plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Kopciuszek, kiedys cos mi sie obilo o uszy ze myslicie o trzecim bejbiku i jestem ciekawa czy sie zdecydowaliscie.
Zbik zgrabny brzusio, nie martw sie niedlugo wystrzeli do przodu ani sie obejrzysz, gratuluje pierwszych ruchcow,cudne uczucie ale na poczatku bo jak dziecie urośnie to bedzie okopywalo wszelakie narzady.
Kaja koniec urlopowania, teraz pasuje porumakowac z mFedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Witaj Kopciuszek, kiedys cos mi sie obilo o uszy ze myslicie o trzecim bejbiku i jestem ciekawa czy sie zdecydowaliscie.
Zbik zgrabny brzusio, nie martw sie niedlugo wystrzeli do przodu ani sie obejrzysz, gratuluje pierwszych ruchcow,cudne uczucie ale na poczatku bo jak dziecie urośnie to bedzie okopywalo wszelakie narzady.
Kaja koniec urlopowania, teraz pasuje porumakowac z m
No to tarmos duś, gwałt Ty rety ,aby były testy pozy
kiti lubi tę wiadomość
-
Żbik już Ci wróże wystrzał do 2 tyg i zobaczysz jak pójdzie
Moj Ktoś sie w końcu troche przesunął do góry bo tak nie latam do wc i pod moim śmietnikiem już widac zaokrąglenie
A ja sie ide dalej kurować bo niestety przeziębienie Nas dopadłozbikowa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:My tez chorzy nam tez pewna dama chorobsko zafundowala
Tylko nie abym się pytała czy zdrowi nieee no zdrowi ,a jak To przylazlo i z chorym dzieckiem nosz szlag by mnie trafił i jeszcze To zadzwoni czy zarazil To matko tylko palnac w łeb taką to mało! !!! -
Jak ja nie lubie chorować kiedy nic nie mogę wziaść
Nie dosc że katar mam gigant to jeszcze mi zimno wyskoczyło pod nosem do wargi i na dolnej wardze i to na wardze tak boli jakby nie wiem co to było oszaleć można...
Zdrowia dla wszystkich chorujących17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:Ja to juz chyba 3 noc nie spalam bo malemu ciezko oddychac. Corka juz powoli na prosta wychodzi ale my z malym dopiero na półmetku
Ja polecam ten odkurzacz u nas góra 3dni i katar znika teściowa się śmieje ,że z gilami mózg im odkurzeaisa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dużo zdrówka bo widze że was ostro wzięło. Też moge polecic ten wklad do odkurzacza, super sprawa.
Aaaa gdzie sie podziala Aisa, chyba nie wypłynęła juz w polske?aisa lubi tę wiadomość