plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak wiem , że @ za rogiem . kurde miałam takie nadzieje . nic już rano poryczałam się jak małe dziecko i teraz myślę co mogę zrobić . Nie wiem jak mój gin , ostatnio stwierdził , że wszystko okey tylko jest to niepłodność idiopatyczna . Szlak mnie trafia na to wszystko . Co robić chyba trzeba jakieś badania zrobić i nie wiem czy nie będę szukała nowego gina . A mam szczerze już serdecznie dosyć tego szukania szperania itp . mam tego dosyć .
upadłam na dno po raz kolejny . Chyba trzeba zrobić nowe badania . Iść na naturalnych cyklach bez wspomagaczy i dwa miechy badania a potem gin znowu .
WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR -
dziewczyny znacie jakies naturalne sposoby na katar i zatkany nos? bo zwariuje. Wlasnie maz mi zrobil inhalacje z olejku eukaliptosowego ale srednio odetkalo nos.
A rano zrobilam syrop z cebuli, czosnku, soku z cytryny i miodu. Ale musi z kilka godzin postac -
plemniczka ja też się kurowałam miodem i cytryna
ale na katar nie mam sposobu ...sama bym o go chciała jakoś w końcu wyleczyć
-
dziewczyny chyba poszły obiadować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna stan podgoraczkowy bralam paracetamol 500 mg ( ale mozna tylko do dwoch tbl dziennie-u mnie zwykle bylo to rano i wieczorem)
na gardlo mozna psikac albo ssac tantum verde- nie grozi ciazy
pilam tez wapno z vit C - 2*po 2 tbl musujace
na katar robilam inhalacje z soli fizjologicznej (mam inhalator) ale mozesz tez wziac goracej wody z sola i wdychac pare-tez pomaga, jadlam miod i pilam taki syropek specjalny dla ciezarowek-prenalen (czosnek porzeczka malina i wit C) ale Ty masz w domku lepszy zamiennik skoro zrobilas sobie syropek z cebuli czosnku i miodu -
nick nieaktualny
-
Plemniczko na przeziębienie wszystko to co napisała Gadetka. Ja na katar kupiłam też naturalną wodę morską w spray'u-trochę pomaga, ale mało...
tutaj masz artykuł o przeziębieniu w ciaży...
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,5809626,Sposob_na_przeziebienie_w_ciazy.html
Gadetko widzę,że jesteś dobrze zorientowana, może Ty mi powiesz jak to jest z bólem głowy w czasie ciąży- można wziąć apap? bo mnie to tak średnio 2-3 razy głowa w miesiącu boli i boję się tego co to będzie w ciąży..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2012, 12:57
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Peonia nie zalamuj sie... ile cykli sie staracie?
to ześ teraz zadała mi pytanie . Tak na prawdę to nie wiem ile się cykli staramy . ale tak na serio z mierzeniem temperatury i staraniem w te konkretne dni to można powiedzieć że 15 cykli.Takie jakby wegetacja czyli niby się staram a nic nie wiem i nic nie wychodzi to 147 cykli w tym ostatnie 15 cykli coś wiem . Zapraszam do pamiętnika tam są szczegóły . miałam wiele przerw typu 6 cykl i potem znowu . Jednym słowem . kompletuje jakie wykonać badania i co dalej .