plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:A ja tak zupa ugotowaną pranie zrobione wyprasowane ułożone sprzatniete jak w muzeum Kajetan śpi ,a Marcel ogląda bajki i krótki spacer zaliczony teraz Light kawa i tankowanie młodego
kiti, Kaja, patrycja lubią tę wiadomość
-
Boże ale Wam zazdroszcze tej energii ja zrobiłam dwa prania jedno wrzuciłam do suszarki, zamiotlam podłogi, zupe miałam z wczoraj a czuje sie jakbym cały dzień ciezko harowała
Na nic siły nie mam pomijam dolegliwości do których doszedł ból brzucha po bokach
Aisko nie wsłuchiwałem sie w rozmowy babci
A co do badań w tym labie robiłam je dwa razy i dwa razy był wynik ponad normę ale to jedyny lub ktory podaje wyniki w takich jednostkach tłumacząc sie ze wynik jest z surowicy a nie z krwi ogólnej...
A ja mam problem bo nie wiem ktory to Dylan a ktory Brandon17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Zbikowa chyba sobie ich wygoogluje
No i zdrówka zycze no ja mam nadzieje że mi przejdzie bo mam juz dosc i sie zastanawiam jak to bedzie z dwojka jak ja sobie teraz z jednym nie daje rady bo mocy brak17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Halo halo to kto pije kawe kawusie
aisa, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ja
aisa lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Kiti, spakowana już jesteś na wyjazd?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 12:14
aisa lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:O jak fajnie, rodzina się powiększa i będzie mała różnica między Amelką i Anią Na kiedy termin?
Pierwsze urodziny Amelki wypadną w Pl czy już będziecie w De?
Też się zazwyczaj odciągam z pakowaniem i potem czegoś się zapominaFedra, AGA 30, Kaja, patrycja lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Termin ma wedlug usg na koniec wrzesnia a wedlug OM na koniec sierpnia wiec rozbiezne ale mowi ze czuje ze niedlugo sie rozpakuje. A Amelka ma jeszcze w polsce kuzynke pol roku starsza takzd beda biegac razem a u rodzinki w pl beda i w De tez. Jak imprezowac to na calego
Dwie imprezy urodzinowe, szalejecie
No i patrz, nikt z ciastem nie nadciągnął...kiti lubi tę wiadomość
-
Nooo same jedza i nic nie dadzz
-
Fedra wrote:Dobry.
Ja kawy nie pije ciast nie jem wieć sie nie mam czym dzielić
Kiti szalejesz z tymi urodzinamiFedra, aisa, patrycja lubią tę wiadomość