plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Dziękuję dziewczynki
noi oczywiście zapraszam Kaja i Aiska są pierwsze w kolejce skoro się już zaanonsowaly
a domek nad samym jeziorkiem będzie więc warto mnie odwiedzić
To jak nic przejeżdżamymagdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Ciężko wbić się znowu na plemniczkę :-)Za dużo czasu minęło. U nas już lepiej.Wszystko wraca do normy. Pozdrawiam i czekam na kolejne fasolki, szczególnie te pierwsze długo oczekiwane.
AGA 30, Kaja, Selena, Selena, Beata, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Ciężko wbić się znowu na plemniczkę :-)Za dużo czasu minęło. U nas już lepiej.Wszystko wraca do normy. Pozdrawiam i czekam na kolejne fasolki, szczególnie te pierwsze długo oczekiwane.
Witam witam
Tak tak te pierwsze też chcemy fasolki!!!!!
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
noi oczywiście zapraszam Kaja i Aiska są pierwsze w kolejce skoro się już zaanonsowaly
Ps. Będziecie jeszcze w grudniu w Wawie? -
Dobry
Aga, ponoć po ciąży i niedługo po porodzie płodność jest lepsza więc starania może będą tym razem krótsze. U Kai się sprawdziło, u mnie też dużo szybciej się udało. Do tego Wafel chętny do brania witamin więc na pewno będzie ok
Jeju, odniosłam się wczoraj do Twojego posta ale chyba go nie wylukałaś
Miłego dnia :*AGA 30, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Jeju fajnie Cię znów widzieć. Jak twój ogród się ma? Uwielbiam jak o nim piszesz. Swój "ogród" na balkonie będę musiała przygotować do zimy tylko trzeba poczytać w necie jak to zrobić.
Magdzia ale wielki będziesz miała dom. Mi też się marzy, ale taki mniejszy do 100m2. Ja tam dużo nie potrzebuję wystarczy mi taki mały schron, żeby uciec od ludzi i odpocząć.
A co do kredytu to kompletnie się nie zgadzam z tymi Panami co to się go boją. To jest tak samo jak z wynajmowaniem od kogoś mieszkania. Płacisz = mieszkasz, nie płacisz = wyprowadzasz się. Trzeba tylko trochę kasę odkładać pod kątem kredytu, żeby nie było opcji nie płacisz
aisa, Beata, magdzia26, patrycja, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Dzień dobry,
Jeju fajnie Cię znów widzieć. Jak twój ogród się ma? Uwielbiam jak o nim piszesz. Swój "ogród" na balkonie będę musiała przygotować do zimy tylko trzeba poczytać w necie jak to zrobić.
Magdzia ale wielki będziesz miała dom. Mi też się marzy, ale taki mniejszy do 100m2. Ja tam dużo nie potrzebuję wystarczy mi taki mały schron, żeby uciec od ludzi i odpocząć.
A co do kredytu to kompletnie się nie zgadzam z tymi Panami co to się go boją. To jest tak samo jak z wynajmowaniem od kogoś mieszkania. Płacisz = mieszkasz, nie płacisz = wyprowadzasz się. Trzeba tylko trochę kasę odkładać pod kątem kredytu, żeby nie było opcji nie płacisz:*
Mniejszy dom = mniej sprzątaniaBeata, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Hej Gosiu
:*
Mniejszy dom = mniej sprzątaniaaisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hello ja dziś padam ze zmęczenia twarzą na biurko
Jestem tak strasznie senna ze mi się ocZy zamykają
P.S. wczoraj byłAm Z O. U ortodonty a tymczasem idę zobaczyć co u Was wczoraj ..:*Fedra, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Aisko do tej pory lista znacznie okrojona zostało 8 imion po burzy mózgów O i R ja przysypislam więc na wszystko im przytakuwalam
Błażej
Maciej
Oliwier
Nikodem
Karol
Kamil
Jakub
...... (nie pamiętam )
Ja dodalabym jeszcze Stas i Maksymilian
Ale to takie luźne propozycje...
AGA 30, magdzia26, patrycja, Kaja, aisa, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Madzia powodzenia na budowie domek cudowny normalnie z moich marzeń
i całkiem spory jak dla mnie
Koczku co do facetów to wiesz z nimi jak ze staraniami jak bardzo chcesz to nie ma.. dopiero jak uwierzysz ze nie ma szans to zdarza się cud:*
Więc teraz kochana ciesz się ciąża dbaj o swoje maleństwo i nie myśl a wierzę ze przyjdzie Twój czas na wszystko
Co do dzieci to u mnie podobnie (czyli odwrotnie )jakoś silne przeczucie mam na chłopaka i póki co nie bardzo myślę O dziewczecych imionach
Jeju dziękujemy i powodzenia życzymy.magdzia26, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
magdzia26 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Dobry
Aga, ponoć po ciąży i niedługo po porodzie płodność jest lepsza więc starania może będą tym razem krótsze. U Kai się sprawdziło, u mnie też dużo szybciej się udało. Do tego Wafel chętny do brania witamin więc na pewno będzie ok
Jeju, odniosłam się wczoraj do Twojego posta ale chyba go nie wylukałaś
Miłego dnia :*
aisa, jeju lubią tę wiadomość