie w gore bo zły niejest wazne zeby rósł
A jak bedziesz u gina niech na wszelki wypadek przepisze Ci luteinę...))) ale Ty masz dziewczęce
a ja mam przeczucie na chłopaka (żart ofkors) nieważne co będzie
Atak poważnie zrobienie bety ma ogromne znaczenie? Nie wystarczy sprawdzać czy progesteron rośnie?
Oliwka 2006
-
Beata wrote:
))) ale Ty masz dziewczęce
a ja mam przeczucie na chłopaka (żart ofkors) nieważne co będzie
Atak poważnie zrobienie bety ma ogromne znaczenie? Nie wystarczy sprawdzać czy progesteron rośnie?
Beta ma i nie ma znaczenia ja tam wole miec komplet beta plus progesteronBeata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ok rozumiem ale teraz pytanie bo mamy piątek więc U mnie wynik zawsze po dwóch dniach roboczych (swoją drogą czemu tak długo ??? Coś mi się odbiło O uszy ze Wy mialyscie zawsze tego samego dnia.
Może jest szansą ze w innym labo będzie jeszcze dziś pomimo piątku ?Oliwka 2006
-
Beata wrote:Ok rozumiem ale teraz pytanie bo mamy piątek więc U mnie wynik zawsze po dwóch dniach roboczych (swoją drogą czemu tak długo ??? Coś mi się odbiło O uszy ze Wy mialyscie zawsze tego samego dnia.
Może jest szansą ze w innym labo będzie jeszcze dziś pomimo piątku ?
Wynik na cito miałam nawet po godz gdy mieli duzo roboty max 3 godz a robiłam w roznych godzinach najcześciej wieczoremBeata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
To chyba poszukam nr w necie do tego drugiego lab i przedzwonie i zapytam czy jest szansą żeby wynik był na dziś.
P
.S. ładne mam suwaczki nie takie wybrałam A pokazały się zupełnie inne ale to nie ma dla mnie znaczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 11:43
Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Hej
Beatko a może u Ciebie jest jak u mnie w mieście że jest tylko punkt pobrań diagnostyki i oni to wysyłają do innego miasta i wynik właśnie jest na drugi dzień z reguły..ale w necie można sobie zobaczyć tego samego dnia
tak ostatnio Kacpiemu robiliśmy badania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:12
Beata lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:niestety przy weselu największy koszt to wesele
bo jakbym miała zaprosić całą rodzinę to zebrałoby sie z 200 osób a koszt wesela wtedy zamiast tak jak teraz 10-15 tys wyniósłby z 50 tys a wiem ze niektorzy "goście" potrafią mieć tupet i dać pusta koperte
tak bylo u mojego brata ...
-
Hejo dziewczyny,
Jeju - zdrówka dla Was wszystkich! Mi też szykuję się usunięcie drugiego płata tarczycy, więc będziemy mogły "przybić sobie 5"...
Żbiku - HEJOna starych śmieciach!
Beciu - lepiej poczekaj z wszelkimi suplementami na wizytę u gina. W sumei to niepotrzebnie brać "na zapas", podobno jak kobiety bez potrzeby łykają suplementy ciążowe, to się rodzą za duże dzieciTak mówił mój gin.
No i witam się z Wami wszystkimi i wracam do roboty, bo zaraz się skończy "Zaczarowany ołówek" w tv i sobie już nie popracuję. (mam dziatwę na głowie, bo w tym tyg jesteśmy u teściów).
Całusy!Fedra, Selena, aisa, patrycja, Beata lubią tę wiadomość