plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Mi też się niemiecki jakoś nie specjalnie podoba choć miałam w Liceum i jakoś szło
Szwedzki też nie za piękny, ale jak się trzeba nauczyć to trzeba
Mój bart z bratową korzystają z tego darmowego kursu i brat już go kończy. Ale w ogóle w tej Szwecji to jak ktoś nie pracuje a chodzi na ten kurs to jeszcze kasę za to dostaje prawda ?aisa lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Mój bart z bratową korzystają z tego darmowego kursu i brat już go kończy. Ale w ogóle w tej Szwecji to jak ktoś nie pracuje a chodzi na ten kurs to jeszcze kasę za to dostaje prawda ?
patrycja lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:U mnie niestety był to angielski, ale to przez głupią babę a nie język. No i chemia nie specjalnie mi podchodziła.
No właśnie większości przedmiotów nie lubi się ze względu a nauczycieli -
Hihi co do j.niemieckiego to ja jestem noga! !!!mój wykładowca miał skaranie boskie zemna bo ja jako jedyna miałam dwuje i to z litości bo reszta przedmiotów na studiach 4 i 5 a tu 2 wygląda to czadowo ale co zrobić ja po nie niemiecku ni wdeche i w ząb
-
magdzia26 wrote:A ja uwielbialam chemię i matme piateczki miałam zawsze
Chemii nie lubiłam, ale czwórkę miałam Matmę lubiłam ale i nauczycielkę miałam fajną.
Pochwal się co kupiłaś na walentynki?patrycja lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:A miałam napisać, bym zapomniała....
Effcia pozdrawia Kfjatuszka i w ogóle wszystkie laski
Mnie to nie wiem czy pozdrawia, bo nie wiem czy się znamy, coś mi świta w głowie, ale nie jestem pewna
Edit : W każdym bądź razie też ją pozdrówWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 18:48
aisa lubi tę wiadomość