plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
wOSEBUŚ u mnie sie szcześliwie utrzymała ale brałam duphaston pamiętam
i w 8 tyg. leżałam trochę w szpitalu a potem było już wszystko okOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
gocha04 wrote:zosia-ktosia wrote:cześc kobitki. sandra nie wiem jak ty ale ja to czekam u ciebie na II kreski:)
Woseba u ciebie taki spadek że szok dosłownie.. 0.06stopnia.. to żaden spadek!!
u mnie dzis wyższa temp, już jej nie ogarniam wcale..
cześć dziewczyny.
ZOSIA chyba nasze cyke chcą się zintegrować, u mnie dziś temp skoczyła tak, że 2x mierzyłam, bo myślałam że termometr zwariował.
Myślicie, że mogę dziś już wziąć duphaston?
No ja bym chyba jeszcze poczekała do jutrzejszego pomiaru, żeby się upewnić, że ten skok nie był jednorazowy. -
mauysia wrote:Beata wrote:kochane a jak to jest z tymi jajnikami? bo mnie jednego dnia bolał prawy a za 2 dni lewy co to może oznaczac tak być powinno?
bo ja myślałam zawsze ze w jednym cyklu może boleć tylko jeden?
No mnie na przykład żaden nigdy jeszcze nie bolał... Skandal, mój organizm nigdy nie podpowiada mi kiedy mam owulację...
czyli powinny boleć na owulacje tak? ale mnie tak krótko tylko zakuły, no ale czmu dwa?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dzień dobry wszystkim!
Niestety nie nadrobię tych kilkudziesięciu stron z weekendu, może jakimś popołudniem... Zróbcie mi skrót jakiś proszę!
Ja zaczynam nowy cykl, zobaczymy jak będzie. Ale mam nadzieję w tym miesiącu już sie tak nie przejmować. A jednocześnie trochę bardziej postarać, bo póki co to było to "mamy nadzieję, że się trafi", a teraz ma być "postarajmy się, żeby trafić"
Miłego dnia wszystkim!Fedra, zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:Fedra wrote:zosia-ktosia wrote:Fedra, no widzisz.. w tym miesiącu jakoś wiele dziewczyn ma pochrzanione cykle..
co do smierci, cóż.. każdego to czeka.. (witaj niestety w klubie pogrzebów).
Woseba, na bank to jest grudzień
powiem Ci Zosiu że to będzie 2 pogrzeb w ciągu 3 miesiecy ale teraz najbardziej martwi mnie wujek jak on to wszystko przetrwa i żebyśmy nie musieli jechać na kolejny bo ja tego już nie wytrzymam
ale gdzieś z tyłu głowy słyszę taki głos że Pan Bóg zabiera do siebie by na Ziemie zesłać nowe zycie... ta myśl popmaga mi przetrwać ale ile można sobie tak wmawiać
ja też w to wierzę, że ktoś musi odejść, by inny mógł przyjść..
u mnie to 4 pogrzeb w przeciągu 5 miesięcy.. a "tylko" jedno dziecko sie w tym czasie urodziło.. (u mnie w rodzinie)
to nie jest wmawianie. życie nie jest sprawiedliwe, ale coś w tym musi być.
może w takim razie Zosiu na Ciebie jakieś bliźniaki czekają
u mnie w ostatnim czasie z tego co mi wiadomo tylko szwagierka zaciążyła więc nie ma równowagi między odejściami a przyjściami ale obawiam się ze prędzej usłyszę że któraś kuzynka zaciażyła niż zobacze plusik na moim wykresie
przepraszam chyba mam doła nie będę Wam zawracać głowy...
przepraszam...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnygocha04 wrote:zosia-ktosia wrote:cześc kobitki. sandra nie wiem jak ty ale ja to czekam u ciebie na II kreski:)
Woseba u ciebie taki spadek że szok dosłownie.. 0.06stopnia.. to żaden spadek!!
u mnie dzis wyższa temp, już jej nie ogarniam wcale..
cześć dziewczyny.
ZOSIA chyba nasze cyke chcą się zintegrować, u mnie dziś temp skoczyła tak, że 2x mierzyłam, bo myślałam że termometr zwariował.
Myślicie, że mogę dziś już wziąć duphaston?
gocha poczekaj z dym duphastonem jeszcze dzień lub dwa!! żeby ci nie wstrzymał tej owulki !!! -
Malvinka wrote:Dzień dobry wszystkim!
Niestety nie nadrobię tych kilkudziesięciu stron z weekendu, może jakimś popołudniem... Zróbcie mi skrót jakiś proszę!
Ja zaczynam nowy cykl, zobaczymy jak będzie. Ale mam nadzieję w tym miesiącu już sie tak nie przejmować. A jednocześnie trochę bardziej postarać, bo póki co to było to "mamy nadzieję, że się trafi", a teraz ma być "postarajmy się, żeby trafić"
Miłego dnia wszystkim!
Malvinko, a kiedy masz termin następnej @? Zaktualizowałabym tabelkę. -
Fedra.. no co ty. wylej swoje smutki na forum.. ulży ci, zobaczysz..
ja tez miałam doła (który może mi zablokował owulkę).. ale to do niczego nie prowadzi.. człowiek juz taki jest, ułomny że tak powiem.. każdy inny.. i zawsze każdemu czegos brakuje.. nam dzieci.. mamy Mężów tylko dziecka nam brakuje.. dziwimy sie jak "inne" zachodzą raz dwa i bęc a nie my..
wczoraj tak sobie myślałam.. a może "one" też nie sa z jakiegoś powodu szczęsliwe.. no są w ciąży ale może nie mają męża, może miłości, może pracy...
świat jest tak skonstruowany że każdemu czegos brakuje.. po to mamy nadzieję.Beata, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra coś Ty Kochana taka podłamana, nie stresuj sie tak bo to wcale nie pomoże a wręcz przeciwnie,
uwierz że bedzie dobrze i nie nakręcaj sie zbytnioOliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny