X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach i suplementacja daje najlepszy efekt po 3 miesiącach regularnego brania...także ja bym zośka brała dalej...narazie uzupełniasz rezerwę a jak nie to do laboru i zbadać poziom magnezu, potasu, wapnia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam, bo nic nie zrobię a siku mi się chce to już wstanę i się wezmę do pracy...kładę dziś raufazę...roboty przy tym ale efekt będzie...i nierówności wygładzi na ścianach...

plemniczka lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu wrzucaj linki do naszego nowego wątku z linkami:) bo tu coś znaleść to graniczy z cudem:) tabelka też gdzieś zaginęła;)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem , że @ za rogiem . kurde miałam takie nadzieje . nic już rano poryczałam się jak małe dziecko i teraz myślę co mogę zrobić . Nie wiem jak mój gin , ostatnio stwierdził , że wszystko okey tylko jest to niepłodność idiopatyczna . Szlak mnie trafia na to wszystko . Co robić chyba trzeba jakieś badania zrobić i nie wiem czy nie będę szukała nowego gina . A mam szczerze już serdecznie dosyć tego szukania szperania itp . mam tego dosyć .
    upadłam na dno po raz kolejny . Chyba trzeba zrobić nowe badania . Iść na naturalnych cyklach bez wspomagaczy i dwa miechy badania a potem gin znowu .
    WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonia nie zalamuj sie... ile cykli sie staracie?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiu ja tez nie sądze by magnez mogl tak az namieszac.. juz raczej bardziej stres, którego mialas sporo ostatnio

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny znacie jakies naturalne sposoby na katar i zatkany nos? bo zwariuje. Wlasnie maz mi zrobil inhalacje z olejku eukaliptosowego ale srednio odetkalo nos.

A rano zrobilam syrop z cebuli, czosnku, soku z cytryny i miodu. Ale musi z kilka godzin postac

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka ja też się kurowałam miodem i cytryna :) ale na katar nie mam sposobu ...sama bym o go chciała jakoś w końcu wyleczyć :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • natusia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Co słychać?

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny chyba poszły obiadować :P

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemnisiu

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomościmoge Ci posluzyc rada jesli oczywiscie chcesz-sama przeszlam lekkie przeziebienie okolo tyygodnia temu

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na stan podgoraczkowy bralam paracetamol 500 mg ( ale mozna tylko do dwoch tbl dziennie-u mnie zwykle bylo to rano i wieczorem)
    na gardlo mozna psikac albo ssac tantum verde- nie grozi ciazy
    pilam tez wapno z vit C - 2*po 2 tbl musujace
    na katar robilam inhalacje z soli fizjologicznej (mam inhalator) ale mozesz tez wziac goracej wody z sola i wdychac pare-tez pomaga, jadlam miod i pilam taki syropek specjalny dla ciezarowek-prenalen (czosnek porzeczka malina i wit C) ale Ty masz w domku lepszy zamiennik skoro zrobilas sobie syropek z cebuli czosnku i miodu

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam. na dworze zimno.. brrrrrr

ja juz ostatni raz o tym magnezie, czytałam właśnie że żeby zaczął działać to 3 miesiące.. tak jak pisałaś Muzarciu.
    więc u mnie nijak miałby aż w przeciągu miesiąca tak zwariować mój organizm.
    cześć Gadgetko.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj zosku, witaj muzarciu i reszta dziewczynek:)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgetko mam pytanko, jako że jestes pielęgniarką.. brałaś magnez tylko do owu, czemu?
    czy ja robię źle biorąc go non stop?

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :) jak tam wam niedzielny dzionek mija :) jakieś nowinki są ? komuś mam pocieszać, komuś gratulować ?

• Dora Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko na przeziębienie wszystko to co napisała Gadetka. Ja na katar kupiłam też naturalną wodę morską w spray'u-trochę pomaga, ale mało...
    tutaj masz artykuł o przeziębieniu w ciaży...
    http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,5809626,Sposob_na_przeziebienie_w_ciazy.html

Gadetko widzę,że jesteś dobrze zorientowana, może Ty mi powiesz jak to jest z bólem głowy w czasie ciąży- można wziąć apap? bo mnie to tak średnio 2-3 razy głowa w miesiącu boli i boję się tego co to będzie w ciąży..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2012, 12:57

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Peonia nie zalamuj sie... ile cykli sie staracie?

to ześ teraz zadała mi pytanie . Tak na prawdę to nie wiem ile się cykli staramy . ale tak na serio z mierzeniem temperatury i staraniem w te konkretne dni to można powiedzieć że 15 cykli.Takie jakby wegetacja czyli niby się staram a nic nie wiem i nic nie wychodzi to 147 cykli w tym ostatnie 15 cykli coś wiem . Zapraszam do pamiętnika tam są szczegóły . miałam wiele przerw typu 6 cykl i potem znowu . Jednym słowem . kompletuje jakie wykonać badania i co dalej .

‹‹ 595 596 597 598 599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ