plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny:)
Dzisiejszy test ten z tesco (pepino) wyszedł pozytywny z porannego moczu, ale kreska nadal słabo różowa.
Teraz powtórzyłam test inny, płytkowy no i jest ta druga upragniona krecha, nie tak ciemna jak kreska kontrolna, ale jest:)
Wczoraj popołudniu i wieczorem męczyły mnie bardzo mdłości.
Dzisiaj rano od 5.30 już nad kibelkiem wisiałam...
Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku!!
Trzymam dziewczyny kciuki teraz za Was, uwierzcie, grudzień to magiczny miesiąc!! Miesiąc cudów!!Beata, muzarcia, mauysia, BellaRosa, Paulina1986, gadgeta, aneczkaaa1985, magdalenek lubią tę wiadomość
-
Aguś moje serdeczne gratulację, oby wszystko było cudownie, a z mdłościami trochę pewnie będziesz musiała sie przemęczyć, ale my wszywstko przezyjemy dla naszych upragnionych pociechOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:aha rozumiem, ja jeszcze mam ten darmowy na 3 dni
a kiedy powinno podzielić wykres na pół, jak ile dni będzie wzrost?
zazwyczaj po 4 dniach, ale jak jest skok bardzo wyraźny to zaznacza juz na następny dzień owulację, że miała miejsce.
Wosebko no ale to ja miałabym tak niski progesteron? magnez podobno go zwiększa..
ja zaczęłam brać po @ w tamtym cyklu i biorę nadal..
jak już pisałam, może ten i tak miał byc bezowulacyjny a że sie złożyło że biorę magnez to teraz zwalam "winę" na niego:)
Beatko może i tak sie okazac że nie zaznaczy ci owu i mikroskop nie wykryje a owu miałaś.. jedyny, powtarzam JEDYNY sposób na sprawedzenie czy owu była to MoNITORINGBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandra, pewnie test nie wyszedł, bo robiłaś go za wcześnie, dokładnie tak samo jak ja!! Zobacz, mi dopiero wczoraj wyszła słabiuteńka kreseczka, a wczoraj był dzień po spodziewanej miesiączce. Także uzbrój się w ta jakże trudną cierpliwość, a ja zaciskam mooocno kciukasy!!!!!
Paulina1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgus gratuluje:)wiedział ze będa II kreseczki:)wiec teraz poproszę troche flidków:)zeby i dla mnie grudzień okazał sie szczesliwy:)
Zosia zawsze mozesz zbadac progesteron:)tylko wiadomo ze to trzeba 7 dpo..a u Ciebie w tym cyklu to nie wiadomo jak jest..czy po owu czy przed... -
muzarcia wrote:GRATULACJE AGGA RAZ JESZCZE;-) Zosia to się tam trzymajcie w ten smutny dzień...przytulam mocno...a Ty przytul swojego M.
Beatka witaj;-)Skąd u Ciebie takie długie cykle? Znasz przyczynę?
Miłego dnia i trzymam za Was kciuki dziewczynki;-)
Dzięki!!! bez Was byłoby mi tu ciężko. -
Woseba wrote:Agus gratuluje:)wiedział ze będa II kreseczki:)wiec teraz poproszę troche flidków:)zeby i dla mnie grudzień okazał sie szczesliwy:)
Zosia zawsze mozesz zbadac progesteron:)tylko wiadomo ze to trzeba 7 dpo..a u Ciebie w tym cyklu to nie wiadomo jak jest..czy po owu czy przed...
Dziewczyny przesyłam wam wszystkim miliardy, biliardy i jeszcze więcej fluidów!! Z całego serca!!!Beata, Woseba, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Woseba wrote:Agus gratuluje:)wiedział ze będa II kreseczki:)wiec teraz poproszę troche flidków:)zeby i dla mnie grudzień okazał sie szczesliwy:)
Zosia zawsze mozesz zbadac progesteron:)tylko wiadomo ze to trzeba 7 dpo..a u Ciebie w tym cyklu to nie wiadomo jak jest..czy po owu czy przed...
no właśnie, nie wiadomo.... -
Witaj Mazurciu, mam ten zespól policystyczny jajników i u mnie albo nie dojrzewają albo sie nie pojawiaja.... kiedys moja gin mówiła że to nic po prostu jestem rzadziej płodna.... ale że wszystko uregulujemy jak zdecyduję sie na drugie dziecko, a jak w czerwcu powiedziałam że już chcę to kazała mi robić najpierw badania a że cykl wakacyjny trwał 76 dni to z wynikami poszłam dopiero we wrzesniu z kolejnym cyklem który jak sie okazało był owulacyjny i trwał 33 dni wiec powiedziała że teoretycznie jest wszystko ok zeby próbowac i obserwować i jeśli w ciągu 3 mies się nie uda to będziemy stymulować owulację, ale po tym miałam kolejny cykl 56 ( nie mam pojęcia czy owulacyjny) i teraz ten ( w tym roku dopiero
spójrz na mój wykres.. bo boję sie że znów nie miałam ovu.... choć ten głupi detektor codziennie pokazuje mi od ponad tyg. dni płodne a mikroskop ciągle negatywny
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Babeczki....weekend zleciał nie wiadomo kiedy i znów trzeba było wrócić do pracy...
Mnie przechodzi już pomalutku to wstrętne przeziębie nie - ale w sumie to dzięki inhalacjom, ten Osciloccocinum przestałam barć, jednak nie pomagał mi
Kurcze,nie mam wenyMój wykres jasno na białym pokazuje,że o pozytywnym teście za tydzień, mogę zapomnieć,więc jakoś nie mam nastroju
Ale jak Szef na dłużej wyjedzie gdzieś sobie to nadrobię,co tam u Was
Miłego dnia dziewczynki:) -
nick nieaktualnyTeraz tak wygląda owulacyjnie ale poczekajmy jeszcze...u mnie otyłość ale nic nie dowiedziałam się o policystycznych jajnikach...a usg było konkretne...no cóż, otyłość i jak przy poli testosteron wysoki...to przyczyna... Beata też się kiedyś zastanawiałam nad mikroskopem ale jak miałam paprotki oglądać i się zakręcić to odpuściłam...teraz myślę o jakiejś metodzie na wykrywanie ale te sprzęty cyfrowe to strasznie drogie jak na mój gust...chociaż na lata niby...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2012, 07:49
-
nick nieaktualnyDobra, zmykam...do spisania dziewczynki, Wosebka czekam na dobre wieści...
BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
she.......................6...........35lat......FASOLINKA......pomorskie
Paulina1986........4...........26lat.......FASOLINKA......wielkopolska
plemniczka...........3...........28lat.......FASOLINKA......śląskie
gadgeta.............13...........32lata.....FASOLINKA......kuj-pom.
Mona....................5...........29lat......FASOLINKA......malopolska
Mamuśka.............5...........27lat.......FASOLINKA......podkarpacki
agga84a .............1..........28 lat.......FASOLINKA.............. śląskie
Kasiulek215.........4...........25lat.......01.12...............małopolskie
Malvinka..............3..........25lat.........01.12.............dolnośląskie
Sandraa..............6...........22lata......02.12..............wielkopolska
Woseba..............12..........24lata......05.12..............południe Polski
zosia-ktosia.........5...........29lat.........07.12.............łódzkie
kopciuszek126....12.........29lat.........07.12.............łódzkie
mauysia...............3...........30lat.......09.12...............wielkopolskie
kiti.......................4...........24lata......09.12..............małopolskie
muzarcia.............1............30lat.......10.12...............opolskie
Fedra..................52.........28lat.......12.12...............małopolskie
Amicizia .............1.............26 lat......13.12...............małopolskie
aneczkaaa1985...29.........27lat.......14.12..............warm-mazurskie
AGA30................24.........30lat.......15.12...............opolskie
Libra...................2...........30lat.......15.12................łódzkie
gocha04..............6...........27lat.......16.12................mazowieckie
Dora....................1...........30lat.......17.12................pomorskie
klamka................4...........35lat........17.12................mazowieckie
Natusia...............2..........27lat.........24.12................kuj-pom
anna_w................8...........30lat.......24.12................lubelskie
Beata..................4...........28lat.......25.12................mazowieckie
Mała29..............88...........29lat.......27.12................Wielka Brytania
dla przypomnienia;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2012, 07:53
zosia-ktosia, Beata, mauysia, Woseba lubią tę wiadomość
-
no niby na lata ale mi zdecydowanie szkoda kasy, bo przecież jak już się uda to nie będę miała potrzeby ani czasu na codzienne obserwacje..
nie u mnie to napewno nie problem z wagą, choć kiedys lekarze powiedzieli mi że przy tym to się właśnie tyje i zebym uważała bo jak bedę miała do tego jeszcze problemy z otyłością to będą mniejsze szanse, ale gdy mi to stwierdzili to byłam nastolatką i ważyłam 45 kilo
a w pierwszą ciąże zASZŁAM BEZ PROBLEMÓW ( a lekarze mówili że normalnie nie zajdę) a też ważyłam wtedy 48/169 wieć też zbyt niska waga nie była przeciwieństwem
teraz waze 56 i mam duży problem, moze nie jest mi pisane drugie dziecko?Oliwka 2006