plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja byłam dziś na wizycie, dzidź nie chciał pokazać co ma między nogami, nie wiem po kim taki wstydliwy mnie sie wydaje że chłopak będzie. Piękny nawet imion żeńskich nie bierze pod uwagę. za tydzień idę na zwolnienie, stres w pracy jest spory, a poza tym mi nie wygodnie 8h przed kompem. pokończę tylko sprawy i spadam. co jeszcze... przeziębienie już podleczone, nie wiem w sumie ile dziecko ma cm, bo najpierw jak zmierzył to wyszło 14tydz i 89mm, ale powiedział że źle ułożone, a potem jak zmierzył to wyszło 15t0d i już mi nie wydrukowało zdjęcia z pomiarem, bo się papier skończył. jakoś przeżyję, pewnie z 10cm ma. Jak tak patrzę na brzuch to wcale nie wyglądam jakbym w ciazy była (po prostu jestem pyzą). na razie jestem 1kg na plus, ale trochę przybrałam przy stymulacji hormonalnej. a no i z racji tego, że ostatnie plamienia miałam jakoś w 9tyg to gin uznał, że możemy odstawiać leki. tak dziwnie, od maja jestem non stop na prochach :p no ale fajnie, cieszę się. a jutro dzieki Aisie i jej siostrze będę miała adapter do pasów bezpieczeństwa, więc super.
o matko, ale sie rozpisałam.
Fedra, kiti, magdzia26, Selena, Kaja, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Wieczór dobry.
Z mieszkania znowu nici bo weźmie do faceta a on mi mówi że już ktoś załatwia kredyt sobie na to mieszkanie. No myślałam że go przez tel zabije.
Widocznie nie pisane dla nas było.
Ale was dziad zwodził nie martw się Aga, znadzie się odpowiednie dla was gniazdko. -
AGA 30 wrote:Wieczór dobry.
Z mieszkania znowu nici bo weźmie do faceta a on mi mówi że już ktoś załatwia kredyt sobie na to mieszkanie. No myślałam że go przez tel zabije.
Widocznie nie pisane dla nas było.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra, ciekawie z tą wagą ale już dziewczyny przytoczyły przykłady że tak bywa więc cóż, tylko się cieszyć że waga w górę nie leci
Magdzia, jeszcze się nie jeden pokój w domu wypełni dziecięcym głosem
Żbiksson, super że wszystko ok po wizycie i że przeziębienie juz minęło. Mam pewną teorię co do wstydziochów, ciekawe czy się potwierdzi
Aga, kiszka z tym mieszkaniem, facet się nie popisał delikatnie mówiąc. Ale widocznie inne fajniejsze na Was czeka.Fedra, zbikowa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Moja siostra już pojechała, strasznie szybko minęło...
Ale, ale dokładnie za miesiąc będziemy o tej porze wjeżdżać na prom <oł jeeee>
Ostatnio szukałam tłumacza przysięgłego w Wawie, rozstrzał cenowy niezły. Za 3 strony tekstu po ang chcą od 130 do 260 zł. Jedna oferta się trafiła za 90 (aż za tanio się wydawało), ale wczoraj przesłała babka wersje przetłumaczoną mailem i wszystko jest ok. Dziś moja siostra odbierze oryginał z pieczątką. Warto dłużej poszukać co by nie przepłacićFedra, patrycja, kiti, Kaja lubią tę wiadomość
-
Dobry
Zbikowa super wieści A płeć pewnie poznasz już na następnej wizycie
Aga szkoda, że z mieszkaniem nie wypali, ale gdzieś czeka na was takie jakie wam się spodoba tylko potrzeba czasu
Aisa ty za miesiąc jedziesz, a ja teraz dopiero za rok, ale mam nadzieję, że przez ten czas ktoś z rodziny zechce mnie odwiedzić
A w tym momencie siedzę w samochodzie i jedziemy do DE jeszcze 300km do granicy a do domu 900... Kurde tak się przyzwyczaiłam do PL, że strasznie smutno mi jest, a tym bardziej, że tyle czasu trzeba czekać do kolejnego wyjazdu.
Miłego dnia życzę :*
Fedra, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Aisa co to za teoria?
Bo chłopaki świecą jajkami a dziewczynki są wstydziochy
Ale to stosuje się od połowy ciąży mniej więcej jak juz określenie płci nie jest takim "na dwoje babka wróżyła"zbikowa, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Kurde tak się przyzwyczaiłam do PL, że strasznie smutno mi jest, a tym bardziej, że tyle czasu trzeba czekać do kolejnego wyjazdu.
Na szczęście bądź nieszczęście to mija po kilku dniach i leci dzień za dniem..
Czemu teraz wyjazd dopiero za rok?
Nam w tym roku to dużo ich wyszło, były Święta Bożego Narodzenia, potem ślub przyjaciółki pod koniec kwietnia i teraz znów będziemy. Ale potem pewnie dopiero za rok w lato się ruszymy.. (to w sumie tak jak Wy Pati). -
Potwierdzam teorie Aiski...Niko od 13 tyg jajka pokazywał a twarz ukryta gin nie mógł nawet kości nosowej dokładnie sprawdzić bo się chowal dziad...i tak na każdym usg twarz schowana a jajka zawsze na pierwszym planie
zbikowa, Fedra, aisa, Kaja, kiti, patrycja lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Nie mogę powiedzieć bo by mnie Piękny przestał lubić
Bo chłopaki świecą jajkami a dziewczynki są wstydziochy
Ale to stosuje się od połowy ciąży mniej więcej jak juz określenie płci nie jest takim "na dwoje babka wróżyła"
I obstawiam że chłopak będzie u Żbika
Zresztą zobaczymy czy u mnie na wizycie cos bedzie chciało pokazaćzbikowa, aisa, kiti, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi