plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej:)
@ nie przyszła.poczekam do poniedziałku albo soboty i zatestuje....
a co do rozwodu to ogłoszenie wyroku 20 stycznia..I mam nadzieje że wygram ją....
Troche sie martwie bo Sedzina pytała ile ja zarabiam,czy w ciązy jestem.I B tez pytała ile zarabia.Nie wiem po co.
a ten gniot tak na mnie patrzył.Stojąc koło swojej szmaty.Juz wie że mam partnera.Sedzina tez pytała ale nie bede kłamała
Sedzina złapała go na kłamstwie;D ha
Kajka moze dla odmiany córeczka bedzie;DFedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
Strażaczko to chyba o koszty sadowe chodzi i broń Boże nie przyznawana sie o ciazy jesli by była
Kaja trzymam kciuki za wizytęno i polecam sie z ubrankami jakby co
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Strażaczko to chyba o koszty sadowe chodzi i broń Boże nie przyznawana sie o ciazy jesli by była
Strazaczka dokładnie oni nie muszą wiedzieć że ciąża jestoczywiście Kracze Tobie !!!!!
Fedra, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Jestem w 17tc i wszystko ok ,ale dziecię jest wstydliwe i nie pokazało co ma w środku nie co Marcel w 16tc co wizytę świeciły się mu jajeczka i tylko to pokazywał hihi więc Koczku jestem z Tobą w niepewnosci
Fedra, aisa, AGA 30, Strazaczka1990, a-koczek, patrycja, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Strażaczko to chyba o koszty sadowe chodzi i broń Boże nie przyznawana sie o ciazy jesli by była
Ja mówiłam że nie jestem w ciązy...to on zmajstrował po miesiącu dziecko jak się wyprowadziłam -
nawet jakby była;p to by juz nikt nie wiedział bo ja już rozprawy skończyłam;p czekam tylko na telefon od adwokatki jaki zapadł wyrok Sądu....
bo ja już na ogłoszeniu nie musze byc
lece spac..piersi coraz bardziej bolą....tak to tylko sutki mnie bolały a dzis to już dochodzi ból po bokach -
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:może o koszty lub o alimenty jakbym na życie nie miała...Ale wina ewidentna jego jest....I mam nadzieje że to wygram;D
Mam nadzieję że wyrok będzie pomyślny dla Ciebie.Strazaczka1990, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja, to może wstydzioszka mała tam jest
okaże się na kolejnym podglądaniu. A kiedy ono?
Strażaczka, i oby już tylko wyrok był i korzystny dla Ciebie
Sylwia, najlepszego dla Nikosia. Jak starania?
Hej Aga i FedraWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 08:45
Strazaczka1990, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam
Przed wczoraj wróciliśmy z PL, na wesele już wszystko załatwione, no po za bierzmowaniem mojego męża. Był problem z salą, bo w tej której miało być to okazało się, że jest za mała i musieliśmy szukać drugiej, obdzwoniliśmy chyba z 20 sal i wszystko było pozajmowane, ale na szczęście 21 sala akurat była wolna, a już się bałam, że będzie trzeba termin przesuwać.
Kaja, AGA 30, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość