X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dasz radę...mój jechał po zakupy, bo ja od farby jestem i mam na sobie strukuturę...szampon dokładnie wczoraj się skończył...on lubi zakupować a ja nie znoszę...nie lubię kupować a mierzyć ubrań to wręcz nie cierpię...takim sposobem pojechał sam a ja mam trochę znów czasu poklikać...trochę mnie zdenerwował jak malowałam...rzekł...jakoś ten dzień musi płynąć i chyba zjedlibyśmy coś na gorąco? To się wkurzyłam, rzuciłam wałkiem i pędzlami i udałam się w szale złości do kuchni...tak góra garów w zlewie, talerze od wczoraj rana, kubków 150 i pewnie dopiero jutro bym to zrobiła ale że jestem wkurzona i robię wtedy to w złości, to się tego szybko pozbyłam, obiad zrobiłam i teraz olewam resztę roboty...powiedziałam, męska sprawa...ja tylko gary i sprzątanie a nie malowanie ścian...i szlus!
    Ale kilka złośliwych uwag a że my się gniewać nie umiemy długo, to razem wybuchnęliśmy śmiechem przy kolejnym wymienionym spojrzeniu przy obiedzie he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Aguś daję mu body komplex plus, zestaw witamin 100% dawki

to moze i ja mojemu zapodam ale kto będzie go pilnować zeby brał jak w pracy będzie!! a on wiecznie zapomina!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga dasz radę...mój jechał po zakupy, bo ja od farby jestem i mam na sobie strukuturę...szampon dokładnie wczoraj się skończył...on lubi zakupować a ja nie znoszę...nie lubię kupować a mierzyć ubrań to wręcz nie cierpię...takim sposobem pojechał sam a ja mam trochę znów czasu poklikać...trochę mnie zdenerwował jak malowałam...rzekł...jakoś ten dzień musi płynąć i chyba zjedlibyśmy coś na gorąco? To się wkurzyłam, rzuciłam wałkiem i pędzlami i udałam się w szale złości do kuchni...tak góra garów w zlewie, talerze od wczoraj rana, kubków 150 i pewnie dopiero jutro bym to zrobiła ale że jestem wkurzona i robię wtedy to w złości, to się tego szybko pozbyłam, obiad zrobiłam i teraz olewam resztę roboty...powiedziałam, męska sprawa...ja tylko gary i sprzątanie a nie malowanie ścian...i szlus!
    Ale kilka złośliwych uwag a że my się gniewać nie umiemy długo, to razem wybuchnęliśmy śmiechem przy kolejnym wymienionym spojrzeniu przy obiedzie he he

Muzarcia to ja wczoraj takie sprzątanie w nerwach miałam że nawet graciarni posprzątałam!! ciche dni maja i dobre strony hi hi !!:-)
    a godzenie najlepsze!! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    godzenie się po kłótni i cichych dniach jest najlepsze hehe :)

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Sandraa hej kochanie jak tam u Ciebie? Testujesz może?

A u mnie nic nowego...:) Wszystko po staremu;)
    A testuje... jutro:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra to trzymam kciuki w takim razie za ciebie :)

Sandraa, gadgeta lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Mała:) Przydadzą się:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandrus ja zawsze trzymam za Ciebie kciuki i za wszystkie dziewuszki i wierze że wszystkim dziewuszką się uda :) i w końcu zobaczą 2 kreseczki :)

Sandraa lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje... to jest bardzo ważne dla mnie:)
    Ja za Ciebie i za WAS wszystkie 3mam mocno kciuki:)
    MUsi nam się udać... nie ma innej możliwości:)
    Jedna prędzej, druga później- ALE KAŻDA z NAS:):):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO i jestem znowu!!! musiałam się pożegnać z moim M w każdy możliwy sposób !! hi hi hi :-)
    Pojechał niestet pare minut temu i znowu cały tydzień czekania na jego wieczorne tel. i powrót !!!
    A jak dziewczyny u was!!??

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymiotło znowu wszystkie!!?? :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus ja jestem jeszcze :) wyszłam tylko na chwile do sklepiku bo coś dobrego hihihi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co a taka miałam chcicę dzisiaj na mojego ze myślałam ze go zgwałcę
    jednak teraz to muszę czekać.

Mam cztery testy acon 10-tki termin do lutego 2013 chyba muszę sprawdzić . Zastrzyk ważny do 2014 i inne testy też na razie nie planuję takich zakupów chyba zacznę robić testy ciążowe i owulacyjna dla sportu niż wiedzy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2012, 20:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ekstra że tu jest ktoś jeszcze!! zagrałam sobie w tysiąca właśnie i wygrałam 3i pół tysiaka szkoda że to fikcyjne pieniądze!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no widzisz ja nawet fikcyjnie nic nie umiem wygrać hehe beztalencie zemnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hehe no widzisz ja nawet fikcyjnie nic nie umiem wygrać hehe beztalencie zemnie :)

Mała żeby wygrać trzeba grać hi hi !! mój M ma w pracy kolegę co dwa razy w tygodniu po 700 euro wygrywa w maszynie albo obstawia mecze!!
    a mój pare razy spróbował i nic!! woli w lotka grać!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrze na mój wykres i mam wyrzuty sumienia!! Ja z tych nie świetych lubie sobie od okazji wypić i wczoraj wypiłam i dziś mnie mój M na drinka naciągną i smaczki mi przyszły to piwko popijam!!! :-)
    czy powinnam czy nie ?? mÓj M powiedział i pijaki i pijaczki w ciąże zachodzą jak masz ochote to pij!! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też jestem tego zdania że jeśli jedno lub dwa piwka na jakiś czas to nic się nie stanie. Jak byśmy miały na wszystko uważać to byśmy nie wychodziły z domu jadły tylko owoce i warzywa z uprawy ogródkowej i myły się mydłem szarym :P . Ja powiedziałam sobie że aż tak to nie dam się zwariować i wszystkiego sobie odmawiać. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie !!! ja jak łykam tabletki obojętnie jakie to nie wypije nic!! cały tydzień nie pije a jak mój przyjedzie to nim wypije po to żeby nie musiał iść do baru się napić!! ale jak tabletki biore to zero piwka i wogóle!! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam czasem pozwalam sobie na piwko ale bardzo słabe takie jak to mój M. mówi piwo babskie :P

‹‹ 599 600 601 602 603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ