plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaja ja tez chce zabrac sie za pudła ale nie wiem czy mam robic selekcje czy wszystko sie nada. Ale jak m i powie ze kolejne dwa tygodnie mam znowu czekac to chyba oszaleję. Zastanawia mnie czemu tak odwleka to jak byłam ostatnio na wizycie to dziewczynie przedemna powiedział w 13 tyg a umnie 18 i nadal mam czekac
-
a-koczek wrote:Kaja ja tez chce zabrac sie za pudła ale nie wiem czy mam robic selekcje czy wszystko sie nada. Ale jak m i powie ze kolejne dwa tygodnie mam znowu czekac to chyba oszaleję. Zastanawia mnie czemu tak odwleka to jak byłam ostatnio na wizycie to dziewczynie przedemna powiedział w 13 tyg a umnie 18 i nadal mam czekac
-
a-koczek wrote:Ale on wogóle nawet nie stara sie sprawdzac. Jak robi usg to tylko głowa i nic wiecej nawet w dól nie zejdzie zebym przypadkiem nie zauwazyła. no ale nic nie poradze musze poprostu czekac
Jak Ci teraz nie powie to idź do innego
Faktycznie dziwne, że jednym mówi a innym nie. No i że wcale nie sprawdza dolnych partii ciała tylko górę.. -
DZIEWCZYNY:)
@ nie przyszła od 3 miesięcy mam co 31 dni..Cycki bolą.Poczekam jeszcze z pare dni z testem jak @ nie przyjdzie.Lecz to by było zbyt piękne by sie udało Nam w 1 cyklu..Jutro mam rozprawe o 11.40 trzymajcie kciuki.3 rozprawa i mam nadzieje,że ostatnia!!Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:DZIEWCZYNY:)
@ nie przyszła od 3 miesięcy mam co 31 dni..Cycki bolą.Poczekam jeszcze z pare dni z testem jak @ nie przyjdzie.Lecz to by było zbyt piękne by sie udało Nam w 1 cyklu..Jutro mam rozprawe o 11.40 trzymajcie kciuki.3 rozprawa i mam nadzieje,że ostatnia!!
To kciuki już ściskam! !! Daj cynk jak po !!!
A @@@@@@ zostaw w sądzie aby byłego zalalo ze złościStrazaczka1990, Fedra lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Kaja ja tez chce zabrac sie za pudła ale nie wiem czy mam robic selekcje czy wszystko sie nada. Ale jak m i powie ze kolejne dwa tygodnie mam znowu czekac to chyba oszaleję. Zastanawia mnie czemu tak odwleka to jak byłam ostatnio na wizycie to dziewczynie przedemna powiedział w 13 tyg a umnie 18 i nadal mam czekac
No spokojnie mój gin jak nie jest pewny to nie mówi, a z Marcelim u nas było jasne od początku bo on nogi to miał zawsze odsłonięte i swiecil jajkami hihi gin co wizytę a ten znów jajka pokazuje hihihia-koczek lubi tę wiadomość
-
Ale se usta dokładnie dolną warge zalatwilam no za pomocą Marcela bo mi z główki przywalil i musiałam zębem zachaczyc i dolną warge a w sobotę to jak bym od Taysona dostała tak spuchnieta i se film wróciłam że opryszczka gdzie ja nigdy w życiu nie miałam oprychy więc w sobotę se czosnek położyłam i do tego podraznilam bardziej w niedzielę będąc w aptece pytam czy to oprycha a Pani ze nie bo mega spuchniete więc bladynka se przypomniała że z banki dostała w nocy z piątku na sobotę !!!! Jaki człowiek Stary a głupi naczytalam się o opryszce i se ja wiescilam na dobę hihihi
-
Dobry
Strażaczko powodzenia w sadzie oby to była juz ostatnia rozprawa...
Koczku moze byc tak że nie jest pewny bo albo sie dziecko inaczej obróciło albo ma byc dziewczynka a u nich zawsze dłużej trzeba poczekać zeby sie nie pomylić
Jakby co ubranka dziewczynce jeszcze jakieś mam to sie polecam
Mojej wyszły dwie dolne dwójki od dwoch tyg mamy w domu armagedon jestem wykończona po nocach nie śpię w dzień sie nie da bo sie tez budzi co chwile a od wczoraj ma katar że oddycha tylko ustami dramatStrazaczka1990, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dobry
Strażaczko powodzenia w sadzie oby to była juz ostatnia rozprawa...
Koczku moze byc tak że nie jest pewny bo albo sie dziecko inaczej obróciło albo ma byc dziewczynka a u nich zawsze dłużej trzeba poczekać zeby sie nie pomylić
Jakby co ubranka dziewczynce jeszcze jakieś mam to sie polecam
Mojej wyszły dwie dolne dwójki od dwoch tyg mamy w domu armagedon jestem wykończona po nocach nie śpię w dzień sie nie da bo sie tez budzi co chwile a od wczoraj ma katar że oddycha tylko ustami dramat
To my tak mamy przy każdym wychodzącymi zębem jazda na stojąco więc współczuje