X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach i suplementacja daje najlepszy efekt po 3 miesiącach regularnego brania...także ja bym zośka brała dalej...narazie uzupełniasz rezerwę a jak nie to do laboru i zbadać poziom magnezu, potasu, wapnia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam, bo nic nie zrobię a siku mi się chce to już wstanę i się wezmę do pracy...kładę dziś raufazę...roboty przy tym ale efekt będzie...i nierówności wygładzi na ścianach...

plemniczka lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu wrzucaj linki do naszego nowego wątku z linkami:) bo tu coś znaleść to graniczy z cudem:) tabelka też gdzieś zaginęła;)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem , że @ za rogiem . kurde miałam takie nadzieje . nic już rano poryczałam się jak małe dziecko i teraz myślę co mogę zrobić . Nie wiem jak mój gin , ostatnio stwierdził , że wszystko okey tylko jest to niepłodność idiopatyczna . Szlak mnie trafia na to wszystko . Co robić chyba trzeba jakieś badania zrobić i nie wiem czy nie będę szukała nowego gina . A mam szczerze już serdecznie dosyć tego szukania szperania itp . mam tego dosyć .
    upadłam na dno po raz kolejny . Chyba trzeba zrobić nowe badania . Iść na naturalnych cyklach bez wspomagaczy i dwa miechy badania a potem gin znowu .
    WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peonia nie zalamuj sie... ile cykli sie staracie?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiu ja tez nie sądze by magnez mogl tak az namieszac.. juz raczej bardziej stres, którego mialas sporo ostatnio

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny znacie jakies naturalne sposoby na katar i zatkany nos? bo zwariuje. Wlasnie maz mi zrobil inhalacje z olejku eukaliptosowego ale srednio odetkalo nos.

A rano zrobilam syrop z cebuli, czosnku, soku z cytryny i miodu. Ale musi z kilka godzin postac

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka ja też się kurowałam miodem i cytryna :) ale na katar nie mam sposobu ...sama bym o go chciała jakoś w końcu wyleczyć :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • natusia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Co słychać?

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny chyba poszły obiadować :P

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemnisiu

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomościmoge Ci posluzyc rada jesli oczywiscie chcesz-sama przeszlam lekkie przeziebienie okolo tyygodnia temu

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na stan podgoraczkowy bralam paracetamol 500 mg ( ale mozna tylko do dwoch tbl dziennie-u mnie zwykle bylo to rano i wieczorem)
    na gardlo mozna psikac albo ssac tantum verde- nie grozi ciazy
    pilam tez wapno z vit C - 2*po 2 tbl musujace
    na katar robilam inhalacje z soli fizjologicznej (mam inhalator) ale mozesz tez wziac goracej wody z sola i wdychac pare-tez pomaga, jadlam miod i pilam taki syropek specjalny dla ciezarowek-prenalen (czosnek porzeczka malina i wit C) ale Ty masz w domku lepszy zamiennik skoro zrobilas sobie syropek z cebuli czosnku i miodu

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam. na dworze zimno.. brrrrrr

ja juz ostatni raz o tym magnezie, czytałam właśnie że żeby zaczął działać to 3 miesiące.. tak jak pisałaś Muzarciu.
    więc u mnie nijak miałby aż w przeciągu miesiąca tak zwariować mój organizm.
    cześć Gadgetko.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj zosku, witaj muzarciu i reszta dziewczynek:)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgetko mam pytanko, jako że jestes pielęgniarką.. brałaś magnez tylko do owu, czemu?
    czy ja robię źle biorąc go non stop?

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :) jak tam wam niedzielny dzionek mija :) jakieś nowinki są ? komuś mam pocieszać, komuś gratulować ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Dora Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko na przeziębienie wszystko to co napisała Gadetka. Ja na katar kupiłam też naturalną wodę morską w spray'u-trochę pomaga, ale mało...
    tutaj masz artykuł o przeziębieniu w ciaży...
    http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,5809626,Sposob_na_przeziebienie_w_ciazy.html

Gadetko widzę,że jesteś dobrze zorientowana, może Ty mi powiesz jak to jest z bólem głowy w czasie ciąży- można wziąć apap? bo mnie to tak średnio 2-3 razy głowa w miesiącu boli i boję się tego co to będzie w ciąży..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2012, 12:57

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2012, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Peonia nie zalamuj sie... ile cykli sie staracie?

to ześ teraz zadała mi pytanie . Tak na prawdę to nie wiem ile się cykli staramy . ale tak na serio z mierzeniem temperatury i staraniem w te konkretne dni to można powiedzieć że 15 cykli.Takie jakby wegetacja czyli niby się staram a nic nie wiem i nic nie wychodzi to 147 cykli w tym ostatnie 15 cykli coś wiem . Zapraszam do pamiętnika tam są szczegóły . miałam wiele przerw typu 6 cykl i potem znowu . Jednym słowem . kompletuje jakie wykonać badania i co dalej .

‹‹ 595 596 597 598 599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ