plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa wrote:Kurcze Mała chcialabym żeby to była ciaża... Nikomu aż tak nie kibicuję jak Tobie!
nie wydaje mi się raczej żeby to była ciąża ale dziękuje że mi kibicujeszMoże kiedyś się nam uda
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyBella Ty moja wariatko...!!!miło Cię czytać...aleś się rozgadała;-) Już doczytałam to Cię na spytki brać nie zamierzam...dla ciężarnych z zakazem powinien być jakiś bezpieczny brom czy coś takiego podobnego hi hi...normalnie Bella zazdrosna jestem ale ja też to małej powiedziałam...ja mogę się pomęczyć gdyby jej to starania przyspieszyło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2012, 21:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
belluś i muzarcia jesteś Cie kochane dziewuszki niech bóg wam wynagrodzi to w dzieciątkach. Tobie Belluś w spokojnej ciąży i zdrowym dzieciaczku a tobie muzarcia w udaniu zajścia w ciąże
BellaRosa lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:belluś i muzarcia jesteś Cie kochane dziewuszki niech bóg wam wynagrodzi to w dzieciątkach. Tobie Belluś w spokojnej ciąży i zdrowym dzieciaczku a tobie muzarcia w udaniu zajścia w ciąże
no mała ja sie pytałam też lekarza o te twoje skrócone @...
i dlatego pytam może ja coś nie przeczytałam!! i nie wiem!!
ja też dziewczynki lecę spać!!
miłej nocy!! rano przy kawce wpadnę do was !!
Wszystkim miłej nocy!!!zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
Witajcie, wpadlam sie przywitac po pworocie, ogolnie bylo bardzo fajnie na weekendzie milo spedxzilismy czas i mielismy piekny widok na tatry
ale wrocilismy zmeczeni, moj M juz dawno chrapie ja ogladam tv i staram sie was nadriobi, ale sie poddalam
Agga i mała kiboicuje wam
Bella i plemniczka i Gadgeta niech wam sie maluszki ladnie i srdowo rozwijaja
ja dzis bylam jeszcze wtesco bo w domu nic nie bylo do jedzenia wiec wzielam 2 te ultraczule testy bo normalnie to do tesco mam dosc daleko. wiec beda mnie niestety teraz kusic mam nadzieje ze wytrzymam
w sumie to juz padam wiec sobrej nocki dziewczynki -
nick nieaktualny
-
dziewczyny zastanawia mnie jedna rzecz, od 8 dni robie testy owulacyjne i wychodza za kazdym razem pozytywne, kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej. Wg ovufriend owulacje mialam 5 dni, wiec te testy powinny juz byc negatywne... czy wiadomo moze czy taki przedluzajacy sie wynik testów moze swiadczyc o wczesnej ciazy?
[/url]
-
Moniu raczej nie ma możliwości aż takiej kilku dniowej ciąży wykryć. Jedynie czasem zdarza się tak że test owulacyjny czasem wykryje ale ciąża musi być już długo. Wtedy czasem testy owulacyjne tak pokarzą i wtedy kreska testowa musi być ciemniejsza od kontrolnej. Ale jeśli miałaś okres i teraz jesteś po owulacji to raczej nie ma możliwości żeby na tak wczesnym etapie wykryło.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnyhej sandra:)no moze faktycznie za wcześnie..bo temp masz śliczna:)mnie zaczyna dzis spadać..ale dziwne bo ani mnie piersi nie bolą ani brzuch okresowo..nic a nic...jak nigdy....a to wczorajsze plamienie tylk oraz zauwazyłam..ale podejrzewam ze pewnie dzis wszystko ruszy..
-
nick nieaktualnySandraa wrote:No hej Woseba:) no temp. rzeczywiście Ci spada nie ma co hehe
I nic się dzisiaj nie ruszy bo mają być II kreseczki nie ma innej opcji:)
A to plamienie wczorajsze to na pewno było jednorazowe:)
sandra bardzo bym chciała żeby było jak piszesz...ale chyba raczej nic z tego:(nic na to nie wskazuje...no trudno...wczoraj sobie popłakałam na ramieniu m...i czas przywitać nowy cykl -
nick nieaktualny