plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry wieczór.
Pozdrawiam ze szklarskiej Poręby; )
Mały wypad ale wracać trzeba jutro A że do domu się nie chce to jedziemy do rodziny do Zgorzelca bo stąd blisko.
No i @nadal brak u mnie. Regulacja trwa.
Miłego wieczoru.kiti, Fedra, aisa, Kaja, patrycja, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja to jak jestem w PL to czasu w ogóle nie mam
Dzisiaj byliśmy w Sopocie I akurat super pogoda się trafiła
A po za tym to zdjęcia z wesela już są i film też. Wszystko oglądane kilkakrotnie
I mieliśmy wracać do DE jutro, ale przedłużamy urlop i wracamy w środę. Tak nam tu dobrze
Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego weekendu :*kiti, Fedra, Kaja, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Dobry
Ale tu cisza od razu widać że weekend
Mam nadzieje że jutro się tu ożywi
Magdzia jesteś wracaj do Nas wiem, że Ci cieżko ale razem przejdziemy przez wszystko pamiętaj że czekamy tu na Ciebie :*kiti, patrycja, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A my juz w pl.dojechalysmy wczoraj szcesliwie, Mala przesłała całą droge
Przed wyjadzem udalo sie jeszcze poserduchowac ale nie wiem czy cos z tego bedzie bo nie czulam wogole owulacji a sluz sie juz zmienia. Wiec albo jej nie bylo albo bezobjawowa
Patrycja ale wam dobrze.patrycja, Fedra, AGA 30, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWieczór dobry.
My już wreszcie w domu.
Po 5 dniach to luksus wrócić do siebie; )
Wyjazd się udał. Marcel ok zniósł podróż zmiany wszystkie itp.
Ze szczęścia ze w domu jest do 22 prawie szalał
@ leje się jak z kranu. Mam nadzieję że kolejne będzie w terminie.
Plus taki że prawie jest bezbolesna.
Góry są piękne Ale męczące hi hi.
Może następnym razem nad morze się pojedzie.
Dobranoc.kiti, aisa, Fedra, patrycja, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Powitać po weekendzie
Aga, fajnie że już w domu. Oby się małpy już uregulowały. Kiszka że taka intensywna jest ale fajnie że bezbolesna.
Kiedy oglądanie przyszłego mieszkania?
Patrycja, dobrze Wam My za miesiąc i kilka dni wybywamy do Pl
Kiti, super że Amelka tak fajnie zniosła podróż! Udanego wypoczynku, który pewnie będzie się składał głównie z maratonu odwiedzin
Co do starań to albo się uda i będziesz abstynentką albo będziesz piła winko
Magdzia, fajnie że jesteś :*
Żbiksson, jak sytuacja chorobowo-przeziębieniowa?
Fedra, jak Twoje mdłości?Fedra, magdzia26, kiti, Kaja, patrycja lubią tę wiadomość
-
Dobry
Jestem wykończona i troche przerażona
Dwa tygodnie temu ważyłam 82,6 dzisi sie wazę 79,6 czyli 3 kg w dwa tygodnie...
W sumie jem normalnie dwa śniadania obiad i kolacja i cos miedzy posiłkami na pewno nie jem za dwoch ale i tak jem wiecej niż przed ciąża... Mdłości są a wymioty tylko wieczorem i tylko raz nie jest tego dużo więc skąd taki spadek wagi
Nie wiem czy może na to mieć wpływ unormowany wynik z tarczycy...
Nie wiem czy sie martwic czy co17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedrus ja znam dużo przypadków chudniecia w ciąży np moja mama jak szła rodzic to miała 2 kg na plusie w sumie więc wiesz myślę że nie masz co się stresować na zapas zapytaj lekarza on najlepiej rozwieje twoje wątpliwości kiedy masz teraz wizyte?
Fedra, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
U nas już powoli zaczynają się wykończenia na budowie wiec nie mam czasu na myślenie o czymkolwiek... dzisiaj montuja w końcu kominek i przyjeżdżają płytki do łazienek nie mogę doczekać się efektu przykro mi się tylko robi jak wchodzę do pokoju który miał być dla drugiej dzidzi...
-
Magdzia jeśli mąż proponuje to jedzcie tym bardziej teraz kiedy za młodego nie placicicie korzystaj
A pokój na pewno jeszcze wypełni sie gaworzeniem maleństwa zobaczysz
A wizytę mam dokładnie za tydzienaisa, kiti, patrycja, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:A mój mąż wczoraj wymyślił żeby wyjechać na wakacje we trójkę gdzieś za granicę ... żebyśmy mogli się trochę odstresowac a głównie ja...
Madzia walizkę pakuj i jedź! !!! Mąż dobrze proponuje!!!! -
Fedra wrote:Dobry
Jestem wykończona i troche przerażona
Dwa tygodnie temu ważyłam 82,6 dzisi sie wazę 79,6 czyli 3 kg w dwa tygodnie...
W sumie jem normalnie dwa śniadania obiad i kolacja i cos miedzy posiłkami na pewno nie jem za dwoch ale i tak jem wiecej niż przed ciąża... Mdłości są a wymioty tylko wieczorem i tylko raz nie jest tego dużo więc skąd taki spadek wagi
Nie wiem czy może na to mieć wpływ unormowany wynik z tarczycy...
Nie wiem czy sie martwic czy co
Tym spadkiem wagi się nie przejmuj nadrabiać nadrobisx wszystko ja nie tylkam teraz w ciąży do drugiego trymestru później wszystko poszło na plus
Fedra lubi tę wiadomość