plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatko u mnie córa podobnie sie cieszy . Liste imion tez mamy chociaz troche nie w moim stylu mam nadzieje ze sie jej zmieni. pokój to juz chyba ze sto razy mial zmieniane ustawienie na kartce. Szkoda tylko ze w tym całym naszym szczesciu brakuje taty takiego z prawdziwego zdarzenia a nie takiego ktory za wszelka cene próbuje zniszczyc to nasze szczęście . Ale zyję nadzieje ze może jeszcze uda mi sie trafic na kogaos takeigo jak np twój R
Beata lubi tę wiadomość
-
Aisko super ze sie udało
Moja na bilansie 9 miesięcznym ważyła 8300 i mierzyli ja juz na stojąco i miała 74 cm
Beata strasznie sie cieszę ze tak wszystko Ci sie układa
Koczku zycze byś i Ty miała u swego boku naprawde kochającego mężczyznę
No i dzień dobry choc średnio dobry ja mam krtań zawalona a Młoda kaszleBeata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Aisko super ze sie udało
Moja na bilansie 9 miesięcznym ważyła 8300 i mierzyli ja juz na stojąco i miała 74 cm
Beata strasznie sie cieszę ze tak wszystko Ci sie układa
Koczku zycze byś i Ty miała u swego boku naprawde kochającego mężczyznę
No i dzień dobry choc średnio dobry ja mam krtań zawalona a Młoda kaszle
Na stojąco nie dał się zmierzyć, za to na leżaka dało radę. Za to na wagę chętnie stanął..
Zdrówka dla Ciebie i Młodej, no i dla męża żeby nie podłapał od WasFedra lubi tę wiadomość
-
Tak zdecydowanie polskie. Problem będę miał jak będzie chłopiec bo tu kompletnie nie mam żadnych typów. A cos czuje że jednak chłopak będzie. Ale narazie mam cichą nadzieję na kolejną córeczkę wiec nie szukam chłopięcych imion
Fedra lubi tę wiadomość
-
Ja co do imion to nic na razie nie wybraliśmy, a z Marcelem było śmiesznie co do wyboru imienia ,a mnie się podobają normalne Imiona
ps. Pradziadek Marcela miał na imię MIlENTY wczoraj 3razy czytałam to imię, a teść to padniecie DAROSŁAW !!!!
AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Czołem dziewczyny. Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom czy to po raz pierwszy czy drugi czy kolejny.My też czekamy na testowanie ale złapała m jakieś przeziębienie. Teraz nie wiem już nic. POZDRAWIAM i przesyłam całusy! ********
Fedra lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Ja co do imion to nic na razie nie wybraliśmy, a z Marcelem było śmiesznie co do wyboru imienia ,a mnie się podobają normalne Imiona
ps. Pradziadek Marcela miał na imię MIlENTY wczoraj 3razy czytałam to imię, a teść to padniecie DAROSŁAW !!!!
-
jeju wrote:Czołem dziewczyny. Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom czy to po raz pierwszy czy drugi czy kolejny.My też czekamy na testowanie ale złapała m jakieś przeziębienie. Teraz nie wiem już nic. POZDRAWIAM i przesyłam całusy! ********
Zdrówka i trzymam kciuki za testowanie!jeju lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale mgła za oknem, fuj!
Musze Wam coś powiedzieć. Ja już od 22dc wiedziałam, że coś się święci. Kupa kremowego śluzu, ból piersi i dreszcze okropne. Potem dreszcze zniknęły i piersi nie specjalnie bolały ale śluz pozostał.
Z Jaśkiem było podobnie stąd czułam, że coś jest na rzeczya-koczek, magdzia26, Selena, AGA 30, patrycja, Kaja, sylwia1985, Fedra, kiti, Beata lubią tę wiadomość