plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:Hehe się rozesmislam aż myślę ze Koczku może coś w tym być bo moje było na 220
Kaju ale to chyba chodzi o to w jaki sposób się rozwodza a nie jak szybko decydują się na rozwód. ...
Ja zdecydowałam się bardzo późno ale wszystko idzie z wielkim hukiem i niestety jak wiecie ciągnie się już długo
Hihi no oni też się rozstawali wiesz Frends Forever kupa śmiechu dla mnie żenada bo gdyby mi mąż rogi doprawil już bym mu dała frends hihihiaisa lubi tę wiadomość
-
Też słyszałam tą teorie o rodzenia się dużych dzieci przez łykanie witamin na zapas. Póki co wcinaj kwas foliowy.
Kaja, a Ty jazda czarować pod moim wykresem
Koczek, kiedy masz wizytę teraz? To już minęły chyba dwa tygodnie..
Hej Selena, Magdzia i MauysiaKaja, Beata, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Taaa na pewno
juz nie mówiąc o takich którzy przyszli z 4 osobowa rodzina a w kopercie dali 20 zł
ehhh ludzie to mają tupet naprawdę
Też na wielu weselach byłam co koperty były puste. Mój bart np. miał 3 po 50 zł -
Selenko masz rację ale skoro zrobię po 16 a oni to wysyłają to i tak pewnie tego dziś nie zrobią tylko najwcześniej w poniedzialek pewnie ..
Mayus dzięki za radę :*
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kaja wrote:Hihi no oni też się rozstawali wiesz Frends Forever kupa śmiechu dla mnie żenada bo gdyby mi mąż rogi doprawil już bym mu dała frends hihihiOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Autko kwas lykam Ale tylko jedną tabletkę chyba wystarczy prawda.?
Choć dziś jedna z dziewczyn napisała ze gin kazał brać 3x1....nie wiem czemu
Co do pustych kopert ja nie mialam Ani jednej ale za to niektórzy nic nie dali tak po prostu mówiąc ze nie mają))
Oliwka 2006
-
Mi ciocia powiedziała ze nie przyjdą bo nie maja zeby dać cos w kopercie powiedziałam Cioci zeby sie nie wygłupiają bo dla mnie nie koperta jest ważna tylko to zeby byli w tym ważnym dniu ze mną i juz...
I przyjechali a w kopercie było 20 zł wzruszyłam sie chciałam jej oddać ta kopertę ale moja mama powiedziała ze cioci sie wtedy zrobi przykro tak wiec kupiliśmy potem dobre wino i czekoladki i pojechaliśmy w odwiedziny i zostawiłam 100 cioci tak zeby nie było ze to odemnieaisa, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Autko kwas lykam Ale tylko jedną tabletkę chyba wystarczy prawda.?
Choć dziś jedna z dziewczyn napisała ze gin kazał brać 3x1....nie wiem czemu
Co do pustych kopert ja nie mialam Ani jednej ale za to niektórzy nic nie dali tak po prostu mówiąc ze nie mają))
Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wiadomo, że jeśli nam zależy żeby ktoś był na weselu to może nic nie dać. Jeśli ktoś szczerze powie, że nie ma pieniędzy to zmienia postać rzeczy, bo wolałabym to usłyszeć niż dostać pustą kopertę.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Magdzia bo tak jest im ktos ma wiecej w portfelu tym mniej daje a ten kto ma mało da wiecej...
A najbardziej mnie rozwalił tekst jak koleżanka kiedyś usłyszała ze dana osoba została zaproszona na wesele ze względu na zawartość portfela i tak sie wkurzyła ze powiedziała tej osobie ze jesli tak uważa to moze nie przychodzić a dowiedziała sie tego przypadkiem jak ta osoba rozmawiała z jej siostra...
Naprawde niechce sobie wyobrażać co Ona wtedy poczuła17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A właśnie Fedra wszystkiego najlepszego dla Natalki :*
Ale ludzie to mają tupet ;/ Teraz to każdy tylko patrzy na pieniądze... Ja znów odwrotną sytuacje słyszałam, że ktoś nie zaprosił osoby, bo nie ma ona pieniędzy...Fedra lubi tę wiadomość