plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Woseba wrote:ja też patrze i porównuje z ciażowymi...i przez to chyba sie bardziej nakrecam:(no brzuch zaczął boleć okresowo wiec zaczynam odliczanie do nowego cyklu..
No to jest kolejny argument, żeby zrezygnować z abonamentu Ovu - wtedy się ma mocno ograniczony dostęp do wykresów w galeriiWoseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki
nowym zafasolkowanym GRATULUJE
oczekującym na testowanie zaciskam kciuki:)
a tak w ogóle to wszystko się pochrzaniło mój wykres jak się wcześniej cieszyłam teraz mnie nie zachwyca zawsze w pierwszej fazie miałam górki a w drugiej szła do góry a teraz w pierwszej w miare równo a w drógiej nawet skok był nijaki...
a do tego wczoraj dostaliśmy telefon że Ciocia M. zmarła i powiem Wam że mam już dość...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
dziewczyny ja narazie nie porównuje z ciążowymi swojego bo narazie nie mam nadzieji, ale ocvzywiście w Wasze wykresiki zaglądam
ale nawet jak jestem już w domu po pracy to właczam pare razy komp. żeby choć zerknąc na mój wykres, tylko nie wiem właściwie po co bo tam mi się nic nie zmieniOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Woseba ale na początku ciązy bardzo podobnie boli brzuch jak na okres takze jeszcze nie trać nadzieji
beatko ale z tego co widze po wykresach udanych to ten ból pojawiał sie zaraz po owu...czyli wtedy kiedy miało miejsce zapłodnienie...nawet plemniczka pisala ze tym sie sugerowała..takze na bank to na @ boli..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2012, 09:06
-
mauysia wrote:[kurde, chyba mnie tu zaraz zbanują, bo co chwilę kogoś zniechęcam do wykupowania abonamentu...]
he he he mój M. powiedział ze nie będzie mi co chwile konta przedłużał więc wykupił abonament na rok więc na pewno tyle się ze mną pomęczyciea-koczek lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyJa w tamtym cyklu tak porównywałam a w tym aż tak się nie nakręcam za bardzo jakoś mało serduszek w okolicy okołoowulacyjnej chociaż ovu zaznaczył ze 3 dni przed owulka to bardzo ładnie!!!
Jak mnie kuje prawy jajnik jakbym jeża tam miała a nie jajnik -
Woseba wrote:Beata wrote:Woseba ale na początku ciązy bardzo podobnie boli brzuch jak na okres takze jeszcze nie trać nadzieji
beatko ale z tego co widze po wykresach udanych to ten ból pojawiał sie zaraz po owu...czyli wtedy kiedy miało miejsce zapłodnienie...nawet plemniczka pisala ze tym sie sugerowała..takze na bank to na @ boli..
Wosebko wcale nie koniecznie nie sugeruj sie innymi wykresami, Twój organizm wclae nie musi byc taki sam
ja zrobiłam test (jak byłam w ciąży )
bo włąśnie cały czas przez dwa tygonie bolał mnie brzuch jak na @ a ona nie przychodziła
także bądź dobrej myśli ja wiem ze masz szansę i wierzę ze Ci sie udałoWoseba, Fedra, mauysia, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
kochane a jak to jest z tymi jajnikami? bo mnie jednego dnia bolał prawy a za 2 dni lewy co to może oznaczac tak być powinno?
bo ja myślałam zawsze ze w jednym cyklu może boleć tylko jeden?Oliwka 2006
-
zosia-ktosia wrote:cześc kobitki. sandra nie wiem jak ty ale ja to czekam u ciebie na II kreski:)
Woseba u ciebie taki spadek że szok dosłownie.. 0.06stopnia.. to żaden spadek!!
u mnie dzis wyższa temp, już jej nie ogarniam wcale..
cześć dziewczyny.
ZOSIA chyba nasze cyke chcą się zintegrować, u mnie dziś temp skoczyła tak, że 2x mierzyłam, bo myślałam że termometr zwariował.
Myślicie, że mogę dziś już wziąć duphaston?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
zosia-ktosia wrote:Fedra, no widzisz.. w tym miesiącu jakoś wiele dziewczyn ma pochrzanione cykle..
co do smierci, cóż.. każdego to czeka.. (witaj niestety w klubie pogrzebów).
Woseba, na bank to jest grudzień
powiem Ci Zosiu że to będzie 2 pogrzeb w ciągu 3 miesiecy ale teraz najbardziej martwi mnie wujek jak on to wszystko przetrwa i żebyśmy nie musieli jechać na kolejny bo ja tego już nie wytrzymam
ale gdzieś z tyłu głowy słyszę taki głos że Pan Bóg zabiera do siebie by na Ziemie zesłać nowe zycie... ta myśl popmaga mi przetrwać ale ile można sobie tak wmawiać17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnydzieki beatko:)fajnie ze jestescie i pocieszacie:)no ale jak bedzie nowy cykl to i nowe nadzieje:)
a wiesz ja jak byłam w ciazy która niestety straciłam to pamietam ze tez mnie brzuch długo przed @ bolał..i to było mocniej niz zawsze..i tak sie zastanawiam czy to wtedy było dobrze czy jednak źle:(skoro ciaża sie nie utrzymałą...Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:zosia-ktosia wrote:Fedra, no widzisz.. w tym miesiącu jakoś wiele dziewczyn ma pochrzanione cykle..
co do smierci, cóż.. każdego to czeka.. (witaj niestety w klubie pogrzebów).
Woseba, na bank to jest grudzień
powiem Ci Zosiu że to będzie 2 pogrzeb w ciągu 3 miesiecy ale teraz najbardziej martwi mnie wujek jak on to wszystko przetrwa i żebyśmy nie musieli jechać na kolejny bo ja tego już nie wytrzymam
ale gdzieś z tyłu głowy słyszę taki głos że Pan Bóg zabiera do siebie by na Ziemie zesłać nowe zycie... ta myśl popmaga mi przetrwać ale ile można sobie tak wmawiać
ja też w to wierzę, że ktoś musi odejść, by inny mógł przyjść..
u mnie to 4 pogrzeb w przeciągu 5 miesięcy.. a "tylko" jedno dziecko sie w tym czasie urodziło.. (u mnie w rodzinie)
to nie jest wmawianie. życie nie jest sprawiedliwe, ale coś w tym musi być. -
Beata wrote:kochane a jak to jest z tymi jajnikami? bo mnie jednego dnia bolał prawy a za 2 dni lewy co to może oznaczac tak być powinno?
bo ja myślałam zawsze ze w jednym cyklu może boleć tylko jeden?
No mnie na przykład żaden nigdy jeszcze nie bolał... Skandal, mój organizm nigdy nie podpowiada mi kiedy mam owulację...