X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak pomyślałam bo ten okres co miałam był jakiś dziwny bo nie dość że dzień wcześniej po południu zaczęłam plamić tylko to nie było takie plamienie jak zawsze zaczynał mi się okres. Po prostu w tym od początku leciała mi tak jak by woda zabarwiona na czerwono i nie było teko aż tak dużo. Wieczorem było sucho, na drugi dzień wyglądał jak skąpy okres mogłam podpaskę nosić cały dzień. Na trzeci już było mniej w nocy było czysto a kolejne to było już po, leciutkie plamienie ale to takie na prawdę leciutkie. Sorry za szczegóły i co o tym sądzisz może to być winą CLO ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka-to moze byc po clo- czytalam ze on zaburza troche krwawienie- moze byc inne niz zwykle- nie zdazylam tego doswiadczyc ale czytalam zeby jakby cos to wiedziec czego sie spodziewac...
    poza tym tez na Twoim miejscu bym zrobila test...

moja beta dzisiaj 966 (JJJJUUUUUPPPPPIIII) wzrosla 3 razy przez 48h
    jezu jak sie ciesze....
    progesteron 134....

JEST DOBRZE....
    dzieki dziewczyny za trzymanie kciukow i modlitwe....
    dobrze ze jestescie :*

agga84aa, mauysia lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgeta moje gratulacje niech gałuszek rozwija się zdrowo :) Tez mi się troszkę zdawało że może to leku wina ale na drugą sprawę to aż tak by mi zmieniło okres bo szczerze mówiąc z 5 dni i takich normalnych krwawień zeszło aż do bardzo skąpych 2 dni. Czy to nie jest dziwne ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta super ze wszystko okey .

Z tego co wiem ja miałam zajdę przy clo bo niby dwa jajeczka ładnie rosły ale tylko jeden pękł a drugi rósł dalej i bum torbiel.
    Smutno mi choć staram się nie płakać . to i tak smutno bo coś się skończyło a coś się zaczyna .Nie tak miało być .
    Nic spadam zawijac moje sreberka święta idą to i trzeba coś nowości zrobić .

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonia nie załamuj się :) główka do góry zobaczysz na pewno ujrzysz niebawem 2 kreseczki tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość dla wytrwałych zawsze czeka jakaś nagroda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka dlatego tez uwazam ze to dziwne... tym bardziej ze tak jak Ty bralam pierwszy cykl clo i mi sie od razu udalo... moze to u Ciebie wcale nie byl okres?? :P
    zrob tesciora co Ci szkodzi... albo od razu bete... bedzie pewniejszy wynik:)
    trzymam kciuki za dwie kreseczki :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam w planach jutro zrobić test, a bety nie będę robić jeśli wynik wyjdzie negatywny.

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to w takim razie czekamy do jutra-trzymam kciuki kochana :)
    pustki dzisiaj na forum :(
    ja bede sie po trochu zbierac tez bo jestesmy z wizyta u rodzicow marka i czas powoli zbierac sie do domku, juz mi sie oczy kleja i ziewanie bierze...
    powiedzielismy im dzisiaj... wybuchu radosci nie bylo ( chociaz mialam nadzieje ze sie uciesza...) chyba nie sa zadowoleni ze urodze jeszcze przed slubem bo to nie uchodzi...ale co tam... nie bede sie przejmowac...
    oni mysla ze to tak szast prast i sie zachodzi... slub to ja w kazdej chwili zdaze wziac a nie mam zamiaru czekac kolejnego roku zeby bylo " tak jak nalezy czyli po slubie"... tym bardziej ze slub i tak juz zaplanowany i nie sadze zeby sie cos zmienilo...
    wiec troszeczke mi smutno...
    ale co tam-mam sie czym cieszyc- a oni moze przetrawia i w rezultacie sie jednak uciesza...
    buziaczki dla Was dziewczynki i milego popoludnia :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa gadgeta i masz racje ważne że ty się cieszysz i twój M. a przyszli dziadkowie też później będą się cieszyć i oszaleją na jego punkcie jak już maluszek będzie na świecie.:)

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgeta, super, że wszystko w porządku:) Bardzo się cieszę!! Teściowie jak zobaczą wnuka/wnuczkę, to dopiero oszaleją z radości!!

Dziewczyny dzięki wam wszystkim za dopingowanie i trzymanie kciuków!
    Ja prawie całe popołudnie spędziłam w wc (mdłości ale bez wymiotów), więc chyba jednak coś się kręci. jutro rano robię kolejny test (kupiłam w tesco 2 szt.) i jak wyjdzie negatywny to ide na badanie krwi, a jak pozytywny to powoli umówie się do lekarza.

gadgeta lubi tę wiadomość

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga trzymam kciuki za pozytyw :)
    buzka i milego wieczorku kochane:)

• kiti Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny... jakiś dziwny ten dzisiejszy dzień ... to plamienie , ból jajnika a teraz brzusio pobolewa jak na @ czyżby już była za rogiem .... tak wcześnie...??? o.O

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
    she.......................6...........35lat......FASOLINKA......pomorskie
    Paulina1986........4...........26lat.......FASOLINKA......wielkopolska
    plemniczka...........3...........28lat.......FASOLINKA......śląskie
    gadgeta.............13...........32lata.....FASOLINKA......kuj-pom.
    Mona....................5...........29lat......FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka.............5...........27lat.......FASOLINKA......podkarpackie
    Kasiulek215.........4...........25lat.......01.12...............małopolskie
    agga84a .............1..........28 lat.......01.12.............. śląskie
    Malvinka..............3..........25lat.........01.12.............dolnośląskie
    Sandraa..............6...........22lata......02.12..............wielkopolska
    Woseba..............12..........24lata......05.12..............południe Polski
    zosia-ktosia.........5...........29lat.........07.12.............łódzkie
    kopciuszek126....12.........29lat.........07.12.............łódzkie
    mauysia...............3...........30lat.......09.12...............wielkopolskie
    kiti.......................4...........24lata......09.12..............małopolskie
    muzarcia.............2............30lat.......10.12...............opolskie
    Fedra..................52.........28lat.......12.12...............małopolskie
    Amicizia .............1.............26 lat......13.12...............małopolskie
    aneczkaaa1985...29.........27lat.......14.12..............warm-mazurskie
    AGA30................24.........30lat.......15.12...............opolskie
    Libra...................2...........30lat.......15.12................łódzkie
    gocha04..............6...........27lat.......16.12................mazowieckie
    Dora....................1...........30lat.......17.12................pomorskie
    klamka................4...........35lat........17.12................mazowieckie
    Natusia...............2..........27lat.........24.12................kuj-pom
    anna_w................8...........30lat.......24.12................lubelskie
    Beata..................4...........28lat.......25.12................mazowieckie
    Mała29..............88...........29lat.......27.12................Wielka Brytania

dla przypomnienia;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2012, 17:17

zosia-ktosia, asiank lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was muzarcia i kiti :)

kiti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej maleństwo...ok tygodnia przed @ jaką powinno się mieć szyjkę?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia szyjkę się powinno mierzyć wieczorową porą. Jak tam twoje sprawy wredna @ już przyszła ?

• kiti Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nie wiem jak to jest z tą szyjką przed @ ja w poprzednim cyklu zaraz po owulacji miałam twardą i się obniżała... a teraz mam taka średnią i wysoko cały czas...

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic kompletnie nie ma...plamienie tylko dziś...tzn nawet nie plamienie, pojedyncza niteczka krwi na papierze toaletowym w śluzie...i tylko raz...@ jak nie ma tak nie ma...a szyjka wysoko i miękka...a ten otworek w inną stronę odwrócony...
    poza tym to moje place są bardzo krótkie a szyjka czasem tak głęboko i wysoko, że dla mnie nieosiągalna...czasem dopiero jak napnę podbrzusze ale wtedy i szyjka twardnieje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2012, 17:43

• kiti Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj coś ta natura sobie z nami pogrywa ;-)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny wieczorową porą!! jakieś nowości!!-)

‹‹ 597 598 599 600 601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ