plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aisa a daj spokój cała histori rodziny przedstawiała przy okazji opierdzielajac każdego z osobna
A dziś chyba wszystcy gdzies wyszli bo pies od 2 godzin tak wyje że już mnie głowa boli...
A i ciekawostka odnośnie mojej cukrzycy
A mianowicie zrobiłam powtórkę glukozy na czczo w piatek i co wyszło niecałe 84 co jest w normie bo górna granica to 99 jutro albo jeszcze dzis ide do tego pierwszego labu zapytac jak oni wyniki przeliczają bo ja przez nich zawału dostanę...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Chrzest sie udal maly nie plakal tylko troche się zgrymasil jak mu ksiądz głowę wycieral.jak będę miala fotki to na facebooku wstawię bo z tego wszystkiego to nawet jednej fotki sama nie zrobilam zeby miec mojego przystojniaka
zbikowa, kiti, Kaja, aisa, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
o, kogo widzą moje piękne oczy
powiem Wam w tajemnicy, że widziałam się w weekend z tym niespotykanym tu ostatnio osobnikiem i TAK, POZDROWIŁAM OD WAS OLKĘ.
zbieram następną pulę pozdrowieńkiti, Ola_czeka, Kaja, aisa, Selena, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
Hejka
Fedra, to poznałaś sagę rodu babci z dołu Czasem takie historie to niezłe telenowele...
Może ten pierwszy wynik wyszedł zawyżony przez jedzenie dnia poprzedniego czy coś w tym stylu...
Koczku, super że się wszystko udało!! Mojego męża brat też chrzcił swojego syna w tą niedziele. M miał być chrzestnym ale dla nas to ciut za wcześnie na takie długie wyprawy, oni nie chcieli innej daty więc nie było nas na chrzcie.
Kleopatra, przykro mi z powodu Twojej straty. Trzymam kciuki żeby kolejna ciąża była super nudna!! Strasznie fajnie, że chcecie mieć trójkę dzieci
Nie ma to jak znajomości zawarte dzięki temu wątkowi
WYCHODZIĆ Z KRZAKÓW, powspominamy stare dzieje!!!Kaja, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
A ja tak zupa ugotowaną pranie zrobione wyprasowane ułożone sprzatniete jak w muzeum Kajetan śpi ,a Marcel ogląda bajki i krótki spacer zaliczony teraz Light kawa i tankowanie młodego
kiti, Fedra, aisa, patrycja lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Zbiku czy Ty może potrzebujesz Luteine bo mam do oddania ważność do października, a wyrzucać teraz nie będę póki ważne sa! !!!
-
Kaja wrote:A ja tak zupa ugotowaną pranie zrobione wyprasowane ułożone sprzatniete jak w muzeum Kajetan śpi ,a Marcel ogląda bajki i krótki spacer zaliczony teraz Light kawa i tankowanie młodego
-
Ola Olaa witaj napisz cos o sobie