plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:Hmmm Ja mam w rodzinie Bartosza i wszyscy mówią Bartek..I to zupełnie naturalnie
Aisko kiedy będziesz W W-wie?
W Polsce będziemy 21-27.12, w Wawie myślę, że 21 i 22 grudnia na pewno. -
aisa wrote:Z tymi cenami domów i mieszkań to w sumie zależy gdzie się chce kupić.
Tutaj jest podobnie, kupić w mieście mieszkanie a dom trochę poza to ceny się już wyrównują. My postawiliśmy na dom poza miastem. Choć ja całe życie mieszkałam w bloku i teraz też pewnie bym nie płakała gdybyśmy mieli mieszkanie a nie dom.
Sylwia, Twój chyba nie musi się zastanawiać nad kredytem, mieszkanie zdaje się już macie więc z problem z czapki. Jak M idzie w pracy?jeju lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Dzięki!
Zdrówka i trzymam kciuki za testowanie!Faktycznie mi umknął... jutro jadę do mojego fizjoterapeuty, już ustawił mi kręgosłup odpowiednio, teraz bierze się za resztę. Jak byłam u niego w zeszłym tygodniu, to od tego dnia czuję ciągle, że muszę siku hahhahh ot terapia:-)
EDIT: Wracam z pracy i do ovufrienda hahahahahahahahahno masz- wiedziałam, że tak będzie
Pozdrawiam późnym popołudniem a wczesnym wieczorem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 17:30
aisa lubi tę wiadomość
-
Fedra, szybki rzut okiem na forum
Jak się czujesz, przeszedł trochę ból krtani? Jak u malutkiej kaszel?
Jeju, to nieźle podziałał.. kręgosłup ustawiony a pęcherz przestawiony
Kaja, coraz mocniej zaciskamy kciuki!!! Za chwilkę wizyta i na pewno piękny widok serduszka :*AGA 30, Kaja, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey no jestem musiałam sypać terroryste bo był ze mną ale u teściów a ja wizyta szybko bo przed 19 weszłam i tak więc 6tc i jest dzidzia z biorącym serduszkiem a termin to 28.06. Więc różnica między młodymi będzie 2lata miesiąc
AGA 30, magdzia26, aisa, Fedra, kiti, a-koczek, patrycja, Beata, sylwia1985, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny