plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny kupe "lat" mnie tu nie bylo. Co jakis czas wchodze podczytywac i dzisiaj zauwazylam ze Aiska
o mnie wspomniala
Na wstepie gratulacje dla naszych zafasolkowanych, Librusi, koczkowi, Beatce, Kai, Aisce czy moze jeszcze o kims nie wiem?
Ależ obrodzilo! trzymam dziewczyny kciuki za bezproblemowe, zdrowe, donoszone ciąże. I jeszcze, jeszcze chcemy
Muzi zdrówka dla twojej rodzinki!
a co u mnie?
od wrzesnia jak wiecie, a moze nie wiecie pracuje jako nauczyciel w przedszkolu. Lubię to co robię, spełniam się i w koncu czuje ze jestem na wlasciwym miejscu. Wiele jeszcze nie wiem, ogrom nauki przede mną, ale chce, musze dac rade.
Kornelka po ciezkim początku ma się dobrze w zlobku. Chodzi juz tam z radościa i tęsknotą. Panie mowią ze jest łobuzem najwiekszymz chorobami nie jest zle, raz byla chora odkąd chodzi do zlobka i teraz akurat jest przeziebiona. Pieknie sie rozgaduje, kłóci i chce rządzić. Ja odkąd zaczelam pracowac nie mam totalnie czasu wolnego. Mowią jak to nauczyciele mają dobrze, pracują po kilka godzin,wczesnie konczą, weekendy wolne.... a rzeczywistosc jest taka ze nie ma wieczoru bym nie musiala pracowac, przygotowywac zajęć, wypelniac dzienników i innych dokumentów, tworzyc konspektów, przyswajać rozporządzeń itp itd. Serio nie jest łatwo. Ale no fakt ze koncze o 14, wiec Nelka nie musi byc dlugo w zlobku i pracuje juz dalej w domu, ale przynajmniej z dzieckiem u boku.
Buziaki dla was wszystkich!a-koczek, aisa, magdzia26, Kaja, Fedra, AGA 30, kiti, patrycja, Beata lubią tę wiadomość
-
Hej w weekend
Plemni, miło Cię widziećSuper że znalazłaś swoje miejsce w życiu zawodowym. Wiedziałyśmy, że Kornelka da rade i ładnie odnajdzie się w żłobku. No ale jak wiadomo, na wszystko potrzebny był czas.
Fajnie, że tak dobrze się u Was układaZaglądaj częściej jak dasz radę i dawaj znać jak u Was
I dzięki za gratki :*
Z tą wit K to najdziwniej jest u mnie, bo jedna dawka w szpitalu a potem nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:49
-
kiti wrote:Dziewczyny jak myślicie jak to jest z witamna D3 bo tutaj dostaje się ja od pediatry i jest ona w tabletkach i ostatnio dostałam nowe opakowanie i tak patrzę a tam pisze d3 z fluorem, troche to dziwne. Bo po co takiemu malemu dzieciaczkowi fluor? skoro nawet małym dzieciom nie kupuje się pasty z fluorem żeby czasem nie połkneły bo moze im zaszkodzic...chyba że mam zły tok myślenia i to inny rodzaj fluoru ehhh juz chwile daje jej te tabletki a teraz się zastanawiam... wcześniej dawałam jej krople d3 z wit. k z polski co miałam ale okazało się że nie potrzebnie dawłam bo tutaj dzieci dostają dawke witaminy k w szpitalu i na wizycie kontrolnej i że niby mogłam jej w ten sposób też zaszkodic...ale przeciez w polsce też daja k w szpitalu apóźniej mamy dalej go suplementuja... i bądź tu mądry
Wiec moze lepiej sobie załatw z polski ta Wit D17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Plemniczko super ze praca Ci służy i zeKornelka tak ładnie sie przystosowała
Aisko u mnie położna nie kazała brać a lekarz kazał a inny lekarz znowu nie kazał i bądź tu mądryChodzi o Wit K of cors
aisa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDzień dobry.
Miłego weekendu życzymy.
Kto obchodzi to udanego Halloween. U nas nie obchodzimy tego.
No i najważniejsze szczęśliwych powrotów do domu z cmentarzy dziewczyny. Uważajcie na drogach bo wariatów coraz więcej.
Noga z gazu powoli A do przodu.
Fedra, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Beata co do bólu jajnia i ogólnego to ja nie mając torbieli tez je odczuwałam także to raczej normalne objawy ciążowe.
Nie wiem czy to ma sens ale wydaje mi sie ze po cesarce sa one bardziej nasilone. w pierwszej ciazy ich nie miała prawie wogóle a teraz to wszystko czuje podwojnie co w srodku sie dzieje. Może po cc inaczej unerwienie sie układa skóry i narządów.
P.S. wczoraj znów wymiotowalam..Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
A my już powoli chwalimy się
W weekend byliśmy U rodziny R i musiał się pochwalić
Oczywiście wszyscy się ucieszyli teściowa aż nas ucalowala.
No więc wczoraj wieczorem dałam O. Zamówiona koszulkę "super siostra" tak bardzo się cieszyła ale była w takim szoku ze nie wierzyła kazała sobie to samo powiedzieć W styczniu
Po chwili jak upewnila się ze to nie żart zaczęła rozplanowywac mieszkanie pod Malucha I wzięła kartkę I stworzyła listę imion dla chłopców wpisała chyba ze 40 a dla dziewczynek tylko ze 20 ocZywiście zaznaczyła ze listą będzie otwarta i cały czas jak coś wpadnie do głowy to dopisze.
Muszę prZyznać ze bałam się jej reakcji pomimo że zawsze chciała rodzeństwo. ..
JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWAmagdzia26, Kaja, aisa, AGA 30, a-koczek, Fedra, kiti, patrycja lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie