plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale powiem wam ze budowa domu, ślub i małe dziecko to za dużo codziennie gdzieś musimy jeździć coś załatwiać a cała sobotę to już mamy zabita ( musimy wybrać dachowke, ja muszę iść do fryzjerki pogadać o upieciu, wybrać i zamówić kwiatki w kwiaciarni, pojechać do księdza po moja metryke chrztu, i jeszcze torta zamówić) nie wiem jak mój zabkujacy syn to przetrwa
-
Sam ślub jest ciężko ogarnąć, tyle tego załatwiania... A co tu mówić jeszcze o budowie i ząbkującym dziecku. Magdzia mam nadzieję, że nie będzie tak źle, dacie radę, a po ślubie już na pewno pójdzie z górki
magdzia26, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaju dużo zdrówka dla Marcelka...
Madzia Niko ząbkuje , Wy się do ślubu szykujecie i dom w budowie, dzieje się u Ciebie
Miłego dnia dziewczyny, u mnie tym razem nici z okruszka i chyba tym razem już postawię na pracę, bo póki co ciąża to mnie lubiła zaskakiwać znienacka. Chciałam mieć wszystko pod kontrolą jak pisałyście. Chciałam być na luteinie jak polecił lekarz ale widać na załączonym obrazku nie jest to możliwe. Teraz już czekam na @, bo testy (-), temp spada.
Może jeszcze wpadnę na jedno usg i zobaczę jak endo się wykształciło z luteiną.
Dzieci nie czytać: "dupa dupa dupa!"
Jeszcze raz miłego dnia jak to Kaja pisywała " Cześć laski z Nebraski "
Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć lachy
W Piatuno!!!!!!
Antybiotyk trafiony dr kazala dać zaraz jak do domu trafimy i tez tak zrobilam spal 4h i cos w końcu zjadł i dziś juz ok..
A ja czuje się ok tylko ten kaszel dusi.....aisa, kiti lubią tę wiadomość
-
Śniegiem u mnie sypie jak głupie
A chciałam być romantico i podjechać do sklepu bo jakiś drobiazg dla M. A że to autobusem to trochę mi się nie chce w taką pogodę z wózkiem...
Idziemy na śniadanie, może po mi się rozjaśni w głowie co robićpatrycja, Selena, AGA 30, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Śnieg jest fajny U mnie słonko chwilowo świeci
Ja to chyba zostanę bez prezentu dla męża... Nie mam pomysłu, a nie chce mi się łazić po sklepach i szukać sama nie wiem czego...jeju lubi tę wiadomość