plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja no dziwne to uczucie. Ja dziś wybrałam sie na małe zakupy i postanowiłam wpaśc do dzieciecego sklepu. Mysle sobie kupie cos uniwersalengo. Niestety byłam w 3 sklepach i tylko albo typowe dla dziewczynki albo dla chłopca. Wściekałm sie strasznie. W ostatnim momencie za uwazyłam kolejny sklepik wiec postanowiłam wejsc i pierwsze ubranko jakie Pani mi pokazała tak mi sie spodobało ze musiałm kupic. Cudowne uczucie jak można kupować taki malenkie rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:33
sylwia1985, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaja a to wstydzioszka masz
tak mi sie przypomniało że mi gin też szybko nie mówił płci tylko tak po 20 tyg, może z dziewczynkami tak jest
Dziewczyny jak czytam ile czasu nie miałyscie @ po porodzie to zazdroszcze ehhh ;/ u nas pomimo ze Mala jest tylko na cycu to pierwsza @ miałam juz przed świetami -
nick nieaktualny
-
Witam
my już się trochę ogarnelismy w nowym mieszkanku mój P dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy
Kiti u mnie pierwsza @ jakoś 10 miesięcy po porodzie ale ja kp i mój ssak dosyć często jadłFedra, kiti, patrycja lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny:)
@ nadal brak.Sama juz nie wiem.Może to stres zwiążany z rozwodem,a może się udalo.
Przez cały cykl nie myślałam o dzieciątku.Stwierdzilam jak sie uda,to się uda..Poczekam jeszcze z pare dni i zrobie test
Pozdrawiam każdądzis popołódniówa w pracy...
Fedra, Kaja, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Kiti, lipa że już @ przyszła i to mimo karmienia piersią
Moja pojawiła się po prawie 8 miesiącach więc przyzwoicie
Jak się nie chce to przychodzi szybko a jak się czeka żeby przyszła tak jak Aga to nie przyłazi, bo to wredota wredna jest!
Magdzia, w tej pracy o której mówiłaś jak się widziałyśmy? Powodzenia dla męża
Strażaczka, oby to 2 kreski były a nie stres powodował brak @
Patrycja, długo byliście w PL - fajnie! I super, że nie trzeba było zmieniać daty ślubu bo by się roboty narobiło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 11:30
Fedra, Strazaczka1990, patrycja, Dodi lubią tę wiadomość
-
No właśnie liczyłam na to że może jeszcze z pół roku mi da spokój no ehhh ale co zrobić...
Strazaczka ja codziennie sprawdzam czy zanaczylas juz te dwie kreski a ty ciągle ze za pare dni...Dziewczyno zlituj się bo my tu czekamy
A-koczek no to teraz się zacznie szałMatka idzie coś sobie kupić a wychodzi z furą rzeczy dla maluszka
aisa, a-koczek, magdzia26, Strazaczka1990, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość