plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatko Nikodem ładne imię
My jak wybieralismy to kierowalismy się tym żeby nasz syn mógł tego imienia używać w każdym etapie życia póki malutki to jest Nikos jako nastolatek Niko jako poważny dorosły mężczyzna np Prezes bankuNikodem
a-koczek, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata teraz to ja będę miała prawo głosu w imieniu. Marcel wybierał Wafel A miała być Małgosia najpierw Ale jej jajka urosły.
Więc teraz co będzie to ja imię wybiorę. Bo Wafel teraz się uparł jak się okazało że syn no to niech ma.
Mi się Tymon podoba.Beata, aisa, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aisko nie wiem ale mam nadzieję że w grudniu będziemy już na mazurach szczególnie że tam mamy mieszkanie które będzie nas kosztowało 500 zł a tutaj płacimy prawie 2 tys więc każdy miesiąc mieszkania tutaj dłużej to mnie szlag trafia
aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:Aisko do tej pory lista znacznie okrojona zostało 8 imion po burzy mózgów O i R ja przysypislam więc na wszystko im przytakuwalam
Błażej
Maciej
Oliwier
Nikodem
Karol
Kamil
Jakub
...... (nie pamiętam )
Ja dodalabym jeszcze Stas i Maksymilian
Ale to takie luźne propozycje...
Widać, że obstawiają mocno chłopakaBeata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Madzia nie ukrywam ze Nikos jest dla mnie póki co numerem jeden
Aga no oczywiście podział
musi być skoro Wafel wybierał raz teraz Twoja kolejaisa, magdzia26, Fedra, AGA 30, patrycja lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
magdzia26 wrote:Nie wszystkie imiona mają 3 odmiany np Bartuś Bartek Bartłomiej też jest super
Przyszły mąż przyjaciółki ma na imię Bartosz i mocno się wkurza jak ktoś mówi na Niego Bartek. Jakoś tak za poważnie to brzmi...Fedra lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Aisko nie wiem ale mam nadzieję że w grudniu będziemy już na mazurach szczególnie że tam mamy mieszkanie które będzie nas kosztowało 500 zł a tutaj płacimy prawie 2 tys więc każdy miesiąc mieszkania tutaj dłużej to mnie szlag trafia
No cóż, jak nie spotkamy się teraz w Wawie to w przyszłości na Mazurachmagdzia26, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Aisko tak naprawdę to tylko ja obstawiam
R. Jest już na tyle dojrzały (swoje wyczekal;) ze po prostu marzy o swoim własnym cudzie nie ma znaczenia płeć
O. Natomiast mówi ze woli brata bo chłopcy są fajniejsi...aisa, Fedra, AGA 30, patrycja lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata, jakie wieści od ortodonty? Będzie ok?
Na kwietniowo-majowych jedna kilka dni temu urodziła. Teraz z będących na grupie fb 3 są w ciąży, kilka się stara. Z tych co nie są na fb chyba też ze 3 w ciąży. Mało dziewczyn pisze na grupie fb. Ja w sumie też tylko tam czytam.
Coś w tym musi być, że ciąża jedna po drugiej jest szybciej. Jak Jasiek miał rok to udało się w 1 cykl (z kiepskim finałem). Teraz 3 cykl szczęśliwy.
W porównaniu do 11 cykli z Jaśkiem to bardzo szybko. Albo głowa nie była już taka zajęta myślami o ciąży...Fedra, Kaja lubią tę wiadomość