plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
też tak pomyślałam bo ten okres co miałam był jakiś dziwny bo nie dość że dzień wcześniej po południu zaczęłam plamić tylko to nie było takie plamienie jak zawsze zaczynał mi się okres. Po prostu w tym od początku leciała mi tak jak by woda zabarwiona na czerwono i nie było teko aż tak dużo. Wieczorem było sucho, na drugi dzień wyglądał jak skąpy okres mogłam podpaskę nosić cały dzień. Na trzeci już było mniej w nocy było czysto a kolejne to było już po, leciutkie plamienie ale to takie na prawdę leciutkie. Sorry za szczegóły i co o tym sądzisz może to być winą CLO ?W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnymalutka-to moze byc po clo- czytalam ze on zaburza troche krwawienie- moze byc inne niz zwykle- nie zdazylam tego doswiadczyc ale czytalam zeby jakby cos to wiedziec czego sie spodziewac...
poza tym tez na Twoim miejscu bym zrobila test...
moja beta dzisiaj 966 (JJJJUUUUUPPPPPIIII) wzrosla 3 razy przez 48h
jezu jak sie ciesze....
progesteron 134....
JEST DOBRZE....
dzieki dziewczyny za trzymanie kciukow i modlitwe....
dobrze ze jestescie :*agga84aa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Gadgeta moje gratulacje niech gałuszek rozwija się zdrowo
Tez mi się troszkę zdawało że może to leku wina ale na drugą sprawę to aż tak by mi zmieniło okres bo szczerze mówiąc z 5 dni i takich normalnych krwawień zeszło aż do bardzo skąpych 2 dni. Czy to nie jest dziwne ?
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnygadgeta super ze wszystko okey .
Z tego co wiem ja miałam zajdę przy clo bo niby dwa jajeczka ładnie rosły ale tylko jeden pękł a drugi rósł dalej i bum torbiel.
Smutno mi choć staram się nie płakać . to i tak smutno bo coś się skończyło a coś się zaczyna .Nie tak miało być .
Nic spadam zawijac moje sreberka święta idą to i trzeba coś nowości zrobić . -
nick nieaktualnymalutka dlatego tez uwazam ze to dziwne... tym bardziej ze tak jak Ty bralam pierwszy cykl clo i mi sie od razu udalo... moze to u Ciebie wcale nie byl okres??
zrob tesciora co Ci szkodzi... albo od razu bete... bedzie pewniejszy wynik:)
trzymam kciuki za dwie kreseczki -
nick nieaktualnyto w takim razie czekamy do jutra-trzymam kciuki kochana
pustki dzisiaj na forum
ja bede sie po trochu zbierac tez bo jestesmy z wizyta u rodzicow marka i czas powoli zbierac sie do domku, juz mi sie oczy kleja i ziewanie bierze...
powiedzielismy im dzisiaj... wybuchu radosci nie bylo ( chociaz mialam nadzieje ze sie uciesza...) chyba nie sa zadowoleni ze urodze jeszcze przed slubem bo to nie uchodzi...ale co tam... nie bede sie przejmowac...
oni mysla ze to tak szast prast i sie zachodzi... slub to ja w kazdej chwili zdaze wziac a nie mam zamiaru czekac kolejnego roku zeby bylo " tak jak nalezy czyli po slubie"... tym bardziej ze slub i tak juz zaplanowany i nie sadze zeby sie cos zmienilo...
wiec troszeczke mi smutno...
ale co tam-mam sie czym cieszyc- a oni moze przetrawia i w rezultacie sie jednak uciesza...
buziaczki dla Was dziewczynki i milego popoludnia -
Gadgeta, super, że wszystko w porządku:) Bardzo się cieszę!! Teściowie jak zobaczą wnuka/wnuczkę, to dopiero oszaleją z radości!!
Dziewczyny dzięki wam wszystkim za dopingowanie i trzymanie kciuków!
Ja prawie całe popołudnie spędziłam w wc (mdłości ale bez wymiotów), więc chyba jednak coś się kręci. jutro rano robię kolejny test (kupiłam w tesco 2 szt.) i jak wyjdzie negatywny to ide na badanie krwi, a jak pozytywny to powoli umówie się do lekarza.
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny... jakiś dziwny ten dzisiejszy dzień ... to plamienie , ból jajnika a teraz brzusio pobolewa jak na @ czyżby już była za rogiem .... tak wcześnie...???
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
she.......................6...........35lat......FASOLINKA......pomorskie
Paulina1986........4...........26lat.......FASOLINKA......wielkopolska
plemniczka...........3...........28lat.......FASOLINKA......śląskie
gadgeta.............13...........32lata.....FASOLINKA......kuj-pom.
Mona....................5...........29lat......FASOLINKA......malopolska
Mamuśka.............5...........27lat.......FASOLINKA......podkarpackie
Kasiulek215.........4...........25lat.......01.12...............małopolskie
agga84a .............1..........28 lat.......01.12.............. śląskie
Malvinka..............3..........25lat.........01.12.............dolnośląskie
Sandraa..............6...........22lata......02.12..............wielkopolska
Woseba..............12..........24lata......05.12..............południe Polski
zosia-ktosia.........5...........29lat.........07.12.............łódzkie
kopciuszek126....12.........29lat.........07.12.............łódzkie
mauysia...............3...........30lat.......09.12...............wielkopolskie
kiti.......................4...........24lata......09.12..............małopolskie
muzarcia.............2............30lat.......10.12...............opolskie
Fedra..................52.........28lat.......12.12...............małopolskie
Amicizia .............1.............26 lat......13.12...............małopolskie
aneczkaaa1985...29.........27lat.......14.12..............warm-mazurskie
AGA30................24.........30lat.......15.12...............opolskie
Libra...................2...........30lat.......15.12................łódzkie
gocha04..............6...........27lat.......16.12................mazowieckie
Dora....................1...........30lat.......17.12................pomorskie
klamka................4...........35lat........17.12................mazowieckie
Natusia...............2..........27lat.........24.12................kuj-pom
anna_w................8...........30lat.......24.12................lubelskie
Beata..................4...........28lat.......25.12................mazowieckie
Mała29..............88...........29lat.......27.12................Wielka Brytania
dla przypomnienia;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2012, 17:17
zosia-ktosia, asiank lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja to nie wiem jak to jest z tą szyjką przed @ ja w poprzednim cyklu zaraz po owulacji miałam twardą i się obniżała... a teraz mam taka średnią i wysoko cały czas...
-
nick nieaktualnyNo nic kompletnie nie ma...plamienie tylko dziś...tzn nawet nie plamienie, pojedyncza niteczka krwi na papierze toaletowym w śluzie...i tylko raz...@ jak nie ma tak nie ma...a szyjka wysoko i miękka...a ten otworek w inną stronę odwrócony...
poza tym to moje place są bardzo krótkie a szyjka czasem tak głęboko i wysoko, że dla mnie nieosiągalna...czasem dopiero jak napnę podbrzusze ale wtedy i szyjka twardnieje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2012, 17:43
-
oj coś ta natura sobie z nami pogrywa
-
nick nieaktualny