X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dasz radę...mój jechał po zakupy, bo ja od farby jestem i mam na sobie strukuturę...szampon dokładnie wczoraj się skończył...on lubi zakupować a ja nie znoszę...nie lubię kupować a mierzyć ubrań to wręcz nie cierpię...takim sposobem pojechał sam a ja mam trochę znów czasu poklikać...trochę mnie zdenerwował jak malowałam...rzekł...jakoś ten dzień musi płynąć i chyba zjedlibyśmy coś na gorąco? To się wkurzyłam, rzuciłam wałkiem i pędzlami i udałam się w szale złości do kuchni...tak góra garów w zlewie, talerze od wczoraj rana, kubków 150 i pewnie dopiero jutro bym to zrobiła ale że jestem wkurzona i robię wtedy to w złości, to się tego szybko pozbyłam, obiad zrobiłam i teraz olewam resztę roboty...powiedziałam, męska sprawa...ja tylko gary i sprzątanie a nie malowanie ścian...i szlus!
    Ale kilka złośliwych uwag a że my się gniewać nie umiemy długo, to razem wybuchnęliśmy śmiechem przy kolejnym wymienionym spojrzeniu przy obiedzie he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Aguś daję mu body komplex plus, zestaw witamin 100% dawki

to moze i ja mojemu zapodam ale kto będzie go pilnować zeby brał jak w pracy będzie!! a on wiecznie zapomina!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga dasz radę...mój jechał po zakupy, bo ja od farby jestem i mam na sobie strukuturę...szampon dokładnie wczoraj się skończył...on lubi zakupować a ja nie znoszę...nie lubię kupować a mierzyć ubrań to wręcz nie cierpię...takim sposobem pojechał sam a ja mam trochę znów czasu poklikać...trochę mnie zdenerwował jak malowałam...rzekł...jakoś ten dzień musi płynąć i chyba zjedlibyśmy coś na gorąco? To się wkurzyłam, rzuciłam wałkiem i pędzlami i udałam się w szale złości do kuchni...tak góra garów w zlewie, talerze od wczoraj rana, kubków 150 i pewnie dopiero jutro bym to zrobiła ale że jestem wkurzona i robię wtedy to w złości, to się tego szybko pozbyłam, obiad zrobiłam i teraz olewam resztę roboty...powiedziałam, męska sprawa...ja tylko gary i sprzątanie a nie malowanie ścian...i szlus!
    Ale kilka złośliwych uwag a że my się gniewać nie umiemy długo, to razem wybuchnęliśmy śmiechem przy kolejnym wymienionym spojrzeniu przy obiedzie he he

Muzarcia to ja wczoraj takie sprzątanie w nerwach miałam że nawet graciarni posprzątałam!! ciche dni maja i dobre strony hi hi !!:-)
    a godzenie najlepsze!! :-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    godzenie się po kłótni i cichych dniach jest najlepsze hehe :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Sandraa hej kochanie jak tam u Ciebie? Testujesz może?

A u mnie nic nowego...:) Wszystko po staremu;)
    A testuje... jutro:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra to trzymam kciuki w takim razie za ciebie :)

Sandraa, gadgeta lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Mała:) Przydadzą się:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandrus ja zawsze trzymam za Ciebie kciuki i za wszystkie dziewuszki i wierze że wszystkim dziewuszką się uda :) i w końcu zobaczą 2 kreseczki :)

Sandraa lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje... to jest bardzo ważne dla mnie:)
    Ja za Ciebie i za WAS wszystkie 3mam mocno kciuki:)
    MUsi nam się udać... nie ma innej możliwości:)
    Jedna prędzej, druga później- ALE KAŻDA z NAS:):):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO i jestem znowu!!! musiałam się pożegnać z moim M w każdy możliwy sposób !! hi hi hi :-)
    Pojechał niestet pare minut temu i znowu cały tydzień czekania na jego wieczorne tel. i powrót !!!
    A jak dziewczyny u was!!??

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymiotło znowu wszystkie!!?? :-(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus ja jestem jeszcze :) wyszłam tylko na chwile do sklepiku bo coś dobrego hihihi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co a taka miałam chcicę dzisiaj na mojego ze myślałam ze go zgwałcę
    jednak teraz to muszę czekać.

Mam cztery testy acon 10-tki termin do lutego 2013 chyba muszę sprawdzić . Zastrzyk ważny do 2014 i inne testy też na razie nie planuję takich zakupów chyba zacznę robić testy ciążowe i owulacyjna dla sportu niż wiedzy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2012, 20:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ekstra że tu jest ktoś jeszcze!! zagrałam sobie w tysiąca właśnie i wygrałam 3i pół tysiaka szkoda że to fikcyjne pieniądze!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no widzisz ja nawet fikcyjnie nic nie umiem wygrać hehe beztalencie zemnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hehe no widzisz ja nawet fikcyjnie nic nie umiem wygrać hehe beztalencie zemnie :)

Mała żeby wygrać trzeba grać hi hi !! mój M ma w pracy kolegę co dwa razy w tygodniu po 700 euro wygrywa w maszynie albo obstawia mecze!!
    a mój pare razy spróbował i nic!! woli w lotka grać!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrze na mój wykres i mam wyrzuty sumienia!! Ja z tych nie świetych lubie sobie od okazji wypić i wczoraj wypiłam i dziś mnie mój M na drinka naciągną i smaczki mi przyszły to piwko popijam!!! :-)
    czy powinnam czy nie ?? mÓj M powiedział i pijaki i pijaczki w ciąże zachodzą jak masz ochote to pij!! :-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też jestem tego zdania że jeśli jedno lub dwa piwka na jakiś czas to nic się nie stanie. Jak byśmy miały na wszystko uważać to byśmy nie wychodziły z domu jadły tylko owoce i warzywa z uprawy ogródkowej i myły się mydłem szarym :P . Ja powiedziałam sobie że aż tak to nie dam się zwariować i wszystkiego sobie odmawiać. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie !!! ja jak łykam tabletki obojętnie jakie to nie wypije nic!! cały tydzień nie pije a jak mój przyjedzie to nim wypije po to żeby nie musiał iść do baru się napić!! ale jak tabletki biore to zero piwka i wogóle!! :-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam czasem pozwalam sobie na piwko ale bardzo słabe takie jak to mój M. mówi piwo babskie :P

‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ