plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatko widze że ty też bierzesz magnez. czy zawsze miałaś takie wykresy? szukam kobitki która może mieć podobne objawy do moich...
e jak się przyjrzysz to co kilka dni mi tak skacze, co 4-6 dni i mały skok..
no wszystko możliwe, ale ja na to nie liczę. niech się skończy ten cykl i od nowa....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2012, 07:14
-
ja dopiero mierzę od zeszłego cyklu ale niepełnego także niewiem, ale ostatnie dni które mierzyłam to miałam prwie 37 cały czas, a teraz takie coś.... nie wiem co myśleć chyba ten cykl bezowulacyjny prawda?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
a Zosiu co do magnezu to tez zaczełam go brać właśnie jak zaczełam sie tu obserwować czyli jakiś miesiąc dopiero... nie wiem jaki ma na mnie wpływ mam nadzieję że korzystny i na Ciebie również
w Twoim wypadku to może tylko jeden zwariowany cykl (mam nadzieję)Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:a nie używasz żadnych testerów ovu? ciekawe co tam się u Ciebie dzieje?
kochana no wiesz wcześniej uzywałam, ale że mi pokazywały zawsze ładnie owulację to teraz dałam spokój.. no i jak dałam spokój to nie mam owulacji..Beata lubi tę wiadomość
-
no tak ale zobacz jak codziennie robię test moim mikroskopem i nic nie wychodzi, cały czas negatywny, myślisz że pomimo to mogła być ovu?Oliwka 2006
-
a no widzisz jakie to wszystko przewrotne, to ja tak miałam że jak nie obserwowałam tylko zrobiłam badania to wyszło że ovy była a jak obserwuję to brak...Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Woseba wrote:Zosiu a ja zaczeąłm gdzies po owu brac magnez.. niewiem czy dobzre zrobiłam..trzeba było zaczekać do nowego cyklu....mozę to pzrez niego nie ma żadnych objawów wskazujaćych na @...jak dla mnie owu mogłaś mniec 16 dc...
Wosebko to ja zrobiłam właśnie tak samo zaczełam brać w trakcie cyklu i tez nie miałam zbytnio objawów, tyle ze to był mój 56 d.c. wiec nie chciałam już czekać bo nie miałam pojęcia kiedy sie skończyOliwka 2006